خرید تور نوروزی

واکنش دستیار رئیسی، پاد به حادثه درمانگاه قم: خیلی متاسفم ؛ موضع من قطعا رد این مواجهه هست

حجاب بان ها در استخدام دولت نیستند/فیلترینگ با روح بشر در تضاد است / دبیر شورای عالی فضای مجازی به نامه من جواب نداد/ برخی استادان به دانشگاه برگشتند.

“دستیار  رئیس جمهوری در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی” تاکید کرد موافق فیلتر فعلی شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها نیست.

به گزارش خبرنگار عصرایران ،‌ “سکینه سادات پاد” دستیار  رئیسی در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی امروز در نشست خبری در تهران به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

مهمترین بخش های سخنان او به این شرح است:

– دبیر شورای عالی فضای مجازی به نامه من جواب ندادند. در نامه ای به دبیر شورای عالی فضای مجازی خواستار  تشریح نتیجه دستور رئیس جمهوری درباره ” بازنگری در سیاست‌های مسدودسازی فضای مجازی”  شدم اما تاکنون جوابی دریافت نشده.

– قانون مطبوعات باید ارتقا یابد و حمایتی تر شود. اصلاح قانون مطبوعات باید با حضور و نظر فعالان رسانه و متخصصان انجام شود.

سکینه پاد دستیار رئیس جمهور

– (درباره فیلم درمانگاه قم و رویارویی یک روحانی و یک مادر کودک ) بابت دوقطبی خیلی متاسفیم. هنوز فیلم کامل منتشر نشده . دیشب فیلم را دیدم و باید آن را پیگیری کنم‌. بازداشت ها تکذیب شد.
  من این فیلم را کامل ندیدم. دیشب فیلم را دیدم و امروز حتما پیگیری می کنم. البته اعلام شد در این حادثه کسی بازداشت نشده است. به هر حال باید شرایط آن مادر را درک کنیم. من نگران آن بچه ام. استرس دارم. یک مقدار قابل توجیه باشد نوع مواجه و پرخشاگری ایشان . البته یک مقدار و نه همه. ولی چه شده که ما… حتی آن روحانی طلبه که می خواهد امر به معروف و نهی از منکر بکند چرا عکس می گیرد ؟ چرا فیلم می گیرد؟ چطور مرجعیت خودش را از دست داده و در برابر او پرخشاگری انجام می شود اینها نیاز به آسیب شناسی های جدی دارد.

ریشه ها باعث شده این نمای بیرونی به وجود بیاید. این فیلم نازیبا، نمای بیرونی است. من به مواجهه دو طرف نقد دارم. تلاش من در طول یک سال این بوده که این گفتگوها را برسانم به گفتگوهای آرام و منطقی که باهم صحبت کنیم. باید بنشینیم حرف بزنیم. نه مردمی هستیم که یک روزه باحجاب شدیم و نه یک روزه بی حجاب شدیم. این را باید بپذیریم. حرف مشترک بسیار باهم داریم. موضع من قطعا رد این نوع مواجهه هست. این تقابل را مقام معظم رهبری حتی به نمایندگان مجلس جدید هم تذکر دادند. تولید خشونت نباید بکنیم. نوع حرفی که می زنیم و نوع مواجهه ای که می کنیم. امر به معروف و نهی از منکر طیف گسترده ای را فرامی گیرد.

– درباره فیلترها، حتما موافق نیستم … با روح بشر در تضاد است. در این باره با وزیر ارتباطات و دبیر شورای عالی فضای مجازی ساعت ها گفتگو کردم. توضیح دادم که امنیت جامعه نباید به حساب حقوق مردم باشد. از دبیر شورای عالی فضای مجازی خواستم با مردم صحبت کنند و توضیح دهند.

نشست خبری دستیار رئیس جمهور

– به رئیس‌ دولت سیزدهم درباره رفع فیلتر سایت شهید بهشتی نامه زدم و ایشان دستور ویژه داد.

– تعداد زیادی از اساتید به کار بازگشتند و تعدادی دیگری هم در دست اقدام است.

– برای رفع برخوردهای تبعیض آمیز و به دور از عدالت با دختران مجرد دهه 60 در ادارات نامه نگاری و پیگری انجام شد.

– برای حقوق مادی و معنوی زنان دفتری طراحی کردیم.

– پیگیری حقوق بین المللی مردم ایران را در مجامع بین‌المللی تعریف کردیم.

– در حدود ۱۰۰ نامه با دستگاه‌های مختلف مکاتبه داشته‌ام. در پیگیری حقوق مردم نمی‌توانیم بدون پیش‌زمینه و به صورت چریکی اقدام کنیم اما جاهایی هم که لازم بوده است بی‌محابا حضور یافتم و مسائل را پیگیری کردم.

– در موضوع حجاب پیگیری‌هایی داشتم و به استناد حکمی که داشتم موضع‌گیر‌ی‌هایی داشتم که به نفع مردم شد.

– در بحث مشهور به اخراج اساتید ورود کردم. از اساتید دانشگاه که مدعی اخراج بودند خواستم مدارک و دلایل خود را ارسال کنند. با وزیران بهداشت و علوم  دیدار داشتم. البته مستندانی دریافت نکردم. در این زمینه پیگیری شد.

– درخصوص لایحه امنیت زنان به مجلس نامه زدم تا تعیین تکلیف شود و گفتم اگر برای لایحه حجاب این امکان وجود دارد که به سرعت تصویب شود باید برای لایحه امنیت زنان که اتفاقا رویکرد جمهوری اسلامی و اسلام عزیز در مورد کرامت بانوان و صیانت از زنان هم تناسب خیلی زیادی دارد این امکان وجود داشته باشد. نمی‌دانم این لایحه به عمر این مجلس می‌رسد یا خیر.

– در نامه ای به دبیر شورای عالی فضای مجازی خواستار  تشریح نتیجه دستور رئیس جمهوری درباره “بازنگری در سیاست‌های مسدودسازی فضای مجازی”  شدم اما تاکنون جوابی دریافت نشده است. در این خصوص نامه‌ای به رئیس جمهور دادم که باید این مهم تعیین تکلیف شود.

– در بازدید از موزه شهید بهشتی متوجه شدم سایت شهید بهشتی که اثار ایشان را عرضه می کند از سال 89 فیلتر است. حدود 10 روز قبل در نامه ای به رئیس جمهوری درخواست رفع فیلتر کردم و ایشان هم دستور دادند.

– این‌ روزها درباره حجاب مسائلی هست. بنده در بحث حجاب قائل به یک نگاه فرهنگی و تربیتی در کنار قانون هستم.

– در بحث ورود به قتل‌های ناموسی تابوشکنی کردیم. می‌گویم تعدادش زیاد است اما یک موردش هم احساسات مردم را جریحه دار می‌کند که در این خصوص هم جلسات و بسته‌هایی داشتیم.

– در خصوص برپایی تجمعات جلساتی داشتیم بحث‌هایی با رئیس جمهور و مجلس داشتیم که بحث‌های کارشناسی آن تقدیم مجلس شد.

– درباره حضور من در جلسات هیات دولت،‌ رئیس جمهوری گفتند در تمامی جلسات حضور داشته باشید که تا امروز محقق نشده.

– به عنوان عضو کمیته حقیقت یاب ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ به زندان اوین رفتم و با خانم حامدی دیدار کردم. قبلا هم گفتم خبرنگاری که در میدان حضور دارد و گزارشی تهیه می‌کند باید حمایت شود.

– تاکنون 2 مرتبه با کمیته حقیقت یاب بین المللی درباره ناآرامی های 1401 جلسه مجازی برگزار کردم.

–  قانون مطبوعات باید ارتقا پیدا کند و حمایتی تر شود. این موضوع باید با حضور متخصصان و اصحاب رسانه باید انجام شود.

– در قالب کمیته حقیقت یاب ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱، با خانواده‌های جان باختگان این ناآرامی ها گفت‌وگوهایی انجام شد. برخی افراد دخالتی در این حوادث نداشتند اما آسیب دیدند مثلا فردی رفته بود نان بخرد اما در اثر این ناآرامی ها از ناحیه چشم آسیب دیده بود. حتی شهروندان عادی هم آسیب دیدند که خسارت‌هایی پرداخت شد. تعدادی از مجریان قانون آسیب دیدند.

نشست خبری دستیار رئیس جمهوری

– قرار است اقای مظفر رئیس کمیته حقیقت یاب ناآرامی های سال 1401 به زودی و تا قبل از پایان سال در نشست خبری، نتایج بررسی این کمیته را اعلام عمومی خواهند کرد. 

– ( درباره سخنان مدیرعامل مترو درباره استخدام حجاب بان ها )‌:  من می‌دانم در استخدام دولت نیستند و دولت به حجاب‌بان پول نمی‌دهد اما این موضوع را از شهرداری پیگیری و تذکر می دهم.

– قوه قضائیه به نامه هشدارم درباره کوروش کمپانی پاسخی نداد.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا