خرید تور نوروزی

احتمال تشکیل فراکسیون 80 نفره میانه‌روها

پزشکیان: سایر گروه‌های مجلس باید میانه‌روها را مشارکت بدهند

مسعود پزشکیان درباره‌ی آخرین وضعیت فراکسیون میانه‌‌روها گفت: «با توجه به اطلاعاتی که به صورت خام دریافت کردیم و از دوستانمان خبر گرفتیم، متوجه شدیم نزدیک ۶۰ تا ۸۰ نفر هستند که می‌شود گفت میانه‌روتر از بقیه هستند و مجلسِ پیش‌رو با مجلس فعلی فرق خواهد داشت.

نماینده‌ی منتخب تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با انصاف نیوز افزود: درون جبهه‌ی اصولگراها جریان‌های مختلفی وجود دارد و فضای رقابتی شکل گرفته است. به همین دلیل گروه میانه‌رو می‌تواند اثرگذار و تعیین‌کننده باشد.

پزشکیان در ادامه گفت: هر گروهی بخواهد در مجلس کاری کند باید به میانه‌روها هم اجازه بدهد در تصمیم‌گیری‌ها، سیاست‌‌گذاری و پیگیری اهداف مشارکت داشته باشند. باید با میانه‌روها جلسه‌ای بگذاریم تا نظراتشان را بشنویم و بتوانیم یک صدا در مجلس آینده مطالبات را پیگیری کنیم.

او در ادامه گفت: در‌حال‌حاضر ما فقط با نمایندگانی که رای آوردند، جلسه‌ای درباره‌ی شمال غرب داشتیم و برای پیگیری مطالبه‌های منطقه و استان‌های اطراف صحبت کردیم. اگر ما به‌طور هماهنگ براساس قانون برنامه، چارچوب‌ها و عدالت مطالبه‌گری کنیم، نسبت به شکل انفرادی، بهتر می‌توانیم اثرگذار باشیم.

پزشکیان: حاکمیت باید به قوانین پایبند باشد

پزشکیان ضمن تاکید بر اهمیت اجرای قانون برنامه و پیگیری سیاست‌های کلی گفت: اگر جریانی که مدعی است به اصول و چارچوب‌ها اعتقاد دارد، توان و اراده‌ی اجرای سیاست‌های کلی رهبری را داشت، نباید این وضعیت را در جامعه پیدا می‌کردیم. حاکمیت برای حاکمیت کردن باید قانون را اجرا کند و خودش پایبند به قوانین باشد. 

او در ادامه گفت: مشکلی که در مجلس و دولت داریم، نادیده گرفتن قوانینِ موجود است و هر روز در حال تولید قانون‌های جدید هستیم!‍ اگر مجلس همان قوانین موجود و قانون برنامه را مطالبه کند و دولت هم کسانی را بیاورد که توانِ اجرایی این قوانین را داشته باشند، شرایط تغییر می‌کند.

به‌گفته‌ی پزشکیان، اینکه در دولت، کسی از دوستانش را بیاورد که توان اجرایی ندارد، نقض غرض است. همان‌طور که اگر کسی بیمار شود دنبال دوست و آشنا نمی‌گردد و سراغ متخصص توانمند می‌رود، برای اجرای قوانین هم باید همین شیوه را اجرا کنیم. برای رسیدن به آن سیاست‌ها باید کار را به کسانی بسپریم که علم، تجربه، انگیزه و مهارت کافی دارند.

این سیاستمدار اصلاح‌طلب میانه‌رو گفت: حرف‌هایی که در قانون برنامه‌های چهارم تا هفتم زده شده، در رابطه با بهداشت و موضوعات دیگر مشخص است، اما مشکل این است که دولت‌ها قوانین را اجرا نمی‌کنند.

تندروها دعوا راه نیاندازند

پزشکیان درباره‌ی تعداد طیف تندرو اصولگرایان در مجلس دوازدهم گفت: نه‌تنها جزو اکثریت مجلس نیستند، بلکه اقلیتی هستند که صدای بلندی دارند و بعضی وقت‌ها برخی حرف‌ها را بدون محاسبه و بدون سند می‌زنند و آبروی افرادی را می‌برند. همه‌ی ما عیب‌هایی داریم اما گاهی گفتن عیب‌ها مغرضانه است. اگر کسی عامدانه خطایی کرد، باید در چارچوب قانون جلوی فرد خاطی را بگیرند اما گاهی فرد ناخواسته اشتباهی کرده است. حاکمیت باید نظارت کند و هر جا دید مسئولی به انحراف می‌رود باید به او بگوید تا روش خود را اصلاح کند نه اینکه برای او دامی پهن شود و آبرویش بریزد!

او ادامه داد: به همین خاطر است که ۴۵ سال است که افراد را با تعریف و تمجید بالا می‌آوریم اما بعد می‌گوییم فاسد هستند! مگر می‌شود در طول این سال‌ها تمام کسانی که مدیر شدند، فاسد باشند؟ تصور می‌کنم تندروها براساس توصیه‌ی رهبری باید خودشان را کنترل کنند و دعوا راه نیاندازند. اگر آنها خیرخواه جامعه هستند، بیایند اشکالات را طوری بگویند تا آن مسئول بپذیرد، نه اینکه کاری کنند که طرف را به تقابل بکشانند. تقابل به ضرر مملکت است و قدرت ما و ابهت نظام را زیر سوال می‌برد و بعد هم مردم می‌گویند همگی‌شان دزد هستند!

پزشکیان در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان جلوی تندروی‌ها را گرفت، گفت: اگر تندروها به اصولی باور دارند و اگر حضرت علی ع را قبول داریم باید حرف‌های امیرالمونین را اجرا کنیم؛ هنگام اختلافات باید به کتاب، رسول و جامعه رجوع کرد. بیشتر کسانی که مسئولیتی داشتند، آدم‌های سالمی بودند و کارِ درستی نیست که به خاطر چند نفر، همه را زیر سوال ببریم.

او در ادامه درباره‌ی این موضوع که چه ضمانتی وجود دارد تا فراکسیون میانه‌روها در مجلس صدای مردم باشد، گفت: اگر دنبال قدرت و گروکشی نباشیم و در صورت رشد و آگاهی، می‌توانیم در چارچوب قانون با سلائق مختلف در مجلس به زبان مشترک برسیم. اگر سیاست‌های کلی و قانون برنامه را میثاق مشترک خودمان قرار بدهیم، مشکل مملکت حل می‌شود. با اجرای همین سیاست‌ها، فقر، دزدی، رانت و… از بین می‌رود. هرکسی که مدعی است، سیاست‌ها را پیاده کند بعد ما هم دنباله‌روی او خواهیم بود. دعوا سرِ این است که یک جریان، باقی آدم‌ها را به اتهام ضد بودن با مملکت و رهبری، حذف می‌کنند و به آنها انگ می‌زنند تا به جایگاه قدرت برسند! اگر دولت‌ها، مجلس‌ها و مدعیان حتی در محدوده‌ی خودشان سیاست‌های کلی را اجرا می‌کردند، مملکت درست می‌شد.

پزشکیان در پاسخ به این سوال که آیا فراکسیون اقلیت میانه‌روها می‌تواند مردم را امیدوار کند، گفت: در مجلس دوازدهم نسبت به مجلس قبلی افراد بیشتری وجود دارند که باتجربه‌تر و توانمندتر هستند. اما درباره‌ی امیدوار کردن مردم بعید می‌دانم به‌تنهایی بتوانند.

او در ادامه گفت: تندروی میدان عمل است نه حرف! باید از کسی که پشتِ تریبون داد می‌زند بپرسیم خودش چه کار کرده است؟ اگر واقعا کار مفیدی کرده باشد، من هم همراه او هستم. ما عزت، سربلندی، غرور و افتخار جامعه و مملکتمان را می‌خواهیم و تمام این موارد با مسئولان توانمند اتفاق می‌افتند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. این مجلس از مجلس قبل انقلابی ترست و انقلابی عمل خواهد کرد امکان مصالحه با غرب و امضا برجام وجود نخواهد داشت بلکه جهادی تر عمل خواهد کرد

    2
    4
  2. بیاد دارم زمانی اقای پزشکیان وزیر بهداشت بودند و تمام اعوان و انصار خود را به مدیریت دانشگاه ها گمارده بودند ازجمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد.این جماعت هر نیروی مستقل و دلسوزی بود را از چرخه مدیریت خارج کرده و یابرایش مشکل می افریدند

  3. از کی تا حالا پزشکیان حامی اغتشاشات شده میانه رو ؟ یادمان نرفته این آقا قبل از رسانه های اونور آب به شایعه مهسا امینی دامن زد و مردم را تحریک کرد هیچگاه هم از این کارش عذر نخواست حالا شده برای ما آدم خوبه!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا