خرید تور نوروزی

پارک قیطریه را چه کسی ساخت؟

روزهای گذشته، مسئله پارک قیطریه به یکی از ترندهای خبری و فضای مجازی تبدیل شده است. ماجرا از آنجا شروع شد که خبر رسید قرار است در محدوده شمالی پارک قیطریه مسجد و مکان های تجاری ساخته شود. علیرضا زاکانی نیز با ادبیات عجیب خود این موضوع را تایید کرد. سپس مشخص شد قرار است مسجد با پول مرحوم محتشمی پور که طبق گفته فخرالسادات محتشمی پور قراریوده است در مناطق محروم ساخته شود، احداث شود. در وبسایت شورای شهر تهران آمده است که «مرحوم دکتر غلامرضا نیکپی» شهردار وقت تهران در سال ۵۶ اقدام به ساخت این پارک کرده است. نیک پی در روزهای اولیه انقلاب اعدام شد.

وبسایت شورای شهر تهران نوشت:

پارک قیطریه

این پارک در گذشته باغ خواهر تنی ناصرالدین شاه قاجار بوده است. این باغ در سال ۱۳۵۶ توسط شهردار وقت تهران مرحوم دکتر غلامرضا نیک‌پی که خود نوه دختری شاهزاده ظل‌السلطان، فرزند ناصرالدین شاه بود، به پارک تبدیل می‌‌شود.

پارک قیطریه یکی از پارک‌ های محبوب تهران است. بخشی از این محبوبیت مربوط به فرهنگسرای ملل است؛ که در پارک قیطریه واقع شده است. پارک قیطریه از بهترین پارک ‌های شمال تهران برای پیاده روی است و اهالی محل در مسیرهای مخصوص این پارک هر روز به ورزش و پیاده روی مشغول هستند.

در بخشی از پارک قیطریه آلاچیق‌هایی تعبیه شده است، که اهالی و عموم مردم می‌توانند در آن جمع شده و اوقات فراغت خود را بگذرانند. برنامه‌هایی مانند بازی‌های دسته جمعی میان اهالی رواج دارد و در بعضی از آلاچیق‌ها افرادی را می‌بینید که سرگرم بازی‌های گروهی هستند. تماشای بازی این افراد یکی از جذاب‌ترین تفریحات مردم است. در فصل بهار و پاییز این پارک زیبایی بسیاری دارد و به یکی از بهترین پارک های تهران برای عکاسی تبدیل می‌شود. زرد شدن برگ‌ درختان و ریختن برگ‌های پاییزی در پارک قیطریه منظره زیبایی می‌سازد که ارزش عکاسی دارد.

یکی دیگر از جذابیت‌ های پارک قیطریه مربوط به بازارچه فرهنگی و هنری فرهنگسرای ملل است. این بازارچه در فصل‌های گرم و سرد غذاهای محلی، آش و انواع سوپ را سرو می‌کند و عموم مردم می‌توانند از دست‌پخت خانگی نوش جان کنند. پارک قیطریه یکی از بهترین پارک های تهران برای گردش و تفریح به همراه خانواده و دوستان است.

پارک قیطریه در ناحیه ۷ منطقه یک شهرداری تهران قرار دارد و مهم‌ترین نقش را در تغییر آب و هوای منطقه داشته و از زیستگاه پرندگان نیز به حساب می‌آید. این پارک، سه در اصلی دارد و از کوچه‌های اطراف در محله قیطریه نیز می‌توان وارد پارک شد. پارک قیطریه از جنوب به اتوبان صدر و انتهای خیابان قیطریه می‌رسد. در بخش شمالی پارک محله فرمانیه و خیابان اندرزگو است؛ که از خیابان‌های شلوغ برای شب‌گردی محسوب می‌شود.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا