خرید تور نوروزی

واعظی: کاندیداها به جای تخریب، برنامه بدهند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه دستاوردهای نظام نباید هزینه دعوای سیاسی گروه ها در داخل کشور شود، گفت: به جای صرف نیرو برای نادیده گرفتن دستاوردهای نظام و دولت بهتر است که هر کاندیدا برنامه های آینده خود را ارایه دهد تا مردم مسیر بهتری را بتوانند برای آینده انتخاب کنند.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمود واعظی در همایش برجام، اقتصاد مقاومتی، سرمایه گذاری و اشتغال، گفت: برجام باعث شد نگاه ها نسبت به ایران عوض شود چراکه وقتی سرمایه می آید، نگرانی سرمایه گذاران خارجی و داخلی برطرف می شود و طبیعی است که با سرمایه گذاری اشتغال ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه برای ما بسیار مهم است که امروز فضای بین الملل بر روی کشورمان باز شده، افزود: حالا که این فضا باز شده است، نباید فراموش کنیم که در داخل کشور توانایی های عظیمی در تولید وجود دارد و ما به صرف اینکه حالا یک شرکت بزرگی ارزانتر محصولش را می فروشد نباید به سمت استفاده از کالاهای خارجی برویم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به گزارش امیدوارکننده ارایه شده از شرایط کشور در پسابرجام، اظهار کرد: تا دیروز همین جوانان و فارغ التحصیلان ما فضای کار فعالیت برایشان مهیا نبود و مجبور بودند به کشورهای و شرکت های خارجی بروند اما حالا فضای کار برای فعالیت آنها در کشور باز شده که به همین دلیل دور هم جمع شدند و شرکت های دانش بنیان و مختلفی را چه در حوزه سخت افزار و چه در حوزه نرم افزار تاسیس کردند.
بالاترین مقام مسوول حوزه ICTکشور با اظهار امیدواری نسبت به اینکه شرکت های داخلی که در این حوزه تشکیل می شوند بتوانند هم در داخل و هم خارج کشور بازارها را تصاحب کنند، خاطرنشان کرد: انتظارمان از اپراتورها و شرکت های FCP این است که حتما به تولیدات و توانایی های داخلی بیش از پیش اهمیت دهند.
عضو کابینه دولت یازدهم با تاکید بر اینکه معتقدم مردم و شرکت ها را نمی توان با بخشنامه و یا زور ملزم به استفاده از جنس و تولیدات داخل کنیم، گفت: معتقدم باید برای رسیدن به این
منظور فرهنگ سازی انجام دهیم و باید بفهمیم اگر می خواهیم فرزندانمان بیکار نباشند پس باید از محصولات داخلی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه طبیعی است که در ابتدا تجهیزات داخلی گران تر باشد و همچنین هم خلف وعده نیز در تحویل آنها از سوی شرکت های داخلی صورت گیرد، افزود: ولی برای کار بسیار بزرگتری باید این موضوع را بی اهمیت بدانیم و از آنها حمایت کنیم.
دکتر واعظی با اظهار تاسف از اینکه به موضوع برجام در داخل کشور نگاه سیاسی و جناجی شده است، اظهار کرد: به عنوان کسی که بیش از سه دهه در سیاست خارجی بودم، می توانم این بخش توفیق که نظام، رهبری، مردم و دولت برای تغییر وضعیت سخت مردم برای برداشتن تحریم ها داشتند را در دوران پایانی جنگ و قطعنامه 598 مقایسه کنم. چراکه مذاکره برای قطعنامه 598 وقتی جنگ تمام شده بود، انجام شد و در آن زمان مذاکره می کردیم که چگونه می توانیم حقوق ملت و کشور را به نوعی تحقق ببخشیم اما در تحریم ها مشکل این بود که اگر این کار نمی شد ممکن بود جنگی شروع شود که به نظرم کار بزرگتری انجام شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مشکلات دوران تحریم ها و هفت قطعنامه شورای امنیت و 12 قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصریح کرد: در دوران تحریم دست و پای ما را بسته بودند و ارتباط بانکی ما قطع بود و انقلابی که اصول آن استقلال و خودکفایی است را آرام آرام تحت فشار قرار دادند تا از اصول خود عقب نشینی کنیم که هرگز نه نظام، نه رهبری، نه دولت و نه مردم تحت هیچ شرایطی عقب نشینی نمی کردند و نکردند.

وی افزود: آنهایی که این توفیق بزرگ را نادیده می گیرند، تلاش می کنند که پشت سر مقام معظم رهبری پنهان شوند. در صورتیکه آنچه مقام معظم رهبری بارها بارها خیلی روشن فرمودند که آنچه من نسبت به آن ایراد می گیرم در رابطه با بد عهدی آمریکا و طرف مقابل است و ما اگر مراقب نباشیم با همین برجام ممکن است مشکلاتی دوباره تحمیل شود.
بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور تصریح کرد: آنهایی که از مدتی قبل به استقبال انتخابات 96 رفتند و همه مسایل کشور را سیاسی و جناجی تلقی می کنند به جای اینکه همه زور و توان خود را علیه دشمن و آمریکا هزینه کنند، آن را علیه کسانیکه صادقانه مذاکره و تلاش کردند و همه حقوق ملت را حفظ کردند، و تحریم ها را برداشتند، وارد می کنند. در صورتیکه فکر می کنم باید قدر بدانیم آنچه کشور و نظام بدست آورده و نباید اجازه دهیم دستاوردهای نظام هزینه دعواهای سیاسی گروه ها شود.
عضو کابینه دولت یازدهم با تاکید بردستاوردهای بدست آمده از برجام گفت: این دستاورد گروهی و جناجی وحتی دستاورد دولت نیست بلکه دستاورد نظام به شمار می رود و اگر مقاومت مردم نبود کدام مذاکره کننده می توانست بدون پشتوانه مردم مذاکره کند.
وی درهمین رابطه افزود: اگر حمایت ها و نکته سنجی ها و تذکرات رهبری نبود، قطعا تیم مذاکره کننده نمی توانست کار را با قدرت به پیش ببرد بنابراین نمی توانیم بگوییم این دستاوردهای یک گروه است بلکه این دستاورد کل نظام است و همه باید از آن صیانت و حراست کنند باید این دستاوردها را متعلق به خودشان بدانند.
دکتر واعظی با اشاره به وقایع دوران تحریم خاطرنشان کرد: آنهایی که در داخل کشور کار اقتصادی کردند، می دانند وقتی پولی با یک صرافی جابه جا می شد تا وقتی که پول به مقصد می رسید چه دلهره ای داشتند و پولی که با هزینه ای اندک باید جابه جا می شد با یک هزینه ده تا بیست برابری جابه جا می شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در سال 90 و 91 قیمت نفت بیش از 120 دلار بود که آرام آرام تحریم ها آمد و فشارها اضافه شد بطوریکه در سال 92 ما صادرات نفتمان از 2.4 میلیون به حدود یک میلیون بشکه رسید که تازه پولش را نمی توانستیم جا به جا کنیم و دیگران نیز برای ما تصمیم می گرفتند که از آن پول چه باید بخریم و چه نباید بخریم که در نتیجه تصمیم گرفتند که فقط به چند کشورمحدود نفت بفروشیم و پولش نیز جابه جا نشود.
وی افزود: ضمن اینکه قرار بر این بود که هر شش ماه 20 درصد فروش نفت کم شود تا فروش یک میلیون نفت ابتدا به 800 هزار بشکه و در مرحله بعد به حدود 640هزار بشکه برسد. در صورتیکه امروز در ماه گذشته صادرات نفت کشورمان به 2.8 هزار بشکه رسید
بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با تاکید بر اینکه در سال جاری 700هزار شغل جدید در کشور ایجاد شده است که خوشبختانه یک هفتم آن در حوزه ICT بوده است، اظهار کرد: این درحالی بود که در گذشته نمی توانستیم اشتغال ایجاد کنیم و برجام نیز در این زمینه تحولی را ایجاد کرد.
عضو دولت یازدهم با اشاره به مثبت شدن تراز تجاری صادرات غیر نفتی بر واردات کشور، تصریح کرد: این نتیجه بازاری است که برای صادرکنندگان به وجود آمده و باید قدردان این شرایط باشیم و حداکثر استفاده را از آن بکنیم.
دکتر واعظی با بیان اینکه در گذشته شرکت های خارجی حتی جواب ایمیل ما را نمی دادند، اظهار کرد: الان هیات های مختلفی می آیند و مذاکره می کنند و حالا وضعیت بطوری شده که ما برای آنها پیش شرط می گذاریم.
عضو کابینه دولت یازدهم درپایان از اینکه هرکسی به دنبال نادیده گرفتن دستاوردهای دولت و نظام و دنبال سیاه نمایی است، تاکید کرد: اگر به جای تخریب دیگران هرکدام کاندیداها برنامه های آینده را ارایه دهند قطعا مردم مسیر آینده خود را بهتر انتخاب می کنند.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا