خرید تور نوروزی

گلایه روزنامه اصولگرا از برخوردهای گشت ارشاد


روزنامه جوان در مطلبی به گلایه از برخوردهای گشت ارشاد پرداخت.

، این روزنامه نوشت: با آغاز طرح جدید برخورد با بی‌حجابان و برخی از فیلم‌ها و تصاویر منتشر شده که بار دیگر موجب داغ شدن این بحث در شبکه‌های اجتماعی شد، کاربرانی از برخی نحوه‌های خشن و تند برخورد با زنان کم‌حجاب یا بی‌حجاب گلایه کردند. کاربران تأکید داشتند که در اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب آنچه مؤثر است کارهای نرم و فرهنگی است. برخی از کاربران این نوع برخوردها را موجب لج‌بازی بیشتر دانستند. فعالان شبکه‌های اجتماعی تأکید داشتند که بهتر آن است در تصویب قانون عفاف و حجاب تعجیل شود و آن قانون محور انجام همه امور این حوزه باشد. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم.

مهدی فضائلی:

رهبر انقلاب: کشف حجاب، هم حرام سیاسی و هم حرام شرعی است. منتها دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد شویم؛ کارهای بی‌قاعده و بدون برنامه نباید انجام بگیرد.

پ. ن: به‌تازگی برخی مسئولان به‌دلیل کارهای بی‌قاعده تذکر دریافت کرده‌اند.

جلیل محبی:

در مصوبه کمیسیون قضایی چیزی از گشت ارشاد نیست. در مصوبه کمیسیون که با همکاری وزارت کشور نوشته‌اند هم بی‌حجاب با دوربین شناسایی و بوسیله پلیس جریمه می‌شود. یعنی همین الان هم دولت می‌تواند شناسایی کند و به قوه قضاییه بدهد. این اصرار بر روش نامطلوب گشت ارشاد الان برای چیست؟

عباس‌علی امیری:

یه چیزی را متوجه نشدم هنوز قانون حجاب و عفاف تصویب نشده (رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان). چطور دوباره همان روش گذشته گشت ارشاد دارد اجرا می‌شود؟ آیا در کشور نهادهای فراتر از قانون وجود دارد؟

محسن پورعرب:

پی‌آیند تکرار اشتباه گشت حجاب تضعیف انسجام ملی، وحدت کلمه و همدلی و همبستگی دربرابر دشمن خارجی صرف نظر از اختلافات سلیقه‌ای و سیاسی داخلی بوده است.

محسن مهدیان:

واقعاً نیاز به برخورد در صحنه نیست. پلیس باید مجهز به دوربین تنها تذکر دهد. قطعاً اکثریت توجه و اصلاح می‌کنند. اگر نیاز بود با ثبت تصاویر، شناسایی شده و بعد احضار یا در نهایت توسط نیروی متخصص جای دیگری بازداشت شوند. مسیر پرچالش گذشته باید ارتقا پیدا کند. عجیب است که توجه نمی‌کنیم.

مهدی تکلو:

من حاضرم از گشت ارشاد دفاع کنم به شرط آنکه بگویند و بدانم مأموریت مخصوص گشت ارشاد چیست و مخاطب آن کیست؟ اصلاحیه‌های آن نسبت به گذشته چیست؟ و مهم‌تر از هرچیزی اینکه گشت ارشاد قطعه‌ای از کدام «طرح جامع منسجم» است و نقش آن در کل این مجموعه چیست؟ برای من روشن است چنین طرحی وجود ندارد!

علیرضا کیان‌پور:

مسئله حجاب نیازمند یک بسته جامع رسانه‌ای، فرهنگی، نظام آموزشی و حقوقی است.

طاها باقری:

حدود یک سال گشت ارشاد تعطیل بود. نهادهای حاکمیتی چه فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای برای حجاب و پوشش انجام دادن که توقع داشتن وضع بهتر بشه؟

علی ربیعی:

‌واقعاً من درک نمی‌کنم چگونه است که تا مردم ایران به‌رغم روایت‌سازی‌های مختلف، در مقابله با رژیم اسرائیل حس خوب و غرورآمیزی پیدا می‌کنند، ناگهان جریانی جامعه را به تقابل می‌کشاند. با همه درک و فهمم از امنیت و منافع ملی، معتقدم شیوه برخورد و اقدامات خیابانی درخصوص حجاب، نه تنها به دور از تدبیر است، بلکه نه امنیت ساز است و نه مقوم ارزش‌های دینی.

سینا کلهر:‌ای دریغ از…‌ای دریغ از…‌ای دریغ از… درس نگرفتن از تجربه ها، آزمودن دوباره آزموده‌ها، ضایع شدن اصول، از دست رفتن فرصت‌ها و… زخم‌هایی که در روح و روان و جان‌ها می‌ماند و کهنه می‌شود.

فاطمه رایگانی:

خدا قوت به گشت ارشاد که ایران اینترنشنال و اسرائیل به فارسی و… را از لکنت بعد از عملیات وعده صادق درآورده و با هنرنمایی در خیابان برایشان محتوای بدون هزینه و شیرین تولید می‌کنند. هیچ دشمنی نمی‌تواند تا این حد گسل‌های اجتماعی را دوباره فعال کند که شما می‌کنید.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا