خرید تور تابستان

سرعت‌گیر دولت برای اسنپ و تپسی؛ چه اتفاق در انتظار اسنپ و تپسی است

فعالان کسب و کارهای فناورانه، پیش از اینکه از سوددهی شرکت خود بتوانند استفاده‌ای ببرند؛ باید از چرتکه اندازی‌های دولتی عبور کنند و با وجود اینکه کرایه‌های تاکسی عمومی و سنتی ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است اما همچنان ذره بین دولت بر روی تاکسی‌های اینترنتی است.

سرعت‌گیر دولت برای اسنپ و تپسی؛ چه اتفاق در انتظار اسنپ و تپسی است

به گزارش عرشه آنلاین اگرچه در ابتدای راه‌، تاکسی‌های اینترنتی تا حد بسیاری توانستند رفت و آمد شهروندان را تسهیل کنند اما به دلیل نوظهور و رقابتی بودن بازار به مراتب از تعداد شرکت‌های موجود کاسته شد و دو شرکت تاکسی اینترنتی در این زمینه با به دست گرفتن انحصار در بازار و دامپینگ قیمت به صورت پررنگ فعالیت خود را ادامه دادند و طبق شواهد آنها هم با گذشت زمان و دریافت سهم بسیاری از بازار، به افزایش قیمت‌های خود اقدام کرده‌ که همین به تدریج سبب نارضایتی‌هایی شد.

اگرچه به نظر می‌رسد دست‌اندازها در مسیر تاکسی های اینترنتی از منازعات بر سر حذف گزینه «عجله دارم» آغاز شده است.اما در دل این ماجرا که قرار بگیریم، به پیچیده بودن این چالش بیشتر پی می‌بریم. از به رسمیت نشناختن این ناوگان برای تخصیص سهمیه بنزین از سمت وزارت نفت تا اصرار به سپردن تنظیم‌‌‌گری تاکسی‌‌‌های آنلاین به شهرداری‌‌‌ها. 


کمتر از دو ماه از حذف گزینه «عجله دارم »در تاکسی‌‌‌های اینترنتی می‌‌‌گذرد که در آخرین هفته از اولین ماه سال جدید، اخباری درباره اعلام رسمی حذف سهمیه بنزین تاکسی‌‌‌های اینترنتی و نظارت سازمان تعزیرات بر گزینه «توقف در مسیر» و پیشنهاد کاهش کمیسیون منتشر شده است.

 مدیران اسنپ و تپسی این اظهارات و تصمیمات را بر تحمیل هزینه برای مصرف‌کننده‌‌‌ها و تضعیف حقوق آنها تاثیرگذار می‌‌‌دانند؛ تا جایی که به اعتقاد معاون عملیات تپسی اصرار بر کاهش حق کمیسیون تاکسی‌‌‌های اینترنتی به معنای ورشکستگی و حذف آنهاست. این در حالی است که بعضی رانندگان تاکسی‌‌‌های اینترنتی هم از بالا بودن نرخ کمیسیون دریافتی، ناراضی هستند.

اظهارنظر اخیر مسوولان دولتی درباره حذف رسمی سهمیه بنزین، کاهش حق کمیسیون و برخورد با گران‌فروشی نیز نشان از تداوم دخالت دولت در بخش خصوصی دارد. مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌‌‌های نفتی در ۲۱ فروردین‌‌‌‌‌‌ماه امسال رسما اعلام کرد که سهمیه بنزین تاکسی‌‌‌های اینترنتی در سال‌جاری قطع می‌شود. طبق گفته علی‌‌‌اکبر عرب‌‌‌عامری سهمیه بنزین رانندگانی که در اسنپ و تپسی فعالیت می‌کنند، از آذر ماه ۱۴۰۲ پرداخت نشده است.

ماجرا از این قرار است که با سهمیه‌‌‌بندی بنزین در سال ۱۳۹۸ دولت تصمیم گرفت تا برای حمایت از برخی صنوف، به تاکسی‌‌‌های اینترنتی بر اساس پیمایش و میزان مصرف بنزین سهمیه سوخت تخصیص دهد. در این بین، با اینکه قطع سهمیه بنزین برای تاکسی‌‌‌های اینترنتی به تازگی به‌‌‌صورت رسمی اعلام شده است، تاریخ‌‌‌های متفاوتی از قطع این سهمیه از سوی مدیران اسنپ و تاکسی مطرح می‌شود. به گفته محمد خلج، مدیرعامل اسنپ، از ابتدای سال ۱۴۰۲ سهمیه‌‌ سوخت رانندگان تاکسی‌‌‌های اینترنتی – با وجود مصوبه‌‌ تصویب‌‌‌شده در سال ۱۳۹۸ – قطع شده است، اما معاون عملیات تپسی می‌‌‌گوید: «از ۲۱ بهمن ماه سال ۱۴۰۱ سهمیه‌‌‌ سوختی به رانندگان تاکسی‌‌‌های آنلاین تعلق نگرفته است.» 

سهمیه بنزین اسنپ و تپسی؛ در دستور کار نیست! این جدیدترین  خبر دولت سیزدهم درباره رانندگان تاکسی اینترنتی است  درحالی که قیمت بنزین همچنان محور اخبار روز جامعه است که افزایش کرایه حمل‌ونقل عمومی از  ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ رسما اعمال شد. ساندویچ پنیر خامه ای و گردو نامی نو 100 گرمی – دارای 6 روز تاریخ مصرف۳٪ ۲۹,۸۰۰۲۸,۹۰۶ تومانخرید

افزایش کمیسیون ها، کاهش کرایه ها، حذف گزینه عجله دارم و قطع سهمیه بنزین از اوایل سال تاکنون باعث اعتصاب برخی از رانندگان اسنپ و تپسی شده است. دو شرکت اسنپ و تپسی هنوز به اعتراضات رانندگان پاسخی ندادند و شرایط به همان منوال قبل است.

 بنزین تاکسی‌های اینترنتی در چند ماه اخیر انتقادهای زیادی به دنبال داشته است . رانندگان اسنپ و تپسی  از مدیران این شرکت ها گلایه دارند که چرا سهمیه بنزین ماهانه آنها را واریز نمی‌کنند و تاکسی‌های اینترنتی از دولت گله دارند که چند ماه است سهمیه‌ای به آنها نداده‌اند.

مدیران تاکسی‌‌‌های اینترنتی نسبت به تاثیر حذف رسمی سهمیه سوخت بر کاهش تمایل رانندگان به فعالیت در این تاکسی‌‌‌ها و افزایش هزینه سفرها برای مسافران ابراز نگرانی می‌کنند؛ تا جایی که محمد خلج، مدیرعامل اسنپ، در یادداشتی برهم خوردن توازن عرضه و تقاضا و در نتیجه آن، افزایش هزینه‌‌ سفر را از تبعات قطع سهمیه بنزین رانندگان تاکسی‌‌‌های اینترنتی برشمرد و در این خصوص توضیح داد: «کاربران راننده تاکسی‌‌‌های اینترنتی با چالش جمع‌‌‌آوری کارت‌‌‌های سوخت از جایگاه‌‌‌های سوخت‌گیری مواجه هستند و این موضوع قیمت تمام‌‌‌شده‌‌‌ بنزین را برای آنها بالا می‌‌‌برد. این کاربران برای خدمت‌‌‌رسانی در بخش حمل‌‌‌ونقل نیاز به سوخت دارند و تصمیمات اخیر در رابطه با جمع‌‌‌آوری کارت‌‌‌های سوخت به‌‌‌شدت مشکل‌‌‌ساز خواهد شد. عدم‌بهره‌‌‌مندی رانندگان تاکسی‌‌‌های اینترنتی از سهمیه سوخت در کنار مشکلات سوخت‌گیری در جایگاه‌‌‌های سوخت تبعات زیادی به حمل‌‌‌ونقل درون‌‌‌شهری تحمیل می‌کند.»

مدیرعامل اسنپ معتقد است: «به دلیل مشکلات مذکور، تمایل به فعالیت در کاربران راننده به‌‌‌شدت کاهش پیدا می‌کند و این موضوع اثر منفی بر توازن عرضه و تقاضا و همچنین قیمت تمام‌‌‌شده‌‌ سفر می‌‌‌گذارد. بنابراین تبعات این تصمیم‌‌‌ها علاوه بر کاربران راننده اسنپ، متوجه بیش از ۷۰ میلیون کاربر مسافر این سامانه نیز خواهد شد و اثر تورمی جدی در این حوزه خواهد داشت.»

در حالی که مدیرعامل اسنپ از افزایش هزینه‌‌‌ سفر با تاکسی‌‌‌های اینترنتی تحت‌تاثیر قطع سهمیه بنزین می‌‌‌گوید، احسان نصر، معاون عملیات شرکت تپسی در گفت‌‌‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» معتقد است که با اعلام اخیر قطع سهمیه سوخت، تغییری در قیمت سفرها با تپسی رخ نخواهد داد؛ مگر اینکه در آینده قیمت سوخت تغییراتی کند که این شرکت هم مجبور به تعدیل قیمت‌ها شود.

علاوه بر این، پیشنهاد کاهش حق کمیسیون و برخورد با گران‌فروشی نیز از جمله اظهارات جدید سخنگوی سازمان تعزیرات درباره تاکسی‌‌‌های اینترنتی است. محمدعلی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، در نشست خبری روز ۲۷ فروردین، با اشاره به تمکین اسنپ و تپسی از حذف گزینه عجله دارم، به تاکسی‌‌‌های اینترنتی نسبت به گران‌فروشی هشدار داده و گفته است: «اگر افزایش قیمتی در بحث کرایه‌‌‌ها داشته باشیم، گران‌فروشی جدیدی خواهد بود و حتما پرونده تشکیل و حکم صادر می‌شود.» او گزینه «توقف در مسیر» را یکی از مصادیق گران‌فروشی در تاکسی‌‌‌های اینترنتی مطرح و در این خصوص بیان کرده است: «اگر بحث «توقف دارم» بدون رعایت تعهدات تاکسی‌‌‌های اینترنتی انجام شود، یعنی راننده هیچ توقفی نداشته باشد و مسافر هم متقاضی توقف نباشد، اما بخواهند هزینه اضافه دریافت کنند، باید بررسی شود و اگر تخلفی احراز شود با آن برخورد شود.»

از سوی دیگر ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود و برخی رانندگان از فاصله زمانی واریز کرایه‌ها به حسابشان گله‌مند هستند چراکه ممکن است مبلغ‌ها به فاصله یکی دو روز بعد از سفر یا اگر تعطیلات معمولی و خاصی باشد، واریز آن به بعد از تعطیلات موکول شود که این اقدام به گفته آنها می‌تواند سود هنگفتی برای شرکت داشته باشد اما راننده با چالش رو به رو شود

متولی قیمت گذاری تاکسی‌های اینترنتی کیست؟

بنابراین نرخ قیمت‌گذاری کرایه‌ها از سوی متولی و جلب رضایت طرفین (راننده و مسافر) از جمله موضوعاتی است که طی سالها در هاله‌ای از ابهام قرار داشت و اظهارنظرهای متعددی در این زمینه انجام شده است. البته نکته قابل توجه این است کرایه‌های نجومی تاکسی‌های اینترنتی فقط مختص به روزهای بارانی و برفی، ساعت‌های پر ترافیک نمی‌شود بلکه دیده شده در هر زمان و مکانی فردی مجبور شده از تاکسی‌های اینترنتی با نرخ کرایه‌های غیر واقعی استفاده کند.

در نهایت نارضایتی‌ها، به گوش مسوولان هم رسید و در این زمینه اظهار نظرهایی کردند؛ مهدی چمران – رئیس شورای شهر تهران  بر این باور است تاکسی‌ها حق افزایش کرایه‌های خود به دلیل بارش باران و تغییر شرایط آب و هوایی را ندارند و هرگونه افزایش کرایه از سوی تاکسی‌های اینترنتی و معمولی در زمان بارش برف و باران خلاف قانون و مقررات است و به قول معروف بی‌معرفتی است که در زمان بارش باران و در زمانی که مردم زیر باران قرار دارند، وسایل حمل و نقل عمومی اعم از تاکسی معمولی و اینترنتی اقدام به افزایش کرایه بیشتر کنند.

از سویی درباره اینکه آیا شورای شهر مسئولیت تعیین نرخ کرایه‌های تاکسی‌های اینترنتی را بر عهده دارد یا خیر، از سوی شورای شهری‌ها گفته شده نرخ تمام وسایل حمل و نقل عمومی باید توسط شوراها تعیین و به تصویب برسد و اینکه اعلام شود تاکسی‌های اینترنتی از وزارت کشور مجوز گرفته‌اند و اتحادیه آنها نرخ‌ها را مشخص می‌کند؛ درست نیست و اگر این چنین تاکسی‌هایی کرایه‌های خود را براساس قانون دریافت کنند ما به آنها کاری نداریم؛ اما چنانچه در حق مردم اجحاف کنند، این اجازه را به آنها نخواهیم داد. البته چمران اخیرا اعلام کرده است: تمام این تاکسی‌ها زیر نظر سازمان تاکسیرانی خواهند بود و ما معتقدیم حتی تاکسی‌های اینترنتی نیز زیر نظر تاکسیرانی قرار بگیرند.

ورود شورای رقابت به انحصار و قیمت گذاری تاکسی‌های اینترنتی

از سوی دیگر برخی کارشناسان می‌گویند مرجع تنظیم‌گری رقابت در کشور ما در بحث قیمت گذاری در بازار انحصاری به استناد فصل نهم اجرای قانون سیاست کلی اصل ۴۴ قانون اساسی شورای رقابت است و در واقع دستورالعمل تنظیم قیمت و مقدار شرایط دسترسی به بازار که در بند ۵ ماده ۵۸ این قانون ذکر شده ۱ به موجب ماده ۹۲ این قانون این قانون بر همه قوانین دیگر حاکم است. گام اول این رگولاتوری رقابت در موضوع تاکسی های اینترنتی تعریف بازار است یعنی اینکه ما این بازار را دقیقا چه تعریف کنیم که مثلا آیا زیرمجموعه بازار حمل و نقل کشور باید تعریف شود یا خیر که در این صورت متولیش شورای رقابت خواهد بود.

اما شهردار تهران درباره گرانی کرایه تاکسی‌های اینترنتی می‌گوید موضوع این تاکسی‌ها دو وجهی است؛ یک وجه به وزارت صمت و یکی به شهرداری‌ها بر می‌گردد و تا وضعیت تاکسی‌های اینترنتی مشخص نشود و مسئولیت پذیری برای آنها به وجود نیاید، با این مشکل مواجهیم و بخشی از هزینه‌هایی که این تاکسی‌ها می‌گیرند، قابل قبول است ولی افزایش چند برابری کرایه‌ها ظلم است.

مدیرعامل اسنپ می‌گوید از اردیبهشت ۱۴۰۲، سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی، که بخشی از ناوگان تاکسیرانی کشور محسوب می‌شوند، برخلاف مصوبه سال ۹۸، به حسابشان واریز نشده است با اینحال و با وجود تورم‌هایی که در همه ابعاد در کشور وجود داشته، قیمت‌ها کنترل شده بودند.همچنین گزینه «عجله دارم»، پاسخی اختیاری به نیاز مسافرانی بود که فرصتی برای تعلل نداشتند و در مسیرهایی که احتمال پذیرششان از سمت راننده پایین بود، حتی با ایجاد توقف کاذب در گزینه های سفر و بالابردن قیمت مسیر، زمان انتظارشان را کوتاه می‌کردند. 

به نظر می‌رسد، فعالان کسب و کارهای فناورانه، پیش از اینکه از سوددهی شرکت خود بتوانند استفاده‌ای ببرند؛ باید از چرتکه اندازی‌های دولتی عبور کنند و با وجود اینکه کرایه‌های تاکسی عمومی و سنتی ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است اما همچنان ذره بین دولت بر روی تاکسی‌های اینترنتی است.

این گزارش اکو ایران را بببنید و گوش کنید 

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. یکی نیست به آقای چمران بگه بابااگه خودت راننده اسنپ بودی بازهم همینارومیگفتی ،آخه فدات شم عدالت یعنی احقاق حقوق همه صنوف ،نه اینکه تاکسی شهری گرون شه اسنپ افزایشی نداشته باشه آخه مگه رانندهاسنپ جزء مردم ایران نیستند،بانظرجنابعالی اگه بخایم پیش بریم اتفاقا به رانندگان اسنپ وشرکت اسنپ ظلم شده است.

    11
    1. آقایون دولتی بیایین اسنپ تپسی رو خودتون بردارین اما قیمتش رو معقول کنید. الان تو مهر ۱۴۰۳ قیمت ارزانتر شده که گران نشده . پارسال قیمت ها بیشتر بود. درآمد ما کم شده … سر این دعواها راننده آسیب میبینه…

  2. مثل همیشه. نهادها ورود کردن؛ گند زده شد به همه جا. یادش بخیر یه نماینده کارگران داشتیم که بیشتر به سمت کارفرما غش می‌کرد. این نماینده در اوج رک بودن همیشه میگفت توی مشکلاتتون سعی کنید من ورود نکنم. که اگه ورود کردم تبعاتش بعهده خودتون. حالا شده حکایت ورود نهادها جهت احقاق حق مسافرین. آقا ما نخواهیم کسی برای احقاق حقمون دست به کار بشه کیه و ببینیم. ای وای بر ما با این مسئولین بدرد نخور.

  3. سلام آخه دولت چکاره هست که بخواد درباه قیمت گذاری کرایه های اسنپ وتپسی تصمیم گیری کنه اسنپ وتپسی دوتا شرکت خصوصی هستند که خدمات سفر به مردم میدن وکسانی که از این خدمات سفر با خودرو استفاده می‌کنند باید هزینه سفر بپردازند وقتی ی شخصی از خدمات خودرو دربست که از مبدا خوش میگیره وتا مقصد از خودرو استفاده میکنه حتما فکر هزینش کرده پس نتیجه میگیریم که دولت حق دخالت در قیمت گذاری کرایه اسنپ نباید داشته باشه

    82
    1
  4. سیستم برده داری برای رانندگان بدبخت اسنپ آخه کدوم ادم با شرایط خوب که نه نرمال می‌ره اسنپ کارکنه همه ور شکستگان اقتصاد بیمار همچین گرون بشه کرایه خاره تو چشمه

    72
    2
  5. سلام، مسعولین مگه نمیگن کرایه ها زیاده؟! خب خودشون بیان اسنپ یا تپسی کار کنن و از کرایه زیاد لذت ببرن این مسعولین به ظاهر محترم زورشون به بقیه اصناف نمیرسه اومدن گیر دادن به یه مشت راننده بدبخت که از سر ناچاری دارن مسافر کشی میکنن! رانندگان عزیز برا خودتون احترام قاعل بشید کار نکنید خواهشن کار نکنیییید تا کرایه ها چند برابر کنن

  6. من قبلن توی مسیر رفت و برگشتم به محل کار ، اسنپ کار میکردم تا خرج بنزین و روغن ماشینم در بیاد. اما حالا با این وضعیتی که درست کردن (کرایه پایین، نداشتن سهمیه بنزین، کمیسیون ۲۰ درصدی و غیره) قید کار در اسنپ رو زدم. دلم برای کسانیکه شغل اصلیشون اسنپه میسوزه.

    11
  7. مدیرعامل اسنپ شما چرا بجای افرایش کرایه بخاطر قطعی سهمیه و افزایش سالانه کرایه معمول رو کم کردین شما حداقل کرایه 15تومن تو تهران در نظر گرفتیم این عین دزدی از راننده ای کدوم آدم عاقل با این نرخ‌ها کار میکنه

  8. کدام کرایه نجومی؟ کرایه ها کفاف استهلاک ماشین و میده یا خرج زندگی؟
    هنوز مسیر تهران کرج در ساعت خلوت عبور و مرور بعضاً کمتر از صد هزار تومان حساب میشه
    در زمان بارش برف و باران گاهی یک مسیر ده دقیقه ای بی‌ش از یک ساعت زمان میبره چرا نباید کرایه به همان نسبت افزایش داشته باشد؟
    اگر متولیان اسنپ و تپسی از مشکلات سفیران خبر داشتند میتوانستند بهتر پاسخگوی ایزادات گرفته شده باشند و دست کم توی دهان چمران گنده گو بزنند

  9. پارسال شهریور ماه حسین شریعتمداری گفت « اسنپ و تپسی نباید خصوصی باشه درآمدش باید در اختیار بچه حزب‌الله ها باشه »
    این حرکات هم که هم به راننده و هم به مسافر آسیب می‌زند داری هدف خاصی است

    33
    1
  10. با سلام و عرض ادب
    اولا کرایه تاکسی‌های اینترنتی خیلی کمتر از آنی هست که دولت دارد اعتراض می‌کند، و دوما زمانی که تاکسی اینترنتی به قول بعضی از مسئولان که برف و باران یا ترافیک را بهانه کرده وقیمت را بیشتر می‌زنند تازه اون زمان دقیقا نصف قیمت نرخ مصوب هست یک تاکسی سر مسیری که حرکت می‌کند در شهر من هر کورس ۵ هزار تومان میباشد طبق اعلامی شرکت تاکسی رانی یعنی اگر یک تاکسی دو مسیر را بردو که تازه مسافر را از کنار خیابان سوار کرده و کنار خیابان پیاده کند ۴۰ هزار تومان دریافت می‌کند در حالی که همان مسیر را در زمان برف و باران یا اوج ترافیک اسنپ ۲۳ هزار می‌زند که مسافر از دم در خانه اش سوار شده و دم در محل کارش پیاده می‌شود و مهمتر اینکه بدبخت راننده تاکسی اینترنتی ۲۰ درصد این مبلغ را باید کمسیون شرکت پرداخت کند در واقع راننده اینترنتی یک مسیر ۴۰ هزار تومانی را باید ۱۸ هزار و ۴۰۰ تومان طی می‌کند، سوما تاکسی عمومی یا سنتی از طرف سازمان تاکسی رانی سالانه چهار حلقه لاستیک به نرخ دولتی یعنی نصف قیمت بازار دریافت می‌کند هر چند سال یک بار می‌تواند ماشین خود را از طرف سازمان تاکسی رانی به نرخ دولتی و با استفاده از تسهیلات بانکی با کمترین سود صفر کند تا به امروز کدام شرکت اینترنتی تاکسی یک حلقه لاستیک به راننده داده یا غيره مهمترین چیزی که دولت باید اگر بخواهد به این مسئله ورود کند باید شرکت تاکسی اینترنتی وادار به کم کردن کمسیون کند ، چرا این مسئله بزرگترین و مهمترین دغدغه راننده گان تاکسی اینترنتی میباشد و اگر دولت واقعا می‌خواهد سر و سامانی به تاکسی های اینترنتی بدهد امتیازاتی مانند تاکسی های سنتی و عمومی نیز به راننده گان ارائه کند چرا همه زورشان به راننده بدبخت می‌رسد که از سر ناچاری برای یک لقمه بخور نمیر خانواده اش در تاکسی اینترنتی کار می‌کند می‌رسد به نظر من هیچ آدمی احمقی هم اگر مجبور نباشد با این اوضاع آشفته اقتصاد کشور برای چندر گاز در تاکسی اینترنتی کار نمی‌کند، چه کسی ۱۰ ، ۱۲ ساعت روزانه به خاطر ۵۰۰ ، ۶۰۰ هزار تومان که تازه ۲۰ درصد آن را بابت کمسیون پرداخت می‌کند پشت فرمان خودرو که تمام هزينه ها هم به عهده خودش میباشد می‌نشیند ده روز کار می‌کند بعد ده روز ماشین یک مشکلی پیدا کرد یک مبلغي هم از جیب خودش از زن و بچه اش زده و خرج ماشین می‌کند واقعا خجالت آور است در آخر این را بگوییم که مسافران خیلی با وجدان و با انصاف تر از مسئولان متعهد و با ایمان دولت و مدیران با لیاقت تاکسی‌های اینترنتی میباشند

  11. با سلام ، بنا به فرمایشات همکاران در قسمت دیدگاه ،که به مرور در اخبار و گزارشها مشاهده شده و کاملا صحیح می‌فرمایند ، آقایان مته گذاشتند به اسنپ وتپسی که چرا وچرا وچرا ….، من راننده اسنپ هستم ، نه سهمیه بنزین دارم ونه سهمیه لاستیک ونه ایستگاه مشخص که مسافر در انتظارم باشه ونه مقصد مشخص … مشکل استعلاک ماشین از روغن سوخت و تعمیرات بگیر تا پرداخت عوارزیها و هزینه ورود خروج به طرح اصلی و آلودگی … ماشین بنده بایستی خوش بو تمیز خود بنده بایستی مرطب و خوش برخورد باشم در فصل گرما بایستی حتما کولر و در فصل سرما بخاری روشن باشد و چنانچه این موارد انجام نشود توسط مسافر کسر امتیاز خورده واز طرف شرکت هم کسر سرویس خواهم خورد حالا شما دوست عزیز گزارشگر و مسئول محترم شورای شهر و اصناف و تاکسیرانی که روی این دو شرکت زوم کردید آیا این امکاناتی که رانندگان اسنپ بایستی برای مسافران خود مهیا کنند را در کدام یک از تاکسیهای خطی می بینید ؟ آیا شما به پمپ بنزین های داخل شهر سر میزنید واز وضعیت سوخت رسانی آزاد جایگاه خبر دارید ویا از نوع کارت سوخت آزاد در بعضی از جایگاه (کات‌های شخصی و کارت سوخت تاکسیها) خبر دارید ؟ لطفا به اسم عیسی و شکم موسی ما رانندگان اینترنتی را چوبخور تر از این نکنید و اگر قرار این دو شرکت به بخش دولتی انتقال پیدا کند هر چه زودتر این عمل را انجام دهید تا لااقل ما هم به سهمیه بنزین و لاستیک و برنامه ای که قراره اورگان مربوطه برایمان بگذار برسیم لطفا ی کم انصاف خرج رانندگان سرویس اینترنتی کنید . در پناه حق باشید

    18
  12. خدا میدونه من 10ساعت کار با ماشین سمند پر هزینه کار کردم 600هزار یک هفته گزری مسافر می کشم دوبرابر اسنپ تپسی باهش در میارم کافی مسیرها بلد باشی

    26
    1
  13. سلام.مسولین اسنپ وتپسی بسیار وغ میفرمایند، چرا ؟اول اینکه بنده خودم مدیریت ۳۰ساله در تاکسیرانی مشهد را داشته ام،وکاملا تجربه مدیریتی و رانندگی تاکسی را دارم،اگرقانون نظارت میکند که به دولت ارتباط ندارد و کرایه تاکسی های درون شهری نظارتش با شورای شهرهست،ووقتی ازقانون صحبت میکنید چرا میگویند کرایه ها شناورهست ،چرا شب جمعه و تعطیلی تا ۱۲۰درصد وبیشتر در بعضی ساعت کرایه بالا وپائین میرود،مثلا کرایه تپسی دریک مسیر ۱۹هزارتومان تا ۳۷هزارتومان بالا و پایین میرود واسنپ هم از ۲۲هزار‌تا ۴۰هزار‌.
    اصلا قانونی ندارند،حداقل یک مبنا پایه برای هریک کیلومتر‌بایدباشد،مثلا ازفرودگاه. مشهد تا حرم مطهر امام رضا(ع)از ۳۲هزار‌شروع میشود وتا حدود ۷۰هزار،اخر درصورتیکه تاکسی فرودگاه ۲۰۰هزارکرایه میگیرد،که البته حقش هم میباشد،آخر۳۲هزار برای ۱۳کیلومتروکسر درصد واکثرا ورودی پارکینگ فرودگاه رانمیدهند که ۴۵۰۰میباشد وباید بحث کنی،وبرگشت هم باید خالی برگردی ،هزینه سوخت ،روغن،واستهلاک میشود،و اینجامفت بری می‌باشد ومسافرهم باید یکساعت درخواست بدهد وراننده اسنپ وتپسی خنده تاسف بار، تپسی که واقعا توهین میکنند به راننده،ممنون وسپاس

    21
    4
  14. امسال اسنپ و تپسی خداروشکر گرون نیست خیلی. اما راننده ها گاهی خیلی دیر قبول میکنند … یه بار من بیرون شهر بود مقصدم دو ساعت درخواست میدادم نه اسنپ و نه تپسی هیچ کدوم هیچکس قبول نکرد… آخر آنقدر دیر شد بی خیال شدم نرفتم به مقصد. آژانس هم که دیگه وجود نداره تو محله ما بخوام با آژانس برم.همه تعطیل شدند!

    8
    7
  15. دوستان راننده هیچ کس و هیچ ارگانی به فکر شما نیست و نخواهد بود میدونم شرایط سخت است اما باید تحمل کرد برای مدتی دست از کار کشید تا به اندازه زحمت خویش مزد دریافت کنید لطفاً مفت بری و مفت حمالی نکنید از ماست که بر ماست

  16. شما مسافرا فقط نفع جیب خودتونو میخواید باید مبلغ کرایه ارزش قبول کردن داشته باشه راننده بدبخت چه گناهی داره بنزین آزاد هزینه ماشین سرسام آور قطعات و دستمزد بالا لاستیک خدا تومن اگه اون کرایه جوابگوی اینا باشه راننده چرا قبول نکنه بخدا کرایه ای که شما میدید هزینه ماشین نمیشه چه برسه شکم زنوبچه ما انصافم خوب چیزیه تو این مملکت همه چیز بالا میره فقط کرایه اسنپ درجا میزنه . شما مسافرا اگه خودتون جای ما بودی چیکار میکردی

  17. سلام،
    سال ۴۰۳ کرایه اضافه نشده هیچ نسبت به ۴۰۲ کاهش هم داشتیم آخه این حق راننده زحمتکش هست با این همه هزینه و استهلاک زیاد کار کردن صرف نداره مجبوریم
    واسه خاطر زن و بچه هستش

  18. آدم اگه سر سوزن انصاف داشته باشه صحبتی از بالا بودن کرایه ها نمی کنه، والا هفت روز هفته کرایه های اسنپ و تپسی حداقل میزان هست به جز ساعات پایانی جمعه ها که به خاطر افزایش تقاضا چند ساعتی قیمت ها ظاهرا افزایش داره

  19. با سلام خدمت دوستان
    فقط میخوام بگم کسانی که مجبور نیستند به هیچ عنوان مسافر نزنند چون در حق دیکران ظلم میکنند…بنده خودم دیگه مسافر نمیزنم چون از بردگی بدتره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا