حمله ی «دوستان ملت اسرائیل» به ظریف
تندروهایی که 8 سال حامی دولتی بودند که تز «دوستی با ملت اسرائیل» را داده بود، در رسانه های زنجیره ای خود به وزیر جدید امور خارجه تاخته اند که چرا سال نو یهودی را تبریک گفته و کشتار 60 سال پیش یهودی ها توسط اروپایی ها را «انکار نکرده است». به نظر می رسد آنها با این هجمه می خواهند تز دولت احمدی نژاد را روپوشانی کنند. جواد ظریف این هجمه را بی پاسخ نگذاشت.
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، در هشت سال کذشته دولت اصولگرای احمدی نژاد همواره خود را با «نفی» سیاست خارجی تیمی معنا می کرد که امروز همان تیم به ریاست حسن روحانی برنده ی انتخابات شده است؛ حالا اما از همین بدو کار توپخانه های کیهان و رجانیوز و سایر تندروها به کار افتاده اند تا زیر پای دولت جدید تکل کنند. به این تیترها و جملات توجه کنید: خدمت به صهیونیسم به بهانه اقدام وزیر خارجه روحانی! / پیام ظریف برای چند میلیون یهودی اسرائیل، به بهای دلخوری میلیاردها مسلمان جهان!
واکنش ظریف
ظریف شنبه شب در فیسبوک خود نوشت: امروز براي چندمين بار مورد مهرورزي غليظ[!] و بسيار مؤدبانه[!]ی يکي از
سايت ها که قبلا هم از هيچ تهمت و افترايي براي جلوگيري از سپردن اين
مسووليت سنگين به اين خدمتگزار کوچک فروگذار نفرموده بودند قرار گرفتم. در
مورد ادعاهاي قديم و جديدشان هيچ نمي گويم و قضاوت را به مردم شريف و فهيم
ايران مي سپارم و شکايت به درگاه خداوند قادر متعال مي برم و داوري نهايي
را به او مي سپارم که و هو خير الحاکمين.
ماجرا چه بود؟
ظریف در توییتر عید یهودیان را تبریک می گوید. دختر رییس پیشین کنگره آمریکا، نانسی پلوسی نوشت: متشکرم، سال جدید اگر با پایان انکار هلوکاست از سوی ایران همراه بود شیرینتر میشد. ظریف هم پاسخ داد: ایران هیچ گاه هلوکاست را انکار نکرده است، فردی که هلوکاست را انکار کرد، رفت. سال جدید مبارک.
حسین شریعتمداری 17 شهریور 92 در سرمقاله ی کیهان با عنوان «آن مرد رفته است اما …» نوشت: «آقای دکتر ظریف ادعا کردهاند که ایران هرگز هولوکاست را انکار نکرده است! و توضیح ندادهاند که ادعای ایشان بر اساس کدام «سند» یا شاهد و قرینهای ابراز شده است؟»
اما مدیر مسوول کیهان پاسخ نداده که آیا ایران تاکنون یک «سند» در انکار هولوکاست تصویب کرده است؟ واقعیت این
است که صرفا «برخی» در سالهایی که دولت احمدی نژاد بر سر کار بود در این
باره سخنرانی کرده اند و لذا حرف آقای ظریف غلط نبوده که ایران هرگز
هولوکاست را انکار نکرده است. همچنان که هولوکاست مربوط به بیش از 60 سال پیش است؛ اما حضرت امام(ره) به عنوان پیش قراول حمایت از ملت مظلوم فلسطین، حتی یک جمله درباره ی هولوکاست اظهارنظر نکرده بودند؛ آیا این به معنای عدم اطلاع ایشان از واقعیت بود؟ چرا امام(ره) برای دفاع از حقوق ملت فلسطین و محکوم کردن اشغالگری صهیونیست ها، حتی یک بار وارد موضوع «رد و تایید» موضوعی اینچنین ندیدند؟ همچنین در سخنان جانشین ایشان نیز هولوکاست نه انکار شده و نه تایید شده، بلکه موضوع آن سخنان، زیر سوال بردن شعار
آزادی بیان در برخی کشورهای غربی و تبعیض بین تقدس بخشیدن به هولوکاست و
تلاش برای تقدس زدایی از اسلام است.
دکتر ظریف البته روز جمعه تصریح کرد: جنایت هولوکاست به ابزاری تبدیل شد که صهیونیستها 60 سال پیش از آن استفاده
کردند تا با ایجاد همدردی در دنیا مظلوم نمایی کنند و از این طریق حقوق
مردم فلسطین را تاراج کنند اما نباید این سناریو برای انها مجددا زنده می
شد و نباید اجازه داده می شد تا این ابزار برای آنها احیا گردد تا دوباره
با سوءاستفاده از آن 60 سال دیگر حقوق فلسطینی ها را سرکوب کنند. [تسنیم]
به گزارش انصاف نیوز، حامیان دیدگاه های شبه التقاطی که از یک سو در هشت سال گذشته «محو اسرائیل از روی زمین» لقلقه ی زبانشان بود و از سوی دیگر «دوستی با ملت اسرائیل» سیاست دولت مورد حمایتشان – محمود احمدی نژاد – بود، مشخص نیست که چرا به جای عذرخواهی در سیاست های افراطگرایانه، حداقل چند مدتی سکوت نمی کنند و اصرار به اظهار نظر دارند؟
و پرسش اصلی این است که رابطه ی هجمه ی اخیر علیه وزیر امور خارجه با درخواست سیداحمد خاتمی، امام جمعه ی موقت تهران چیست که دو روز پیش گفت: سیاست خارجی دیپلماسی کشور باید از وزارت خارجه گرفته شود.
انتهای پیام