خرید تور نوروزی

ابتذال خیر | «حجاب بانوان را به ابتذال کشاندند»

محمدهادی زاهدغروی، در یادداشتی تلگرامی نوشت: «ارزش‌های هر جامعه به‌مثابه لنگرگاهی محکم عمل می‌کند و کشتی طوفان‌زده جامعه را که در گرداب بحران‌ها گرفتار شده است را استوار نگه‌می‌دارد و از غرق شدن باز می‌دارد.

جامعه‌ای که ارزش‌های اخلاقی چون ایثار و نوع‌دوستی در آن حاکم باشد، هرچند گرفتار قحطی و فقر اقتصادی شود، اما آن ارزش‌ها مانع فروپاشی اخلاقی و اجتماعی جامعه می‌شود و جامعه را از انهدام باز می‌دارد تا آن بحران را پشت گذارد. این ارز‌ش‌ها که با توجه به عملکردشان می‌توان از آنها به‌عنوان خیر نام برد به گونه‌های مختلفی چون، باور، رفتار، نهاد، روش و… در جامعه متجلی می‌شوند.

هر چه این ارزش‌ها عقلانی، فراگیرتر و محکم‌تر باشند، جامعه‌ سالمتر و در برابر بحران‌ها قدرتمندتر خواهد بود و بالعکس. بنابراین اگر ارزش‌های حاکم بر جامعه بی‌اعتبار و به‌عبارتی مبتذل شوند، نه تنها جامعه در برابر بحرانها و عبور از آنها، لنگرگاهی نخواهد داشت، بلکه ابتذال ارزش‌ها، خود بحرانی خواهد شد که جامعه را به ورطه تباهی و فروپاشی سوق خواهد داد.

با عملکرد نادرست و ضعیف متولیان امور متاسفانه، با پدیده ابتذال ارزش‌ها/ ابتذال خیر، روبرو هستیم، که تهدیدی جدی به‌شمار می‌آید. به اختصار، به برخی ار ارزش‌هایی که به ابتذال کشیده شده‌اند اشاره‌ای می‌کنم. خطبه‌های نماز جمعه که می‌توانست افزون بر بالا بردن سطح آگاهی مردم، مکانی برای مطرح شدن مطالبات سیاسی ـ اجتماعی باشد، با خطبه‌‌هایی در سطح بیانیه‌های سیاسی و دفاع چشم‌بسته از وضع موجود، به ابتذال کشیده شد.انتخابات که رکن دموکراسی و نماد مردمی‌بودن نظام است، با تنگ‌نظری به ابتذال کشیده شد.

سیستم قضایی دادگستر و مستقل، که با احکام یک بام و چندین هوا به ابتذال کشیده شد. حجاب بانوان، که با عملکرد نادرست، چنان به ابتذال کشیده شد، که خانم‌های مقید به چادر، اکنون برای حضور در مجامع عمومی با مشکل روبرو هستند. 

مدارک و عناوین دانشگاهی و حوزوی، پست‌ها و مناصب سیاسی و اجتماعی و ده‌ها مورد دیگر که در دهه‌های اخیر به ابتذال کشیده شده‌اند، هشداری است به متولیان امور که جامعه در حال از دست دادن لنگرگاه‌های خود است و هر آن امکان خطر می‌رود.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. کاش بفهمند ما میگیم ملت رو از مذهب دور کردین میگن پس پیاده روی اربعین چیست .ما میگیم ملت با جمهوری اسلامی بیگانه شده میگن برای مرگ رئیسی کلی آدم آمده بود . جواب های میدن که پیش از نقده یعنی در این حد بعضیا نمی‌فهمند

    23
  2. برای اولین بار دیدم که سایت افراطی اصلاح طلب انصاف نیوز مطلب خوبی را منتشر کرده در واقع اگر اصلاح طلبی و اصولگرایی و انقلابیون برای رفع این معضلاتی که هادی غروی مطرح کرده تلاش کنند یقینا جامعه به سوی تعالی پیش خواهد رفت که اولویت در جامعه ما فرهنگی هست و نه اقتصادی اینجا نویسنده به خوبی اشاره کرده که اگر اخلاق و نوع دوستی و ایثار که همان فرهنگ هست در جامعه رواج پیدا کند مشکلات اقتصادی قابل تحمل خواهد بود.امام خمینی هم فرموده بودند: که ما از حصر نظامی و اقتصادی ترسی نداریم اما ترس ما از وابستگی فرهنگی هست* که متاسفانه ما فقط گفتیم اولویت ما اقتصادی هست و به فرهنگ اهمیت ندادیم اما امروز نه فرهنگ داریم و نه اقتصاد.امروز بیحجابی زنان و شلوارک پوشی پسران و سگ بازی و خالکوبی و چشم و هم چشمی خانواده ها فرهنگ ما را نه به سمت غرب که به ناکجا آباد برده. از طرفی گرانی اجاره مسکن و معیشت سخت و اوضاع خودرو و قطعی برق و دهها مشکل دیگر رمق را از کشور گرفته. البته امیدواریم و امید داریم که اوضاع بهتر شود که اگر مسئولین به امر فرهنگ عمومی کشور اولویت بدهند فطعا اوضاع اقتصادی هم بهتر خواهد شد

    12
    5
  3. اینها همه نقشه های یهودیان کودک کش
    است که باجامعه ایرانی منتظر ظهور دشمنی دارند. از اول انقلاب دشمنی آنها را با مردم
    متدین وغیرتمند ایران عزیز دیده ایم.
    ومجری آنها هم غربزده های خودتحقیر داخلی بدبخت هستند.

    مگر حسن روحانی خودش جلو دوربین نگفت
    یک روز از عمر دولتم مانده باشد سند ۲۰۳۰
    رو در ایران اجرایی میکنم.

    از چی و چه کسی گله داری ؟

    متأسفانه نوکیسه ها کاری کردند که از دین فقط نامش باقی مانده
    اگر محرم و صفر نبود خدا میداند کجاها
    سیر میکردیم.

    8
    30
  4. عدم مدیریت صحیح .از میان برداشتن و از صحنه خارج کردن بزرگان با نسبت های مختلف .شعار بجای عمل .ظاهر نمایی .عدم تطابق حرف با عمل .افراط در مسایل دینی .نداشتن ظرفیت های گفتگو .نبود امکانات .بیماری و فقر اقتصادی . بیکاری .گرانی .تورم .عدم آن نوجه به فرهنگ و اخلاق و ادبیات و….

    20
    1
  5. چقدر متن زیبا و کاملی.بسیار لذت بردم.خداوند امثال شما بزرگواران را در کشور حفظ کند ،به امید بهره گیری از رهنمودهای دلسوزانه و خردمندانه شما بزرگواران

    6
    2
  6. سلام
    رفتارغیر منطقی دولت با خانما خودش تاثیر زیادی در کم شدن حجاب خانما داشته است.
    هیچ وقت نمیشه با رفتار زد اخلاق مانند توهین به خانم ها یا بازداشت کردن اونها به خاطر کم حجابی اخلاق رو در جامعه افزایش داد.
    این وضعت تقصیر خود دولته

    23
    3
    1. شما تازه مامتوجه شده اید زمانی که امامان جمعه وظیفه اصلی خودرا که انعکاس واقعیتهای جامعه هست کنار گذاشتند ومسیولین هرروز دروغ گفتند وهرکاری را که برمردم حرام کردند خود انجام دادند…جامعه به ابتذال کشیده شد…وگرنه تارموی زنی درخیابان ابتذال نیست..ابتذال توهستی که نگاهت هرزه هست!!

      24
      6
  7. پایبندی به اصول اخلاقی و دینی مساله ای شخصی است که اگر فردی خود را ملزم به ان بداند هیچ مانعی برای اجرای ان نیست. اگر کسی مقید به حجاب باشد نمیتواند ابتذال جامعه را بهانه کند. اکثر بیحجابی های الان بخاطر اعتماد به نفس کم خانم هاست که با خودنمایی قصد ارزشمند کردن خود را دارند.

    6
    14
  8. البته حجاب جزو لاینفک مسلمانی است ولی با کمی تحقیق درباره کشورهای مسلمانی که با سرعت نور در حال پیشرفت هستند و شاید بعضی از آنها منابع سرشار ایران راهم ندارند می‌توان اولویتها را شناسایی و اجرا کنیم مسلما تا کنون خوب عمل نکردین که وضعمان اینگونه شده

    11
    3
  9. امام على عليه السلام : مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان
    این درست که مسئولان کشور جامعه را به این وضع کشاندند و اخلاق را از جامعه گرفتند اما خود مردم چی؟! پایگاه اخلاق و وجدان جامعه خود مردم و شهروندان یک کشور هستند. باید بگونه ای باشد که اگر کشوری بدون دولت هم شد جامعه از هم نپاشد.
    اخلاق و وجدان اجتماعی مربوط به مردم است امور زیادی هست که بین خود مردم در جریان است نباید اجازه داد اشتباهات عمدی و غیرعمدی
    عده ای ثروت اجتماع یعنی انصاف و اخلاق و وجدان را از مردم بگیرد
    این که چون دولتها بدی می کنند چون به من دارد ظلم می شود پس من هم در حق همسایه و هموطن خودم بدی و بی تفاوتی و بی انصافی بکنم عین همان جرمی است که دولتهای بی تدبیر با مردم می کنند. شریک بدی دولتمردان نشویم.
    همه دولتها مستعجل هستند. آنها که با هم می مانند مردم و شهروندان عادی یک سرزمین هستند. در ضمن اینکه مسئولان یک کشور از خود همان مردم هستند که از قضای روزگار به این مناصب رسیده اند. اگر مردم در همه رده ها اخلاق، وجدان و انصاف را رعایت کنند وقتی کسی که از بین آنها به درجات بالا می رسد نمی تواند غیر آن عمل کند و شکست می خورد ولی اگر مردم جامعه در پایبندی به درست و غلط و حق و ناحق سست باشند اخلاق بد آن یک مسئول جمع زیادی را گمراه خواهد کرد.
    بیایید حکایت آن ضرب المثل نشویم که می کوید « حالا که تالان تالان است، صد تومان زير پالان است. » به خودمان (منظور تمامی مردم عادی یک جامعه است) ضرر نزنیم.
    به هم احترام بگذاریم حتی اگر همدیگر را نمی شناسیم و همدیگر را ناراحت نکنیم. نه فقط در حرف و سخن که تعارفات ما ایرانی ها فراوان است در فکر و عمل و قلب این گونه باشیم.
    آیا اگر کسی مثل من نیست پس نباید باشد؟ خالق ما همه چیز را در این جهان منحصر به فرد خلق کرده و در عین حال شبیه.
    ما هزاران سال است در این سرزمین با هم زندگی کردیم. پس یک شبه بر بادش ندهیم. همیشه طرف حق و انصاف را بگیرید.

    9
    0
  10. ابتذال آخرالزمانی همین است دیگر.
    جابه‌جایی ارزشها….
    چیزی نیست. دارند شرایط ظهور را مهیا میکنند.

    3
    4
  11. اتفاقاً فروپاشی اتفاق افتاده،وضعیت موجود گواه محکمی بر این مسئله است ومحال است بهبودی حاصل شود،،

  12. مابی حجابی رانمی خواهیم./ماامنیت درکشورمان رامی خواهیم./ماگشت ارشادرامی خواهیم.✌️✌️✌️✌️✌️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا