درباره ی «مردم گله مندند»
به گزارش انصاف نیوز، «محسن فرجادی» در یادداشتی در تحلیل جمله ای از رهبری که «مردم گله مندند» در سخنان اخیر [لینک]، نوشت:
تاييد اينكه «مردم گله مندند» از سوي رهبر انقلاب راه را بر حجم بالاي انتقادات از دولت باز نمي كند.
شاید شما هم در نگاه اول تصور کنید پس از این قرار است دولت روحانی زیر بار انتقادات له شود اما اینگونه نیست.
اما کافی است به سیر جملات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان كه معطوف به عملكرد دولت مطرح شده و بخش زيادي از سخنان ايشان را به خود اختصاص داده توجه کنید.
مرور چند جمله زیر شرایط را نشان می دهد و موید آن است که سخنان رهبر انقلاب توصیه موكد، تجویز، یادآوری و سفارش به دولت است که البته با جمله ای صریح و جدي آغاز می شود: «هر مسئولی با ملت همراه نباشد و ایستادگی نکند، ملت او را بدون تردید پس خواهد زد». اما هرچه از این جمله فاصله می گیریم از شدت کاسته می شود و وجوه یادآوری و تذکر پررنگ تر می شود.
جمله آخر هم شرایط را به نفع دولت به پايان مي برد: «عناصری که فقط روی کمبودها و ضعفها دست میگذارند و آنها را بزرگنمایی میکنند، همان کسانی هستند که خودشان به دشمن، گرای تحریمها را دادهاند».
– حضور پرشور مردم در مقابل دشمن کمینکرده برای بلعیدن ایران را به حساب گلایه نداشتن آنها از عملکرد مسئولان نگذارید چراکه مردم از مسائل مختلف ازجمله تبعیض و کمکاری و بیاعتنایی به مشکلات گلایهمندند و احساس ناراحتی و رنج میکنند.
– سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» در حال پایان یافتن است و مسئولان دولت و دیگر قوا باید به مردم گزارش دهند در این زمینه چه کردهاند؟ مسئولان نباید به مردم بگویند «باید چنین بشود»، بلکه باید بگویند «چنین شد».
– «بیکاری و رکود و گرانی» از مشکلات مهم کشور است. البته مسئولان در تلاش هستند اما ظرفیتهای کشور بیش از اینهاست و راه خروج از مشکلاتِ چندبعدی هم مشخص است.
– -مسئولان باید به مسائل اقتصادی توجه کامل کنند، البته مسائل فرهنگی و علمی نیز مهم است اما در نگاه کوتاهمدت، مسائل اقتصادی در اولویت است.
– از رئیسجمهور محترم خواستهام به مدیران اجرایی تذکر دهد که مدیریت باید با شفافیت و نظارت و پیگیری همراه باشد وگرنه صرف اینکه مدیران بگویند «بشود» و طرف مقابل هم بگوید «چشم»، پیشرفتی صورت نمیگیرد و کار عینی انجام نخواهد شد.
– منظور آیه «وَ اَعِدُّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة» فقط توجه به قوهی نظامی نیست بلکه معنای آیه این است که هرچه میتوانید درون خود را از همهنظر قوی کنید که این همان استحکام ساخت داخلی است که بارها گفتهام.
– معنای واقعی رشد، رشد تولید و استحکام داخلی اقتصادی یعنی همان اقتصاد مقاومتی است نه فقط فروش بیشتر نفت که البته آن هم مفید است.
انتهای پیام
آخيش ! خيالمون راحت شد. آفرين به چنين تحليل گر برجسته اى ! انصاف نيوز ! تو رو خدا از اين نويسنده فرزانه، همواره بهره ببر.