موج گسترده انتقادات داخلی از سخنرانی نتانیاهو در کنگره
واکنش ها نسبت به سخنرانی نتانیاهو در کنگره همچنان ادامه دارد و با موج گسترده ای از انتقادات در رژیم صهیونیستی همراه شده است. این بار در کنار رقبای سیاسی، مسئولان پیشین امنیت این رژیم نیز زبان به انتقاد گشوده اند.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بعد از گذشت چند روز از سخنرانی بنیامین نتانیاهو، رئیس دولت صهیونیستی در برابر کنگره همچنان موج انتقادات ادامه دارد. رقبای سیاسی وی در حزب «اردوگاه صهیونیسم» معتقدند که او با سخنرانی خود نه تنها تاثیری بر توافق میان ایران و شش کشور نگذارد ؛ بلکه بر عکس، باعث تشدید اختلافات میان «اسرائیل» و دولت آمریکا شد.
در کنار رقبای سیاسی، نتانیاهو از سوی مسئولان سابق امنیتی رژیم صهیونیستی نیز مورد انتقاد گسترده قرار گرفت. یکی از شدیدترین انتقادها از سوی مائیر داگان، رئیس پیشین موساد بود که اعتقاد داشت: «نتانیاهو در مدیریت جنگ علیه حماس شکست خورده است.»
وی در ادامه افزود: «سخنرانی نتانیاهو در برابر کنگره به خاطر اهداف حزبی بوده و او با این کار، خسارت های سیاسی و امنیتی به اسرائیل وارد کرده است.»
یوفال دیسکین، رئیس پیشین سازمان اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) خواستار پایان بخشیدن به حرف ها و ادعاهای نتانیاهو شد و تاکید کرد که سرعت فعالیت های هسته ای ایران در دور نخست وزیری نتانیاهو شدت یافته است و او با این کارها، هم کشور یهودی و هم دموکراسی را به خطر می اندازد.
برخی تحلیلگران سیاسی می گویند اوضاع آن طور که نتانیاهو می خواست، نگشت و سخنرانی در برابر کنگره جز ضرر و زیان نتیجه دیگری برایش به دنبال نداشت.
انتقاد شدید آمریکا همسو با انتقادات گسترده ای بود که در داخل اراضی اشغالی 48 و از سوی مسئولان پیشین امنیت رژیم صهیونیستی انجام گرفت حتی نظرسنجی ها نیز به نفع رهبر حزب لیکود نبود. تازه ترین نظرسنجی انجام گرفته توسط روزنامه معاریو حکایت از آن داشت که علی رغم سخنرانی نتانیاهو در برابر کنگره، شانس «اردوگاه صهیونیسم» برای کسب کرسی های پارلمان بیش از حزب لیکود است و سهم آنها 24 به 22 است.
انتهای پیام

![ابراهیم هیسار بازیکن تیم ملی سوریه در فولاد خوزستان [+سوابق]](https://ensafnews.com/wp-content/uploads/2019/05/fotbal-goal-1_800x533-390x220.jpg)


