انقلاب96 یا انتخابات96؟
«محمد توکلی» عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی درباره ی شعار عجیب برخی اعضای جمنا با عنوان «انقلاب96»، نوشت:
در روزهایی که «جمعیت مردمی نیروهای انقلاب» (جمنا) در تلاش است تا خود را بهعنوان جریانی اکثریت در بین اصولگرایان نشان دهد از برخی چهرههای این تشکل تازه تأسیس اصطلاحی شنیده میشود که میتواند موجبات دلواپسی برای دلسوزان کشور باشد؛ «انقلاب 96».
اینطور که از ظواهر امر برمیآید حضرات قرار است انقلاب کنند و «انقلابی بودن» به معنای وفاداری به آرمانهای انقلاب 57 مردم ایران را با انقلاب کردن اشتباه گرفتهاند.
آنچه تا به امروز تمام بزرگان نظام در دورههای مختلف انتخابات بر آن تأکید داشتهاند این است که این فراز از فعالیت سیاسی فعالان این عرصه که گاه به انتقال قدرت از جناحی به جناح دیگر میانجامد میبایست با آرامش و با کمترین تنش انجام گیرد. قاعدتاً آنها که انتخابات 96 را «انقلاب» میخوانند باید نسبت خود را با این خواسته ی مطرحشده از سوی رهبری و دیگر مقامات ارشد نظام مشخص کنند. آنچه از مواجهه ی این تشکل تازه تأسیس با انتخابات مشاهده میشود چندان شباهتی به انتقال آرام قدرت ندارد و گویا برای نبرد آمدهاند!
نگاهی به برخی از اعضای هیئترئیسه «جمنا» این گمانه را تقویت میکند که گویا این تشکل سیاسی توجه کافی را به توصیههای مؤکد رهبری فقید و فعلی نظام و همچنین متن صریح قانون مبنی بر عدم مداخله ی نیروهای نظامی در جناحبندیهای مرسوم سیاست نداشته است و با انتخاب برخی افراد که چندان هم سابقه ی خوشایندی از خود بهجا نگذاشتهاند به دنبال ایجاد تنش و بدگمانی در جامعه است.
دیگر اقدام این تشکل سیاسی ملاقاتهایی است که اخیراً با دو تن از مراجع تقلید داشتهاند. ملاقاتهایی که در آن در کمال تعجب شاهد بودهایم که آن مراجع محترم علناً وارد رقابت جناحها شدهاند و برای پیروزی این تشکل سیاسی رهنمودهایی را ارائه کردهاند. اقدامی که تا پیش از این به این شکل علنی و صریح کمتر شاهدش بودهایم.
استفاده از تریبونهای نماز جمعه چه در قامت ائمه جمعه و چه بهعنوان ناطقان پیش از خطبه یا اعلام یکی از اعضای هیات نظارت بر انتخابات بهعنوان یکی از نامزدهای احتمالی این تشکل سیاسی و یا حضور مکرّر برخی چهرههای ارشد «جمنا» در رسانه ی انحصاری صداوسیما از دیگر مواردی است که مانند دورههای گذشته ی انتخابات این بار هم در حال رخ دادن است و گویا قرار نیست از وقایع تلخ گذشته درسی گرفته شود.
به نظر میرسد این تشکل سیاسی که به دنبال «انقلاب» در بهار 96 است «سوراخ دعا را گم کرده است» و بیتوجه به دو نکته ی بسیار مهم در حال فعالیت بیثمر برای انتخابات پیش روست. نکته ی اول آنکه برای برگزیده شدن از سوی مردم حاضر در متن جامعه آنچه واجد اهمیت است در اختیار داشتن رأی اکثریت است و نه لزوماً همراه کردن برخی چهرهها در ساختار قدرت و نکته ی دوم، تجارب پیش روی اصلاحطلبان و اصولگرایان در دورههای مختلف نشان داده است که عدم اجماع بر روی نامزدی واحد نتیجهای جز شکست را به همراه نخواهد داشت و «جمنا» با همه ی سروصداهای بسیارش همچنان اضلاعی از جریان اصولگرا را در بین خود ندارد و آنطور که از شواهد برمیآید در ادامه هم نخواهد داشت. جریان مشایی – احمدی نژاد، طیف میانهروی جریان اصولگرا به رهبری ناطق نوری – علی لاریجانی و نیز همراهان سعید جلیلی، سه ضلعی از جریان اصولگرایی هستند که تا به الآن هیچگونه همراهی ملموسی با جمنا نداشته و حتی گاه رودروی این تشکل تازهکار نیز قرارگرفتهاند.
«جمنا» بهواسطه عدم اجماع بر روی نامزد واحد و از آن مهمتر عدم همراهی اکثریت توان پیروزی در انتخابات 96 را نخواهد داشت، در نتیجه بهتر آن است که بهجای سخن گفتن از «انقلاب 96» و یا انتخاب و درگیر کردن برخی از افراد در ساختار قدرت در بازیهای سیاسیشان که باعث ایجاد شائبههایی در اذهان میشود راه نرمال سیاست ورزی را بپیمایند و فضا را به سمت دوقطبیهای جعلی «انقلاب – ضدانقلاب» نبرند که با توجه به سوابقشان در گذشته باعث خسارتی بزرگ برای خودشان خواهد شد.
انتهای پیام
کاش اقای توکلی یادی هم از آرمانهای انقلاب 57 میکردند ، آزادی ، رهایی میهن از غارت و چپاول منابع آن ، تبدیل زندان اوین به دانشگاه ، رهایی از تنها نهاد سرکوب یعنی ساواک ، آبادانی کشور و رفاه مردم !!!!!!!!!!!!