آخرین مدرسهای که “سید ابراهیم رئیسی” افتتاح کرد + تصاویر

در دولت سیزدهم ۷ هزار مدرسه با ۳۱ هزار کلاس درس ساخته شد و مدرسه زندهیاد مرحوم حاج حسن اصغرزاده روستای “خرماکلای” قائمشهر آخرین مدرسهای بود که توسط سید ابراهیم رئیسی افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در طول دولت سیزدهم به ریاست آیت الله ابراهیم رئیسی حدود ۷۰۰۰ فضای آموزشی در قالب بیش از ۳۱ هزار کلاس درس به دانشآموزان کشورمان هدیه شده است.
مدرسه برکت زندهیاد مرحوم حاج حسن اصغرزاده در روستای خرماکلای قائمشهر که یکی از مدارس نسل جدید است، روز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط سید ابراهیم رئیسی در جریان سفر استانی دولت به مازندران افتتاح شد.

همچنین ابراهیم رئیسی، سال ۱۴۰۱ دستور ساخت ۱۰ مدرسه در شهرستان بهارستان استان تهران را داد که به شدت با معضل کمبود فضای آموزشی مواجه است.

رئیسی در جلسه شورای اداری شهرستان بهارستان (استان تهران) در ۱۵ دی ۱۴۰۱ گفته بود: این منطقه ۱۳۰ هزار دانشآموز دارد که تعداد مدرسهها با این جمعیت تناسب ندارد؛ بنابراین ساختن حداقل ۱۰ مدرسه با ۱۵۰ کلاس درس، یک ضرورت است و باید فوری انجام شود.
پس از دستور آیت الله رئیسی برای احداث ۱۰ مدرسه در شهرستان بهارستان در جنوب غرب استان تهران، مدارس نوساز در مناطق کم برخوردار استان ساخته شد و هماکنون دانشآموزان در این اماکن آموزشی به تحصیل مشغول هستند.
در اینفوگرافی زیر تعداد مدارس ساخته شده در دولت سیزدهم را مشاهده میکنید:

انتهای پیام
