بودجه های بحث برانگیز نهاد های مذهبی
بودجه پر و پیمان برای سازمان تبلیغات اسلامی؛ ۳۰۰ میلیارد تومان برای گسترش اعتکاف در کشور
روزنامه اعتماد نوشت: سازمان تبلیغات اسلامی از جمله دستگاههایی است که بودجه آن جزو بودجههای پر و پیمان محسوب میشود. این سازمان و زیرمجموعههایش مجموعا نزدیک به 4 هزار میلیارد تومان بودجه دارد و غیر از این، 4 هزار و 780 میلیارد تومان دیگر نیز به عنوان بودجه اختصاصی دارد.
روزنامه اعتماد ارقام و اعداد جداول بودجه 1403 را بررسی کرده است.
به گزارش اعتماد، در بخشی از این گزارش آمده است:
سازمان تبلیغات اسلامی از جمله دستگاههایی است که بودجه آن جزو بودجههای پر و پیمان محسوب میشود. این سازمان و زیرمجموعههایش مجموعا نزدیک به 4 هزار میلیارد تومان بودجه دارد و غیر از این، 4 هزار و 780 میلیارد تومان دیگر نیز به عنوان بودجه اختصاصی دارد.
مجموعه «سازمان تبلیغات اسلامی»، چندین زیرمجموعه دارد که یکی از آنها، خود «سازمان تبلیغات اسلامی» است؛ در جدول 12 میزان بودجه اختصاصی این سازمان 3 هزار و 135 میلیارد تومان قید شده است. در حالی که در جدول 7، این بودجه 3 هزار و 90 میلیارد تومان آمده است.
به هر شکل، محل مصرف 3 هزار و 135 میلیارد تومان بودجه اختصاصی سازمان تبلیغات اسلامی ذکر شده است.
برای «تقویت و گسترش سنت حسنه اعتکاف ویژه با مخاطب نوجوان و جوان (ستاد مرکزی اعتکاف) » 300 میلیارد تومان، برای «کمک به مساجد کشور در طرح مسجد محوری» 500 میلیارد تومان، بابت «گسترش فعالیتهای حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیتهای موسسات قرآنی کشور (صندوق توسعه قرآنی)» هزار میلیارد تومان، «تقویت و گسترش فعالیتها و رویدادهای فرهنگی-دینی جریانساز و میدانی در سراسر کشور» 340 میلیارد تومان، «حمایت از حلقههای میانی مردمی فرهنگی» 200 میلیارد تومان و «کمک به سازمان هیات و تشکلهای دینی» 20 میلیارد تومان و «تقویت پایگاه جریانساز برای حلقههای میانی جبهه فرهنگی-فکری انقلاب اسلامی (سرچشمه نور انقلاب اسلامی) » 140 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی به موسسه مصباحیزدی برای تقویت «طرح ولایت»!
روزنامه اعتماد نوشت: موسسه «آموزشی و پژوهشی امام خمینی» در ردیفهای عادی، 332 میلیارد تومان بودجه دارد و بودجه اختصاصی آن هم 100 میلیارد تومان پیشبینی شده است. این 100 میلیارد تومان مطابق جدول 12، باید برای «تقویت طرح ولایت» صرف شود.
روزنامه اعتماد ارقام و اعداد جداول بودجه 1403 را بررسی کرده است.
به گزارش اعتماد، در بخشهایی از این گزارش آمده است:
موسسه «آموزشی و پژوهشی امام خمینی» در ردیفهای عادی، 332 میلیارد تومان بودجه دارد و بودجه اختصاصی آن هم 100 میلیارد تومان پیشبینی شده است. این 100 میلیارد تومان مطابق جدول 12، باید برای «تقویت طرح ولایت» صرف شود.
هدف از «طرح ولایت»، «آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی و صیانت از اندیشه ولایت و تبیین ارزشها و عقاید اسلام» عنوان شده است که پایهگذار آن « مرحوم محمدتقی مصباحیزدی» بوده است.
این طرح در شهر مشهد اجرا میشود؛ در فراخوان ثبتنام «طرح ولایت» برای تابستان 1403، «اساتید» دوره «مجتبی مصباحیزدی (فرزند محمدتقی مصباحیزدی)، عبدالله محمدی، صفدر الهیراد، قاسم شباننیا و…» معرفی شدهاند. همچنین گفته شده که «این دوره از ٢٨ تیرماه ١۴٠٣ به مدت ۴٠ روز در مشهد برگزار میشود که ویژه فعالان فرهنگی با حداکثر ٢۷ سال سن است.»
موسسه «آموزشی و پژوهشی امام خمینی» سال 1374 تاسیس شد و مدیریت آن از زمان آغاز تا سال 1399 با «محمدتقی مصباحیزدی» بود. بعد از درگذشت مصباح، با حکم مقام رهبری «محمود رجبی» عهدهدار مدیریت این موسسه شد. مصباحیزدی از هواداران تشکیل «حکومت» اسلامی بود؛ او در کتاب «نگاهی گذرا به نظریه ولایت فقیه» که سال 1382 منتشر شد، گفته «هیچگاه نمیتوانیم نظریه حکومت اسلامی و ولایت فقیه را بر دموکراسی تطبیق کنیم و کسانی که خواستهاند یا میخواهند چنین کاری را انجام دهند، چه آنهایی که در صدر اسلام و پس از وفات رسول خدا اقدام به این کار کردند و بر خلاف نصّ صریح خدا و رسولش شخص دیگری را برای حکومت انتخاب کردند و چه کسانی که امروز به واسطه فریفتگی و خود باختگی در برابر فرهنگ غربی چنین تفسیری از نظریه ولایت فقیه ارایه میکنند، یا شناخت صحیح از اسلام نداشتند و ندارند و یا طبق اغراض خاصّ شخصی و سیاسی چنین کرده و میکنند.»
این موسسه در دهه 70 خورشیدی اقدام به بورس کردن دانشپژوهان خود به دانشگاههای غربی به خصوص امریکا و کانادا میکرد. «مرتضی آقاتهرانی» رییس کمیسیون فرهنگی مجلس یکی از شاگردان مصباحیزدی است که در دهه 70 برای تحصیل به کانادا و امریکا فرستاده شده بود.
موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین موسسات آموزشی در سیاست ایران است. این موسسه را باید سر منشأ پیدایش تفکرات تندروانه دانست که نمای بیرونی آن جبهه پایداری است. به سخن دیگر، این موسسه مأوا و مأمن تفکرات جبهه پایداری است. یکی از «توفیقات» آن، افزایش حضور مدیران ارشد با تفکرات منتسب به جبهه پایداری و مصباحیزدی در بدنه مدیریتی کشور است؛ به خصوص در دولت سیزدهم و مجالس فعلی و آتی.
تخفیف مالیاتی چند میلیاردی به آستان قدس رضوی در بودجه ۱۴۰۳!
روزنامه اعتماد نوشت: در یکی از ردیفهای جدول 9، ردیفی با نام «استرداد مالیات شرکتها و موسسات وابسته (جمعی-خرجی)» وجود دارد که به «آستان قدس رضوی» مربوط میشود. رقم این ردیف، 379 میلیارد تومان است.
روزنامه اعتماد ارقام و اعداد جداول بودجه 1403 را بررسی کرده است.
به گزارش اعتماد، در بخشی از این گزارش آمده است:
در یکی از ردیفهای جدول 9، ردیفی با نام «استرداد مالیات شرکتها و موسسات وابسته (جمعی-خرجی)» وجود دارد که به «آستان قدس رضوی» مربوط میشود. رقم این ردیف، 379 میلیارد تومان است. این رقم کمی کمتر از رقمی است که در بخش درآمدی و ذیل درآمدهای مالیاتی بابت «مالیات شرکتها و موسسات وابسته به آستان قدس (جمعی-خرجی) » آمده است؛ در ردیف درآمدهای مالیاتی، 389 میلیارد تومان درآمد از این محل پیشبینی شده است.
واقعا اعصاب میخواهد خواندن این مطالب
اگر عدالت می بود مساجد اهلسنت هم از این بودجه وکمک بهرهمند میشدند اما فقط به مساجد اهل تشیع اختصاص دارد امیدواریم در بودجه جدید تجدید نظری شود همه ماایرانی در غم و شادی شریکیم
والا اگر این بودجه ها واس دیندار شدن ملت موثر بود هشتاد درصد ملت ماه رمضان سفر نبودن
سفره ی انقلاب است و… .
کرم ریزی روزنامه اعتماد
اگر این پولها خرج سند۲۰ ۳۰و همجنس بازی میشداصلاحتچیها هیچی نمیگفتن
حالا این همه بودجه صرف میشه وضعیت اعتقادات مردم این است اگر خرج نمی شد مملکت می شد بلاد کفر
بهتر است بودجه به درصد و در کنار بقیه بودجه ها گفته شود..این روش نوعی اغوای مردم است
سایتی که اینا رو میگی
اون یکی بخش بودجه ها را هم بگو
بخش های اعتقادی کمترین بودجه را برده اند
آن یکی ها را هم بزار
واقعاً