خرید تور نوروزی

خاطرات هاشمی ۱۵ مهر سال ۸۰ | بمباران افغانستان

انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیت‌الله اکبر هاشمی در مهر سال ۱۳۸۰ را در ادامه می‌خوانید:

یکشنبه 15 مهر 1380 | 19 رجب 1422 7 اکتبر 2001

«ساعت حدود هشت و نیم شب به وقت تهران، حملات هوایی و موشکی آمریکا و انگلیس به افغانستان آغاز شد و در خبرها آمده که شهرهای‌ کابل، قندهار، مزارشریف، جلال‌آباد و… بمباران شده‌اند. آمریکا و انگلیس، رسماً آغاز حمله را اعلام داشتند. امروز عصر، سخنگوی طالبان گفته بود که اگر ادله در اختیارشان قرار گیرد، آماده‌اند [اُسامه] بن‌لادن، [رهبر القاعده] را محاکمه کنند. رادیو افغانستان قطع شده و ژنرال [پرویز] مُشرف، [رئیس‌جمهور پاکستان]، تغییرات وسیعی در فرماندهان ارتش به وجود آورده است.

دیشب در شهر الخُبَر در شرق عربستان، بمبی منفجر شده و جمعی را کشته و مجروح کرده که همگی اتباع خارجی‌اند و یک تبعه آمریکایی و یک انگلیسی نیز کشته شده‌اند. ابهام عامل سقوط هواپیمای روسی در دریای سیاه برطرف نشده و روسیه هم اعلام‌ کرد که [ولادیمیر] پوتین، [رئیس‌جمهور روسیه]، لحظاتی قبل از شروع حمله، توسط [جرج] بوش، [رئیس‌جمهور آمریکا] مطلع شده است.

آقای حسن سالاری شریف‌آبادی، [از بستگان] آمد. به خاطر تصادف فرزندش و وضع نامطلوب پسته مقروض شده است. خواست که شرکت [تعاونی صادرکنندگان] پسته [رفسنجان] بگویم، وام به او بدهد. آقای [غلامرضا] فروزش، [عضو شورای شهر تهران] آمد. از قول یک محقق، در مورد اهداف پایگاه [ارتش آمریکا] در اینجرلیک ترکیه، مطالبی گفت که دلیلی همراه نداشت. گفت، اهل نظر خطبه‌های جمعه گذشته شما را تحسین می‌کنند و باعث رفع ابهام مردم شده است.

اعضای [هیأت‌مدیره] خانه صنعت [و اتحادیه سراسری تعاونی‌های تولید] آمدند و از وضع جاری و آینده صنعت، ابراز نگرانی‌ کردند و گفتند، دولت اصلاحات ثمرات توسعه صنعتی دوران سازندگی را از بین برده‌اند و صنعتگران امروز، پی به ارزش برنامه‌های صنعتی شما برده‌اند. درخواست کردند که در مجمع تشخیص مصلحت، سیاست‌هایی تصویب کنیم و مانع تضعیف صنعت شویم.

عصر جمعی از خانم‌های نماینده مجلس، [خانم‌ها فاطمه راکعی، نماینده تهران، فاطمه حقیقت‌جو، نماینده تهران، اکرم مصوری‌منش، نماینده اصفهان، فاطمه خاتمی، نماینده مشهد، حمیده عدالت، نماینده دشتستان، طاهره رضازاده، نماینده شیراز و اعظم ناصری‌پور، نماینده اسلام‌آباد غرب] آمدند. گزارشی از اقدامات فراکسیون زنان در مجلس دادند و از کم‌توجهی دولت به زنان انتقاد و از توجهات دولت سازندگی به وضع زنان تمجید کردند و خواستند که در مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، زودتر به دو مصوبه مجلس در مورد زنان را که از سوی شورای نگهبان رد شده است، رسیدگی و تصویب کنیم. از فاطی، [رئیس بنیاد بیماریهای خاص] و فائزه، [رئیس فدراسیون اسلامی ورزش زنان]، که حرکت نهادینه کرده‌اند، قدردانی کردند. من هم توضیحاتی در مورد نظر اسلام در مورد جایگاه زن دادم.[12]»

منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا