جوادی آملی: رئیسی آدمی مخلص بود | افراطگرایی خطر است | افراد مستعد افتخارآفرینی به کار گرفته شوند
مرتضی جوادی آملی، استاد حوزهی علمیهی قم، دربارهی رئیس فقید دولت سیزدهم گفت: آقای رئیسی فردی مخلص بود که بنای خدمت به مردم را داشت.
او با هشدار نسبت به رسوخ تندروی گفت: مصیبت افراطگرایی و تندروی آفت این انقلاب شده است و افراطگرایی مدتهاست که در کشور رخنه کرده است. رسوخ خشونت و افراط در حدی است که قابل شمارش نیست و تا حد زیادی به بخشهای سخت نظام هم رسیده است.
رئیس بنیاد بین المللی اسرا دربارهی شرایط آیندهی کشور گفت: جایگاه این کشور را از این پایینتر نبریم و اجازه دهیم انسانهای شریفی که سالها هم از آنها خدمت دیدهایم و میتوانند برای مردم و این کشور در سطح ملی و فراملی شرف و افتخار بیافرینند به کار گرفته شوند تا بتوانند بهتر به ملت بزرگ ایران و همینطور به ارتقا فرهنگ و معنویت و اخلاق کمک برسانند و کشور را در جایگاه واقعی و شایسته خود قرار دهند.
گفتوگوی انصاف نیوز با حجت الاسلام جوادی آملی را میتوانید در ادامه بخوانید:
انصاف نیوز – با توجه به سانحهی اخیر هلیکوپتر حامل رئیس دولت سیزدهم و همراهانش که در نهایت منجر به از دست رفتن جان آنها شد چه دیدگاهی دربارهی او و عملکردش در چهل و چند سال اخیر دارید؟
آقای رئیسی فردی مخلص بودند و بنای خدمت بر مبنای آنچه به فکرشان میرسید را داشتند. در این موضوع هیچ تردیدی نیست. بر همین اساس در دوران خدمت خودشان در جاهای مختلفی که حضور داشتند خدماتی داشتند. از درگاه الهی این مسئلت را داریم که تمام خدمات ایشان را مورد قبول قرار دهد و جزای احسن عطا کند انشاءالله.
ضمن آرزوی رحمت و مغفرت الهی برای همهی این دوستانی که در این سفر خدمت جان خود را در راه خدا دادهاند از خدای عالَم برای آنها رضوان طلب میکنیم.
البته باید به این نکته توجه داشت که کشور ما کشور فوق العادهای است و عظمت و وسعت معنایی و فرهنگی این کشور بی بدیل است. در نتیجه حکمرانی که شایستهی چنین کشوری باشد و بتواند تمام امورات و جهات این کشور را اداره کند کار بسیار سنگین و عظیمی است.
در همین ارتباط ضرورت دارد که افرادی عهدهدار این مسئولیت سنگین شوند که ویژگیهای فوقالعادهای را به لحاظ مدیریتی، هوش و درایت و توجه به منافع ملی و همینطور ایجاد انسجام و وحدت سراسری نسبت به همهی آحاد ملت داشته باشند.
انصاف نیوز – چه ارزیابی از وضعیت اتحاد ملی در کشور در این سالها دارید؟
کشور در حال حاضر از تفرّق و ناجمعی رنج میبرد و اینکه اتحاد ملی از هم پاشیده است باعث شده خسارتهای سنگینی از جهات متعددی بر کشور ما وارد شود. حتی مسائل اقتصادی و معیشتی که بسیار بسیار مهم است هم تحت الشعاع فضای فکری، فرهنگی و معرفتی که میباید بر نظام حکمرانی حاکم باشد قرار میگیرد.
اگر شخصیتهایی همچون امام این انقلاب را به سرانجام رساندند و شخصیتهایی همانند شهید مطهری و شهید بهشتی در سطح این مردم و انقلاب بودهاند اکنون هم میباید همان سطح در بین مسئولان حفظ شود.
رنجی که مردم کشور در حال حاضر میبرند از این جهت است که در یک شرایط خاصی هستیم که به رغم داشتن زیرساختها و منابع طبیعی سرشار و مهم و همینطور منابع انسانی بسیار فوقالعاده اما متاسفانه از این منابع استفاده و بهرهی لازم برده نمیشود. این رنج بسیار بزرگی است.
میباید این توصیه را داشته باشیم که موقعیت و جایگاه این کشور را از این پایینتر نبریم و اجازه دهیم انسانهای شریفی که سالها هم از آنها خدمت دیدهایم و میتوانند برای مردم و این کشور در سطح ملی و فراملی شرف و افتخار بیافرینند به کار گرفته شوند تا بتوانند بهتر به ملت بزرگ ایران و همینطور به ارتقا فرهنگ و معنویت و اخلاق کمک برسانند و کشور را در جایگاه واقعی و شایستهی خود قرار دهند تا اهداف بلندی که امام برای این انقلاب ترسیم کردند محقق شود.
انصاف نیوز – برخی در سالهای اخیر نسبت به تندرویهایی که میتواند به انسجام و وحدت ملی آسیب وارد کند هشدار دادهاند. آیا راهی برای مقابله با افراط و بازگشت به میانهروی وجود باقی مانده است؟
مصیبت افراطگرایی و تندروی آفت این انقلاب شده است. افراطگرایی مدتهاست که در کشور رخنه کرده است و رسوخ خشونت و افراط در حدی است که قابل شمارش نیست و تا حد زیادی به بخشهای سخت نظام هم رسیده است و چنین قدرتی اعمال میشود.
در مورد این موضوع میباید فکری اساسی شود و افرادی که مسئولیتی دارند متوجه این خطر بشوند. برای مثال ما نمیتوانیم بعد از چهل و چند سال از کسی که سالها در سنگر خدمت بوده و برای مثال هشت سال رئیس جمهور بوده حتی نام ببریم و ممنوع التصویر هستند و به نوعی رفتار شده که نمیتوان از آنها هیچ استفادهای برد.
این اتفاق خسارتی عظیم است که از ناحیهی افراطگرایی و عدم رعایت اعتدال باعث آسیب وارد آمدن به کشور و نظام شده است. همگان باید به این موضوع توجه کنند و از این به بعد جریان افراطگرایی را به عنوان خطر و آسیبی جدی به بدنه انقلاب و نظام بدانند و برای رفع آن تلاش کنند.
انتهای پیام
در حال حاضر پروژه خالص سازی در حال انجام است که با تکثر گرایی زاویه دارد لذا امکان استفاده از وجود همه نیروها با نگرش های گوناگون وجود ندارد
چه جالب تروریست ها زبان دارند و حرفهای عجیب هم میزنند از نطر اخلاقی و قانونی باید چون حزب قانونی مثلا دارید دعوت به اعلام نامزد کنیم … همین ….
مثل انگل های غربی تکلم نکن
این برادر عباد اول انقلاب چه کارهایی کرده ….تروریست انصاف توف تو صورتت
شازده و محاهدین خلق جاما با ما چطورند …؟؟؟؟؟
شک نکن اصلاحطلبان برمی گردن
نظام خواست برخی نکات رو بهشون یاداوری کنه
انتخابات پیش رو مشخص خواهد شد.
اصلاحات تروریسته کثافته
اگر لازم باشه تروریست تو سیستم بداریم از اصلاحات اولی تر داریم
هیچ گونه افراط گرایی وجود ندارد .
اگر قراره تروریستهای معاند وارد سیستم بشند بریم مسعود رجوی را بیارم چرا اصلاحات….
افراط گرایی را وقتی می بینند که جواب این ترور داده نشه
«رییس بنیاد اسرا»!!! خداوندا!! چقدر سازمان و موسسه و بنیاد و نهاد توی این مملکت بوجود اومده!!؟ همشون هم مدعی کار فرهنگی هستند و این وضعیت مملکته!! قطع به یقین بودجه و اعتبار و … هم در (ناسازمان بی برنامه و بودجه) دارند که خدا میدونه چه میزان هست! خداوندا وجدانا این یکی دعا رو دیگه اجابت کن و مردم مظلوم ایران را از شر وجود این بنیادها و نهادها و … رها بگردان! آمین یا رب العالمین.