چرا اولین انتصاب فرزانه صادق هوشمندانه بود؟
علی اکبری در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز نوشت:
فرزانه صادق مالواجرد در نخستین انتصاب خود به عنوان مشاور و مدیرکل دفتر وزارتی وزارت راه و شهرسازی، نشان داد که تحت تأثیر سفارشها و لابیها قرار نگرفته است.
او برای جایگاه نفر دوم وزارتخانه، برای نخستین بار فردی متخصص و از بخش حمل و نقل را انتخاب کرده که دانشآموخته دانشگاه شریف نیز میباشد. این انتخاب به او این امکان را میدهد که با تکیه بر تخصص خود در زمینه معماری و شهرسازی، توازن تخصصی را در اداره بزرگترین وزارتخانه کشور برقرار کند.
از این انتصاب میتوان دو پیام امیدوارکننده برداشت کرد.
نخست اینکه با وجود جوسازیهای ایجاد شده مبنی بر روحیه انتقامگیری وزیر و حاکم شدن رویکرد فمینیستی در وزارتخانه، سایر تغییرات و انتصابات پیش روی وزارت راه و شهرسازی نیز بر مبنای شایستگی و از درون بدنه وزارتخانه خواهد بود. افرادی انتخاب خواهند شد که به شعار دولت وفاق ملی و تحقق سند چشمانداز و اهداف برنامه هفتم پایبند بوده و برای انتخاب و استقرار دولت تلاش کرده باشند.
پیام دوم این است که با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و علیرغم قول مساعد وزیر در کمیسیون عمران مجلس مبنی بر تفکیک وزارتخانه، میتوان امیدوار بود که این موضوع مسکوت مانده و با حاکم شدن آرامش در وزارتخانه، در فضایی کارشناسی و مبتنی بر عقلانیت و با حضور انجمنها و تشکلهای حرفهای، مشکلات ادغام دو وزارتخانه توسط مرکز تحقیقات وزارتخانه احصا شود. سپس با انجام تکلیف قانونی ماده ۳ قانون تشکیل وزارت راه و شهرسازی پس از ۱۳ سال، وظایف و اختیارات وزارتخانه تدوین و پس از تصویب در دولت، در مجلس به قانون تبدیل گردد.
انتهای پیام