قطعی برق بلای جان صنایع فولاد / وزارت نیرو فقط شعار داد و عمل نکرد
کارشناس حوزه انرژی و برق گفت: در طول سه سال گذشته وزارت نیرو تنها شعار داده و در عمل هیچ چیزی از آن ندیدهایم و نتیجه شعارهای این وزارتخانه هم خاموشی و قطعی گسترده برق صنایع بوده است.
محمدحسین دیده بان کارشناس حوزه انرژی و برق در گفتوگو با نبض بازار درباره عملکرد وزرات نیرو در دولت سیزدهم اظهار کرد: در ابتدای امر باید به این نکته اشاره کرد که علی اکبر محرابیان به عنوان وزیر نیرو و همچنین معاونینی که او برای خود مشخص کرد بدون اینکه آشنایی با وزارت نیرو داشته باشند در راس امور قرار گرفتند که شاید بتوان گفت عمده مشکلات نیز از همین جا شروع شد.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در وزارت نیرو عنوان کرد: در حال حاضر، خاموشیها که از آن به عنوان ناترازی برق یاد میشود عمدهترین مشکلی است که در وزارت نیرو وجود دارد.
دیده بان با بیان اینکه در طول سه سال گذشته وزارت نیرو تنها شعار داده و در عمل هیچ چیزی از آن ندیدهایم، عنوان کرد: نتیجه شعارهای وزارت نیرو هم خاموشی و قطعی گسترده برق صنایع بوده که مشاهده میکنیم، به طوری که امسال نزدیک ۲۰ هزار مگاوات کمبود برق داریم که وزارت نیرو باید حتما گامهایی در جهت رفع این ناترازیها بردارد.
کارشناس حوزه انرژی و برق ادامه داد: از آنجایی که سیاستهای وزارت نیرو در زمینه تولید برق شفاف نیست هیچ شخص و ارگانی برای سرمایهگذاری پیش قدم نشده است، به همین دلیل در سال جاری با بیشترین میزان خاموشی روبرو خواهیم شد.
قطعی برق منجر به خسارتهای چندین میلیاردی به صنایع فولاد شده است
دیدهبان همچنین با اشاره به قطعی برق صنایع بویژه صنایع فولاد عنوان کرد: واقعیت این است که قطعی برق در صنایع فولاد بدون اطلاع قبلی صورت میگیرد؛ در صورتی که این قطعی برق از پیش اعلام میشد باز هم کمی شرایط متفاوت بود چرا که در آن صورت میتوانستند دستگاههایی که ممکن است از این قطعی آسیب ببینند را خاموش کنند، اما اینکه قطعی برق بدون اطلاع صورت میگیرد منجر به آسیبرسانی به دستگاهها میشود که این اقدام منجر به خسارتهای چندین میلیاردی به صنایع فولاد شده است.
کارشناس حوزه انرژی و برق با بیان اینکه قطعی برق بیشترین آسیب را به صنایع فولاد وارد میکند، عنوان کرد: چرا که در حال حاضر، فولادیها بزرگترین مشتری وزارت نیرو در زمینه برق هستند.
وی در ادامه به راهکارهایی که دولت چهاردهم میتواند برای بهبود عملکرد خود در وزارت نیرو در پیش بگیرد، اشاره کرد و گفت: برق، صنعت مادر در کشور است و تولید آن نیز زمانبر است، به طور مثال اگر آنها اکنون اقدام به طرحریزی برنامههای در این زمینه کنند، ممکن است نتیجه آن را دو سال دیگر ببینند.
دیده بان ادامه داد: وزارت نیرو میتواند موقتا از کشورهای همجوار همچون ارمنستان، تاجیکستان برق خریداری کرده و آن را وارد کشور کنند تا ناترازی داخلی برطرف شود و در طول این مدت نیز نیروگاهها را وارد مدار کنند.
انتهای پیام