خرید تور تابستان

اعتراض شدید به پست لحظه‌آخری جمیله علم‌الهدی

عضویت جمیله علم الهدی در هیت امنای سازمان ملی سنجش با واکنش‌هایی همراه شد.

برترین‌ها: عضویت جمیله علم الهدی در هیت امنای سازمان ملی سنجش با واکنش‌هایی همراه شد.

روزنامه هم میهن نوشت:

اعلام شد که در اقدامی غیرقانونی«رجبعلی برزویی»، «ابراهیم سوزنچی»، «رضامراد صحرایی» و «جمیله علم الهدی» از سوی محمد مخبر به‌عنوان اعضای متخصص و صاحبنظر در حوزه سنجش و ارزشیابی آموزشی برای عضویت در هیئت‌امنای سازمان ملی سنجش به مدت ۴ سال منصوب شده اند.

این انتصاب اما سوال‌های زیادی ایجاد و دانشجویان و دانش‌آموزان را به‌شدت نگران کرد.

سوال اصلی این است که اساساً سازمان ملی سنجش به درستی کارش را انجام می‌دهد و خدماتش را به خوبی ارائه می‌دهد؟ سازمان ملی سنجش در شرایطی راه‌اندازی شد که ما در کشور سازمان سنجشی داریم که در ۶۰-۵۰ سال گذشته یکی از کم‌خطاترین سازمان‌ها بوده است. چطور می‌شود که تعداد زیادی از سازمان‌هایی که وظایف خود را به‌درستی اعمال نمی‌کنند، هیچ تغییری در قانون‌شان ایجاد نمی‌شود، اما یک‌باره سازمانی که به گواه عموم مردم، رفتار درستی داشته، نیاز به تغییر قانون دارد و تبدیل به سازمانی می‌شود که دیگر زیرنظر مجلس نیست.

ایجاد سازمان ملی سنجش، این مسئله را به ذهن می‌آورد که قرار است «سنجش» از وضعیت کاملاً متمرکز و شفاف خارج و تبدیل به یکسری جزایر شود، یعنی هر مرکز و دانشگاهی برای خود جذب دانشجو داشته باشد. در این وضعیت است که میزان  و امکان مفسده بیشتر می‌شود. ما نمونه این اتفاقات را در پذیرش دانشجویان دکترا شاهد بودیم.

سازمان ملی سنجش، سازمانی است که رئیس‌اش توسط وزیر علوم تعیین نمی‌شود، بنابراین اگر خطایی کند، نمی‌توان با استیضاح وزیر علوم، خواهان برخورد شد. این سازمان با این شرایط می‌تواند تبدیل به حیات خلوتی شود که هرگونه مفسده و نبود شفافیت در آن دیده شود. البته اینطور نیست که همین حالا این اتفاق افتاده باشد اما همین که این بستر را فراهم کرده، موضوع قابل‌تأملی است.

حالا هم خبر رسیده که چند نفر به‌عنوان اعضای متخصص این سازمان انتخاب شده‌اند که جای تعجب زیادی دارد و بهتر است درباره آن صحبت نشود و رئیس‌جمهوری هرچه سریع‌تر نسبت به لغو این انتصاب‌ها اقدام کند. اینطور به‌نظر می‌رسد که نسبت به انتخاب مردم دهن‌کجی شده است.

ما درحال‌حاضر در شورایعالی انقلاب فرهنگی با یک حلقه بسته‌ای مواجه‌ایم که خودشان تعیین و قضاوت می‌کنند و درنهایت تایید می‌کنند که کارشان درست بوده یا خیر. این مسئله امکان دادخواهی مردم را از مصوبات شورا در دیوان عدالت اداری از بین می‌برد و مجلس نمی‌تواند روی این سازمان نظارت داشته باشد.

در دو، سه سال اخیر آنچه در شورا تصویب شده که برخلاف خواسته مردم و برخلاف عدالت بوده است. ازجمله دانشجویانی که در خارج از کشور در دانشگاه قبول شده‌اند و بعد برای ادامه تحصیل وارد کشور می‌شوند. آنها عملاً کنکور را دور می‌زنند. اینها مواردی است که مثل روز روشن است و با مفهوم شفافیت و عدالت، سازگار نیست و مردم آن را عادلانه نمی‌بینند. شورایعالی انقلاب فرهنگی نمی‌خواهد کار اجرایی انجام دهد تنها می‌خواهد بدون اینکه در مقام پاسخگویی قرار گیرد، از وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش‌وپرورش و علوم استفاده کند تا به اهداف خود برسد. شخص رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس این شورا باید درباره آنچه در گذشته در این شورا مصوب شده که برخی از آنها محل مناقشه بسیاری از نهادها و کارشناسان ازجمله مجلس و برخی احزاب است، سخن مردم را بشنود و مشخص کند که می‌خواهد این مصوبات را ادامه دهد یا مصوبات جدیدی داشته باشد.

بنابراین اگر انتصابات جدید لغو نشود، عاملان و مجریان این روند، همچنان در سیاست‌گذاری‌ها نقش خواهند داشت و با تجربه‌ای که در حوزه آموزش دارم، وضعیت قابل تحملی برای جامعه متصور نیستم. وضعیت به‌شکلی درمی‌آید که ورود به دانشگاه و قبول‌شدن در امتحانات نهایی، شبیه مسابقات بخت‌آزمایی می‌شود و جوانان و نوجوانان احساس می‌کنند، قبولی در کنکور بیشتر شبیه بخت و اقبال است. ازسوی‌دیگر مسئله تقلب همانطور که دکتر توکلی، رئیس قبلی سازمان سنجش اعلام کرده بود، تبدیل به سونامی می‌شود و جوانان و نوجوانان دچار چالش می‌شوند. این مسائل برای کشور تبعات امنیتی و اجتماعی دارد، متاسفانه تصمیم‌گیرندگان درباره این ماجرا، کسانی هستند که میانگین سنی‌شان بالای ۶۰ سال است، تجربه‌شان از کنکور و امتحان نهایی مربوط به ۴۰ سال پیش است و براساس آن تجربه‌ها می‌خواهند درباره مسئله‌ای مانند کنکور فعلی، تصمیم بگیرند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. شماها بهتره نگران دادن پستها به افراد ناشایست در دولت جنابتان باشید.ایشون بانویی شایسته و فرهیخته اند.

    1
    2
  2. عضو هیئت امنا شدن یک سازمان نظارتی!!!!چه هیاهویی برایش راه انداخته اید
    تقلب در آزمون تخصص پزشکان در دوران وزارت پزشکیان را بخاطر بیاورید تا بفهمید چقدر این انتخاب ضروری بوده

  3. درباره انتصابات خطرناک پزشکیان نظری ندارید هم از معیارهای ظریف جونتون به دوره همه پیر و پول هم از وعده های دکتر نهج البلاغه خوان که عدالت محور بودن اما الان معاونی انتخاب کردن که متهم اختلاص بوده و و و

    69
    71
    1. متهم بودن نه مجرم متهم یعنی جرمشان ثابت نشده و مجرم یعنی کسی که مر تکب جرم شده تهمت نزنید درست نیست در ثانی تجربه مهم است نه سن ففط الان مهم این است که بتوانند برای کشور کاری انجام دهند و اوضاع را بهبود ببخشند انتخاب وزرا هم هنوز مونده و معلوم نیست که چه کسانی را انتخاب کنند

  4. درود.بهترین راه حل الگوبرداری از جوامع موفق است.در این جوامع به عموم شهروندان حق معیشت ماهیانه مکفی پرداخت می شود.لذا تقاضا برای تحصیل خلاصه می شود به علاقمندان صاحب استعداد و بنابر این کار آموزش عالی و مراجع جذب نیرو بسیار آسان می شود.

    23
    5
  5. سازمان سنجش بدون خطاس؟؟؟؟ پس این همه سوال کنکور چطور فروخته میشه؟؟؟ این همه صندلی های دانشگاه برتر کشور چطور توسط پول دارها خریده میشه؟؟؟ چرا این همه یاس و ناامیدی بین پیش کنکوری ها داره هر ساله بیشتتتتر میشه؟؟؟؟

    80
    3
  6. واقعا انتخاب بجا و شایسته ای هستش کاش همه جا همینطوری افراد با سوابق علمی و تجربی خوب انتخاب بشه متاسفانه نویسنده متن خیلی مغرضانه صحبت کرده

  7. بازم بگردید ایراد بچسبونید به رئیسی و خانواده اش
    هزینه دوره درختشااااااان روحانی یادمون رفته

  8. شوهرش در حال خدمت شهید شده، شما یک مسئولیت بسیار کوچکی هم از این همسر شهید، نمی توانید ببینید. بی انصاف ها. کاش اسمتون را انصاف نیوز نمی گذاشتی. می گذاشتید بی انصاف ترین نیوز

  9. مگه دانشگاه رفتن نیاز به درس خوندن داره؟؟؟الان پولی شده،سالهاس جز بعضی رشته ها که باید کمی سر در بیاری چگونه انجام شود،دیگه مابقی فقط لازم هست گهگاهی سری بزنی دانشگاه،البته چیزی من شنیدم وتا حدودی هم لمس کردم،الان دیگه دکتر ومهندس شدن مثل گذشته نیس درس بخونی،کافیه یکسال بری دانشگاه دیگه. کار میاد دستت،

  10. آقای مخبر که خودش بخشنامه صادرکرده که وزراء ازانتصابات لحظه آخردولت اقرام نکنند خودش بخشنامه ایی که خودش امضا کرده زیرپامی گذارد وهیئت امنا برای سازمان سنجش انتخاب می نماید یا ۴تاشرکت دولتی رابنام بنیاد علوی وبرکت نام میزند اخه تواین کشور به کی دلخوش باشیم

  11. همین کارو کردین فاتحه مناطق محروم و خوندین بخاطر تصمیمات غیر کارشناسانه و خلق‌الساعه…می‌دونم هرگاه چند آقا زاده در کنکور گیر کردن یک قانون تکمیلی برای اونا خلق میشه و فوری اجرا..نکنین حق ترازهای کم کنکور بچه هامونو شوکه و افسرده کرد..شما با تاثیر سوابق فاتحه مناطق محروم رو خوندین…کسی که در کنکور نتونه درصد مناسب بگیره اغلب در تشریحی هم که قایل به سهمیه نشدین موفق نخواهد شد.
    تعجب در این است که الان نصف کنکور سهمیه‌بندی هست نصف دیگر سراسری و مثلاً به نفع مناطق محروم…بفرمایید تحلیل و نتایج امسال خدمت شما کارشناسان !!!

  12. به جای نصب و انتصاب و عزل باید در سازمان سنجش بسته شود و کنکور حذف کامل شود و به این صورت نون تمام مافیای کنکور سنگ شود ان شاء الله.
    کنکور فقط به نفع مافیا هست نه دانش اموزان و دانشجویای بی گناه
    دانش اموزی که تلاش کرد درس خوند سه روز به کنکور پدرش فوت شد به راحتی از رقابت کنار زده میشه
    دختر فعال و درسخوانی که روز کنکور حالش بد میشه و میره اورژانس از رقابت کنار زده میشه
    این میشه عدالت و بدون خطا بودن؟؟؟

  13. کنکور به غیر از رشته های پزشکی و برخی از رشته های مهندسی باید حذف شه..

    و کنکور قدیمی و جدید وجود نداره..

  14. باسلام وضعیت سازمان سنجش دراین چند سال بسیار ناراحت کننده شده بود .سئولات بفروش میرفت وتقلب در حوزهای امتحانی زیاد بود ولی در زمان دکتر پورعباس خداییش زحمت زیادی کشیدند تا کنکور سالم برگزار شود.صندلی فروشی بیداد میکرد. انشااله که روند سالم سازی کنکور بصورت نرمال ادامه یابد .البته نمره ۶۰ درصد امتحان نهایی برای کنکور میتواند فساد ساز باشد چراکه متخلفین در سازمانها با هک ویا تغییر نمره نهاییحق دیگران را ضایع کنند ۵۰درصدنهایی و۵۰درصدکنکور خوب وکارشناسانه میباشد. ممنون یاعلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا