درخواستی برای رفع حصر از موسوی و کروبی

طوماری به صورت اینترنتی از روز گذشته از سوی تعدادی فعال سیاسی در حال جمع آوری امضا است که در آن مطالبه ی رفع حصر از مهدی کروبی و میرحسین موسوی (و همسرش زهرا رهنورد) مطرح شده است.

به گزارش انصاف نیوز، در این طومار که خطاب به روسای قوا نوشته شده، آمده است که «بدرقه با شکوه پیکر مرحوم آیت‌الله هاشمی نشان از این داشت که مردم ایران به مرحله‌ای از شناخت و رشد و تجربه رسیده‌اند که راه سعادت و موفقیت را در همدلی، قدر‌شناسی و پذیرش نظرات و دیدگاه‌های متفاوت می‌دانند. حضور بدون حاشیه سلایق و دیدگاه‌های متفاوت با شعارهای مختلف و حتی متناقض در کنار یکدیگر تاکیدی بر شناخت و رشد سیاسی و اجتماعی مردم ایران دارد و به نظر می‌رسد وقت آن رسیده است که این روحیه و منش در بین مسوولان نیز دمیده شود. مهمتر آنکه بلوغی حاصل شده که بدانیم نباید اجازه داد تا فرصت‌ها و سرمایه‌ها از دست بروند و دوباره شاهد روزهایی باشیم که انگشت‌ حسرت به دهان گرفته، از کرده‌ها و ناکرده‌های خود احساس ندامت کنیم».

در ادامه ی این طومار با اشاره به برخی اظهار‌نظرها و شعارها در حاشیه مراسم تشییع آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، آنها را بخشی از مطالباتی خوانده «که نادیده گرفتن آنها بر خلاف تدبیر و آینده‌نگری و مصالح کشور است».

سپس با اشاره به وضعیت حصر پس از شش سال، آمده است: «حل مدبرانه این وضعیت به طور قطع تاثیر به‌سزایی در همدلی و رفع کدورت‌ها و پاک کردن سینه‌ها از کینه و نفاق خواهد داشت و بیش از پیش راه را برای سعادت و تعالی مردم و پیشبرد اهداف دلسوزان نظام و کشور هموار خواهد کرد؛ مباد روزی که در حسرت از دست رفتن این فرصت‌ها بنشینیم و افسوس بخوریم که می‌شد با همت و اراده‌ مسولان نظام، گامی در جهت سربلندی کشور و بهسازی نظام برداشته می شد».

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

۱۳ Comments

  1. البته فعلا که بعید است مسئولین بیشتر به این مسئله ورود کنند ، علت آن نزدیکی انتخابات است و بهانه و دست آویزی میشه برای جریانهای دلواپس و هوچیگر که محکمتر بر طبل خود بکوبند .
    البته مطرح کردن این مطالبه و درخواست ، باید هر چه بیشتر انجام پذیرد ، در قالب این طومار امضاء یا گستردن بحث آشتی نسبی جناب خاتمی و … کاریست مثبت .

  2. یکی به این سیاسیون بگه که مردم بیشتر بخاطر رهبر آمدند نه هاشمی…
    الکی از قول مردم حرف نزنند
    یه مشت دروغ گوی وطن فروش شدن سیاسیون مملکت…

    1. من که بخاطر هاشمی آمدم . شما دلواپس ها چرا همش نظر خودتونو مساوی نظر مردم می دونید؟
      کمی عفت کلام هم چیز بدی نیست که متاسفانه شماها از آن عاری هستید.

  3. چرا بعضی ها درس نمیگیرند وهنوز شیطنت میکنند و مردم را وادار میکنند که دوباره نشان بدهند که ولایت مدار هستند و تشعیه جنازه ایکه شرکت کردن گوشه ای از آن بود ربطی به خیانت مزدوران ندارد.

  4. با درود من هم بعنوان شهروند این کشور علاقه مند به امضای این طومار هستم. لطفا راهنمایی فرمائید. ضمنا برای این موضوع پیشنهاد می کنم انصاف نیوز در ایجاد یک کمپین در فضای مجازی پیشقدم شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا