خاطرات هاشمی ۱۵ آبان سال ۸۰ | «شکایت» یک موسیقیدان
انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیتالله اکبر هاشمی در آبان سال ۱۳۸۰ را در ادامه میخوانید:
سهشنبه 15 آبان 1380 | 20 شعبان 1422 6 نوامبر 2001
«فرماندهان سپاه حفاظت [انصار المهدی] آمدند. آقای [احمد] حقطلب گزارش کار داد و خواست که تحلیلی درباره اوضاع امنیتی جهان و منطقه و ایران، در شرایط بعد از 11 سپتامبر و مسائل افغانستان ارائه دهم و گفت، دو مورد پودر مشکوک به سیاه زخم در شهرستانها دیده شده که به آزمایشگاه ارسال شد.
تحلیلی ارائه دادم و گفتم، خطر تروریسم از نوع استفاده از هواپیما و مواد شیمیایی و میکروبی و هستهای جدی شده و همه کشورها در خطرند و راهکار انتخابی آمریکا جواب نمیدهد. باید برنامه اساسی، ریشهای، جهانی و همهجانبه انتخاب شود و میشود گفت که جنگ جهانی سوم از این نوع باشد.
آقای محسن کوهستانی، [رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران]، هنرمند موسیقیدان آمد. تحصیلات و تجربه کاری خود در غرب را گفت و شکایت کرد که او را از رهبری برای ارکستر سمفونیک تهران، در زمان وزارت آقای [سیدمحمد] خاتمی، برکنار کردهاند و هر چه تلاش میکند، او را برنمیگردانند و معتقد است، اصلحتر از او در ایران نیست. از من خواست برای احاله این سمت به او کمک کنم و برای مسکن هم استمداد کرد. معتقد است که خارجیها، نمیخواهند جهان سوم در سمفونی علمی، شبیه غرب شود و در کار او اخلال میکنند. تابعیت آلمان را هم دارد.
آقای مسیح مهاجری، [مشاور اجتماعی رئیسجمهور و مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی] آمد. از آثار سفر رهبری به اصفهان و استقبال مردم و اظهارات ایشان، ابراز رضایت کرد و از مخالفت بعضی از چپها با اظهارات صریح رهبری، در نفی مذاکره با آمریکا، مثل حرفهای آقایان بهزاد نبوی و [رجبعلی] مزروعی، ابراز تعجب کرد. مسأله پرونده برادرش را پیگیری کرد.
عصر ستاد برگزاری بزرگداشت شهدای کبودرآهنگ، همراه فرماندهان پایگاه نوژه و خانوادههای شهدا آمدند. آقای [رضا] طلایی [نیک]، نماینده شهر گزارش داد و من درباره ضرورت زنده نگهداشتن نام شهدا و حماسه دفاع مقدس و اهمیت آن منطقه تاریخی، برای ایران و انقلاب، صحبت کردم.[9]
بحران افغانستان و فلسطینیها ادامه دارد. وزیر جنگ اسراییل گفته استکه اسراییل هر بهایی به حزبالله لبنان، برای آزادی سرباز اسراییلی میپردازد. چند روز پیش اسراییل اعلام کرده بود، سه سرباز اسراییلی مُردهاند! در خبرها آمده که روسیه و آمریکا بر سر تقسیم افغانستان به دو کشور شمال و جنوب، توافق کردهاند.»
منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»
انتهای پیام