خرید تور تابستان

میان‌خطوط نظر رهبری درباره‌ی رائفی‌پور

محمد توکلی، انصاف نیوز: علی‌اکبر رائفی‌پور از پدیده‌های چند سال گذشته‌ی جریان انقلابی در جذب بخشی از جوانان و نوجوانان است اما مدتی‌ست که درباره‌ی نسبت نظام سیاسی با او اما و اگرهایی شنیده می‌شود.

او که در سال‌های ابتدایی فعالیت خود به کشف علائم فراماسونری در فیلم‌ها و سریال‌ها مشغول و با توصیفات عجیب و غریب کشفیات این چنینی خود را به مخاطب اغلب کم سن و سالش عرضه می‌کرد اندک اندک و در سال‌های اخیر به اظهارنظر درباره‌ی مسائل دینی نیز وارد شده است.

آقای رائفی‌پور در انتخابات مجلس، سیاست را هم از نمای نزدیک‌تر تجربه کرد و لیست انتخاباتی منتشر کرد. او و طرفدارانش این تجربه را موفق ارزیابی می‌کنند و معتقدند که این حمایت از بعضی کاندیداهای جریان انقلابی باعث شد که آنها بتوانند به کرسی سبز مجلس تکیه بزنند.

با وجود اینکه در ظاهر فعالیت‌های رائفی‌پور گسترده‌تر از پیش شده است و مدتی است که ممنوعیت نانوشته‌ی حضور او در صداوسیما هم رفع شده اما به نظر می‌آید که بخش‌هایی از نظام تمایلی به نوع کنشگری سیاسی و فرهنگی او ندارد.

برخی افشاگری‌ها علیه او در جریان انتخابات ۱۴۰۳ را می‌توان نشانه‌هایی از این نوع نارضایتی دانست.

علی‌اکبر رائفی‌پور و هوادارانش خود را در خط رهبری می‌دانند اما لزوما این جاده دو طرفه نیست و نمی‌تواند نشانه‌ی پررنگی از حمایت آیت الله خامنه‌ای و نزدیکان ایشان از این سخنران جنجالی یافت.

در بخشی از بولتن‌های افشاشده از خبرگزاری فارس ادعایی درباره‌ی اظهارنظر رهبری نظام مطرح شده بود که بر اساس آن ادعا، آیت‌الله خامنه‌ای پس از بررسی گزارشی از اظهارات علی‌اکبر رائفی‌پور تاکید داشته‌اند که ‘تلاش کنید’ تا این فرد ‘ترویج نشود’.

رائفی‌پور در یکی از سخنرانی‌های خود به این ادعا اشاره کرده و در پاسخ به آن مدعی شده است که رهبری در پاسخ به نامه‌ی او تاکید کرده‌اند که ‘با عزم به کار خود ادامه دهید’

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و این بار حسین شریعتمداری، نماینده‌ی رهبری در موسسه‌ی کیهان به تکذیب ادعای رائفی‌پور پرداخت.

آقای شریعتمداری نوشته است: آنچه از قول رهبر انقلاب نقل شده با واقعیت فاصله زیادی دارد.

مدیرمسئول کیهان در متن بسیار کوتاهی که در شماره‌ی روز سه‌شنبه‌ی این روزنامه منتشر شده، تاکید کرده که با ‘بررسی و تحقیق’ در این ارتباط متوجه شده که نقل‌قول رائفی‌پور از رهبری ‘واقعیت نداشت و مصداق آدرس غلط به مخاطبان بود’.

او در ادامه نوشته است: این نقل قول مخدوش می‌توانست اذهان این و آن را از واقعیت دور کرده و به سمت و سویی ببرد که به وضوح معلوم بود با دیدگاه حضرت آقا فاصله دارد.

میان‌خطوط آنچه حسین شریعتمداری نوشته و
ورود مستقیم شخصی با مختصات او به این ماجرا می‌تواند نشانه‌ای از هشداری جدی به علی‌اکبر رائفی‌پور باشد.

از کنار هم قرار دادن این موارد می‌تواند به این نتیجه رسید که نظر رهبری دست‌کم درباره‌ی برخی دیدگاه‌های رائفی‌پور به آنچه در بولتن‌های خبرگزاری‌های فارس آمده بود نزدیک‌تر است.

آیا سرنوشتی از جنس آنچه برای مهرشاد سهیلی پیش آمد در انتظار رائفی‌پور است؟

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا