تاکید علی عبدالعلیزاده بر اجرای طرح «هر شهروند 2 رای» در روز 8 تیر
علی عبدالعلیزاده، رئیس ستاد انتخابات مسعود پزشکیان با تاکید بر اجرایی شدن طرح هر شهروند 2 رای در روز 8 تیر گفت: شعار “هر شهروند یک ستاد” را به “هر شهروند دو رأی” تبدیل کردهایم. یعنی با کسانی که هنوز تصمیم دارند شرکت نکنند، صحبت کرده و تشویق کنند پای صندوق بیایند.
گزارش وبسایت جماران از نشست خبری آقای عبدالعلیزاده در پی میآید:
علی عبدالعلی زاده در دومین نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: بیش از ۸۰ درصد نظرسنجیها نشان میدهد که آقای دکتر مسعود پزشکیان تا امروز رتبه اول است. مطمئن هستیم که انتخابات درست برگزار خواهد شد. شما با دقت “مسعود پزشکیان” را بنویسید و ما در همه صندوقها نماینده داریم و وظیفه آنها این است که پزشکیان، پزشکیان خوانده شود.
رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان، تأکید کرد: هیچ دلیلی ندارد که دنبال مشوش کردن انتخابات و نگران کردن جامعه باشیم؛ قطعا از هرگونه اقدام خلاف قانون پرهیز میکنیم و هر اقدامی باشد، هیچ ارتباطی با ستاد آقای دکتر پزشکیان ندارد و ما هم از خاطی حمایت نخواهیم کرد.
عبدالعلیزاده اضافه کرد: مسئله دیگری که مطرح میشود بحث حجاب است که یه عدهای زمزمه کردهاند که ممکن است در روزهای آخر انتخابات مثلاً چهارشنبه و پنجشنبه جمع زیادی از خانمها با اجتماع در محلی با برداشتن حجاب خود بخواهد اعلام حمایت بکند که ما این کار را قبول نخواهیم داشت. اگر به دنبال بیان اعتراضات خود هستند بهتر است در زمان دیگری و جای مناسبتری این اعتراض را انجام دهند تا دستاورد بزرگتری که امکان رسیدن به آن وجود دارد یعنی ریاست جمهوری آقای پزشکیان به حاشیه نرود.
عبدالعلی زاده گفت: شعار “هر شهروند یک ستاد” را به “هر شهروند دو رأی”تبدیل کردهایم. یعنی با کسانی که هنوز تصمیم دارند شرکت نکنند، صحبت کرده و تشویق کنند پای صندوق بیایند.
وی با تأکید بر اینکه برای پایان دادن به تحریم نیازمند استحکام داخلی هستیم، تصریح کرد: برخورد شفاف و صادقانه برای مردم جذاب است. بعضی نامزدها که متوسل به وعدههای آنچنان شدند، باید ستاد نظارت بر انتخابات بررسی شود. زمین رایگان دادن قانون میخواهد و من بعید میدانم قانونگذار به این سمت برود. از این حرفها دوره قبل هم زده شد. از سال ۸۴ که این کار را شروع کردهاند، هنوز تعداد واحدهای ساخته شده به دو میلیون نرسیده است. مردم از تبعیض و تحریم رنج بردهاند و اینکه نامزد بگوید رابطه با دنیا را اصلاح خواهیم کرد، جذابیت بیشتری دارد تا بگویند راه فعلی را ادامه خواهیم داد.
رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه برخی افراد ادعا میکنند که دولت آقای پزشکیان دولت سوم آقای روحانی است، تأکید کرد: آمدن به ستاد و خدمت کردن در ستاد به دو شکل میتواند باشد؛ یکی اینکه نامزد دعوت کند و وعده پست و مقام بدهد و دیگر اینکه خود فرد بیاید. من به عنوان کسی که در دولتهای قبل بودهام میگویم که ما دنبال پست نیامدهایم. احساس کردهایم دکتر پزشکیان میتواند مشکلات عمده کشور را حل کند.
وی ادامه داد: متأسفانه کشور ایران امروز انبار مشکلات حل نشده است؛ این انباشت مشکلات کشور را فلج میکند. هیچ کدام از کسانی که به ستاد آقای دکتر پزشکیان میآیند صحبت پست و مقام ندارند. پزشکیان در رودربایستی گیر نمیکند تصور من این است که دولت آقای پزشکیان دولت چهرههای جدید خواهد بود؛ البته اگر شایسته سالاری به وزرای قبل برگردد، از او استفاده خواهند کرد. آقای دکتر پزشکیان ادامه دهنده هیچ دولتی نیستند و سبک و سیاق مدیریتی ویژه خودش را دارد.
عبدالعلی زاده در پاسخ به سؤال دیگری اظهار داشت: دو قطبی شدن را با شلوغ کردن اشتباه نگیرید. توهین یک کار کاملا غلط و خلاف ادب است. ما حاضر نیستیم دو قطبی شدن به بهای توهین به دیگران را به دست بیاوریم. ما معتقدیم دو قطبی شدن را باید در محتوا داشته باشیم؛ در برنامهها و وعده و وعیدها باید دو قطبی شدن خودش را نشان بدهد.
وی تأکید کرد: مهمترین رقیب آقای پزشکیان تا چند روز پیش آقای قالیباف بود و الآن آقای دکتر جلیلی است. اگر مردم بیایند و مشارکت را بتوانیم به ۶۰ درصد برسانیم، بی برو برگرد ما برنده هستیم. از اینجا به بعد هرکس بیاید رأی خاکستری است و به رقیب ما رأی نخواهد داد.
رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان، افزود: شبیهسازی فضای امروز با ۸۸ خیلی بی انصافی است؛ چرا با ۷۶ مقایسه نمیکنید؟ عهد من با آقای دکتر پزشکیان وقتی ستاد را تشکیل دادیم این بود که ما هفتاد و ششی هستیم؛ یعنی یا برنده میشویم و از رقبا تشکر میکنیم و یا برنده نمیشویم و به پیروز انتخابات تبریک میگوییم.
وی با اشاره به اینکه هنر آقای دکتر پزشکیان این است که در کادر تلویزیون میگوید من اسیر یک نحله فکری نیستم و با کارشناسان مختلف کار خواهم کرد تا منافع ملی را تشخیص بدهم، گفت: این طور نیست که ما به ماجرای دکتر محمد فاضلی عکسالعمل نشان ندادیم؛ عکسالعمل منطقی نشان دادیم. به شورای نظارت صدا و سیما نامه نوشتیم و گفتیم کارشناس صدا و سیما بحث کلی اخراج اساتید را شخصی کرد؛ این تخلف آشکار است. خیلی از اعضای هیأت علمی در این دو سه سال خانه نشین شدند.
عبدالعلی زاده افزود: موضوع دیگر اینکه مجری فقط برای این نیست که بگوید چه کسی حرف بزند. ضعف مجری هم به مسأله کمک کرد که آقای فاضلی آن عکسالعمل را نشان دادند. ولی در کل برخورد درستی نبود؛ نه کار کارشناس و نه رفتار آقای فاضلی؛ واقعیت این است که باید صبوری میکرد. آدم پخته باید وزیر شود و کارشناس بودن کافی نیست.
انتهای پیام
موفق باشید …