آقای علم الهدی! تکرار 8 ساله ی اخیر را می خواهید؟
آیت الله علم الهدی در خطبه های نماز جمعه با اشاره به رأی اعتماد وزرا در مجلس گفت: بعضیها حرف هایی زدند که جای تأسف دارد و صحبت از فتح مکه کردند و گفتند پیامبر ابوسفیان را بخشید پس ما هم مسببان فتنه 88 را ببخشیم.
به گزارش انصاف نیوز، مسعود پزشکیان در نطق دفاع از کابینه گفته بود: ما که مدعی هستیم در سال 88 به نام فتنه یا هرچیز دیگری که آن را اسم مینهیم، اتفاقات ناگواری افتاده است، آیا متصوریم که همه اشکالات برای یک دسته و یا یک گروه بوده است و طرف مقابل هیچ اشکال و هیچ خطا و هیچ تقصیری نداشته است؟ اینطور نیست و باید شجاعت پذیرفتن اشتباه را داشته باشیم، چراکه همه ما اشتباه کردهایم. امروز و در شرایط فعلی کشور وقت آن است که دست به دست هم بدهیم و در هنگامهای که بیگانگان کمر همت بر تضعیف نظام ما بستهاند، به آنها نشان دهیم که همه با هم متحدیم و برای رسیدن به اهداف بلند نظام، تلاش میکنیم نه آنکه با زنده کردن اختلافات گذشته، به دنبال اتهامزنی به یکدیگر باشیم.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشی و منش پیامبر (ص) پس از فتح مکه گفته بود: پیامبر سالها پس از شکست در جنگ احد و فجایعی که کفار مکه در آن جنگ برای عموی پیامبر و اصحابش رقم زدند، مکه را فتح کرد و همه در تاریخ دیدند که چگونه با آن کفار رفتار کرد و به معنای واقعی کلمه رحمته للعالمین را به منصه ظهور رساند و آنان را بخشید؛ پس چرا که ما مدعی دین هستیم، اینگونه رفتار میکنیم؟ قطعا نبش قبر اختلافات گذشته مغایر با منش پیامبر است، پس بیاییم از این رفتارها دست برداریم. باید به جای دامن زدن به اختلافات به فکر کمک به کشور باشیم و مسائل کشور را با همدلی و اتحاد و اخلاق حل کنیم و قطعا اگر بخواهیم بیتوجه به اخلاق باشیم و دائم بر طبل اختلاف بکوبیم، نمیتوانیم کشور را بسازیم.
آیت الله علم الهدی روز گذشته در خطبههای نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی با اشاره به رأی اعتماد وزرا در مجلس گفت: بعضیها حرف هایی زدند که جای تأسف دارد و صحبت از فتح مکه کردند و گفتند پیامبر ابوسفیان را بخشید پس ما هم مسببان فتنه 88 را ببخشیم. شما این را فهمیدید و رهبر معظم انقلاب این را نفهمید؟! پیامبر(ص) فتنه گر را نبخشید، ابوسفیان را بخشید که آغاز کننده جنگ بود ولی معاویه را که فتنه جنگ را به راه انداخته بود نبخشید ولی او رامهدوم الدم نامید.
امام جمعه مشهد آنگونه که «خبرگزاری دانشجو» گزارش کرده همچنین گفت: رئیس جمهور می خواهد کشور را با آرامش اداره کند، ما هم همین را میخواهیم و نمیخواهیم دعوای سیاسی راه بیاندازیم. اگر در رأس بعضی از مدیریتها به ویژه مدیریتهای دانشگاهی از فتنه گران بگذارید کشور با آرامش اداره نمیشود، مردم انقلابی دل واپسند که مبادا فتنه گر بیاید و دوباره فتنه به پا کند. با سابقه و تجربه این وزرا، رئیس جمهور و نمایندگان مجلس اگر میخواهند کشور را آرام اداره کنند، عنایت بیشتری در انتخاب مدیران داشته باشند. ما نمیخواهیم فتنه گران سر کار بیایند و دوباره در کشور فتنه به پاشود؛ ما دعوای سیاسی نمیخواهیم؛ با فتنه گران مردم به آرامش سیاسی و معیشتی نمیرسند.
اظهارات آیت الله علم الهدی در حالی بیان می شود که هیجانات سیاسی در دوره ی 8 ساله ی رییس جمهور محبوب آقای علم الهدی به اوج خود رسید، همچنین وضعیت اقتصادی حتی صدای جریان حامی احمدی نژاد را نیز درآورده بود؛ لذا وضعیت اقتصادی و سیاسی به لحاظ آرامش در دوره ی آقای احمدی نژاد با دوره های قبل قابل مقایسه نیست؛ حال پرسش از آقای علم الهدی این است که آیا شرایط ایده آل از نظر ایشان، تکرار 8 ساله ی اخیر است؟ و سوال بعدی اینکه: اگر مردم آن شرایط را می خواستند آیا به آقای جلیلی یا آقای قالیباف رای نمی دادند؟
انتهای پیام
خبر مرتبط:
متن نطق کوبنده ی پزشکیان در دفاع از کابینه: در حوادث سال 88 همه ما اشتباه کردیم (+واکنش)
پاسخ پناهیان به نطق پزشکیان در مجلس / برخورد ۸۸ با عفو مکه مقایسه نشود