آقای پزشکیان! تکبر در برابر متکبر عین تواضع است
احسان حدیدی (قائم مقام)، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی نوشت:
امام علی علیه السّلام فرمودند:
التَّكَبُرُ علي المتكبِّرِ هُوَ التّواضُعِ بِعَيْنِهِ.
تكبر در برابر شخص متكبر عين تواضع است.
نهج البلاغه، حكمت ۴۱۰
با تمام شدن مناظرهی اول بیت الغزل بسیاری از دلسوزان و دوستداران دکتر پزشکیان این بود ایشان باید جدی تر و محکم تر، سخن می گفت.
اینکه کاندیدایی که با سابقهی امضا کردن نامهی مخالفت با واردات واکسن را دارد، ادعای حل کردن این مسئله را داشته باشد از اعجاز روزگار است که پزشکیان از کنار آن گذشت.
با توجه به آگاهی و تسلط دکتر به این حوزه، انتظار می رفت گوینده را به چالش می کشید.
چه در مسائل قرارداد چین و شهرداری هم انتظار بیشتری می رفت که در همان فرصت دورِ اول مناظره وارد بحث می شد و کار را تمام می کرد.
جالب است این افراد همیشه داد احترام به شورای نگهبان و تصمیماتش را سر می دهند اما جلوی دوربین و در برابر مردم می گوید شما چگونه کاندیدا شدید!
فارغ از اینکه چگونه تایید صلاحیت شورای نگهبان را زیر سوال می برد اما اینجا نباید سکوت می شد و این بی احترامی و اهانت به فردی که تا الان مورد حمایت بخشی از جامعه شده و میلیونها نفر به او امید بستند، بی جواب می ماند.
اینجا بحث شخصی دکتر مسعود پزشکیان نیست، بحث امید و اعتمادی است که ملتی می خواهند به او داشته باشد و او را منتخب و امین خود دانند.
درباره آقای قالیباف ضمن تکریم آن احترام صورت گرفته در جلسه، ولی باید به این کاندیدای انقلابی که می گفت رفع تحریم لازم است، یادآور می شد که قانون راهبرد هسته ای از دستاوردهای شماست که رفع تحریم را قفل کرد.
باور نویسنده مانند بسیاری بر این نیست که دکتر ضعیف حاضر نشده که در دفعاتی هم حاضرجوابی لازمه را داشته است اما آنگونه که طیف مردد در رای دادن منتظر بودند سخنانی را بشنوند که مجاب و قانع شوند، در مناظره حاضر نشد.
همگان می دانند وضعیت فعلی محصول دیدگاه های افرادی مانند زاکانی است که در همین مناظره می گوید مردم الان در تنگنا و فشار هستند اما دقایقی بعد می گوید مردم سکته می کنند که به دهه نود برگردند!
بله دعوا و درگیری در زمانهی انجام امور اگر به قفل شدن پیشرفت منتج شود، پذیرفته نیست، لکن در زمان توصیف و بیان مشکلات و گرفتاریها باید از شفافیت دیدگاه ها و سنجش آنها مبنی بر صداقت و تجربه استقبال کرد. نه اینکه پرهیز شود که گوینده ای احساس تکبر و غرور نداشته باشد و دیگران را به استهزاء و ریشخند بگیرد.
انتهای پیام