خرید تور تابستان

نظر مردم درباره‌ی ۱۰۰ روز کار پزشکیان

سرویس سیاسی، انصاف نیوز: حدود دو هزار پاسخ به نظرسنجی کانالی که در زمان انتخابات ریاست جمهوری کانال رسمی ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان بود، ثبت شده است؛ موضوع، عملکرد ۱۰۰ روزه‌ی ریاست پزشکیان بر دولت است.

کانال تلگرامی «رئیس جمهور پزشکیان»، پرسیده بود: ۱۰۰ روز از شروع دولت گذشت. شما چه نکات مثبت و منفی در این مدت احساس کرده‌اید؟

البته این سوال دقیق نیست. ۱۰۰ روزگی دولت، ۲۰ روز پس از ۱۰۰ روزگی ریاست پزشکیان یعنی حدود ۱۰ آذرماه است.

اما پاسخ‌ها چه بود؟ مهم‌ترین و پرتکرارترین نظرها درباره‌ی عملکرد آقای پزشکیان در صد روز گذشته به کاهش تورم، رفع فیلترینگ، بی‌برقی و نگرانی از گرانی بنزین، اختصاص دارد.

پرسش این است: چه نکات مثبت و منفی در این مدت احساس کرده‌اید؟

کاربری، نکته‌ی مثبت پزشکیان را «کم حرف زدن» او می‌داند و نوشته است: کمتر حرف زدن و کمتر مصاحبه کردن رئیس‌جمهور که انشالله باز کمتر بشه!

رضایت از امنیت دختران در خیابان‌ها و انتخاب برخی از مدیران

تعدادی از مردم هم به تغییر شرایط گشت ارشاد پرداخته‌اند. کاربری با نوشتن این جمله که «احساس امنیت بیشتر دختران و خانم‌ها در خیابان‌ها… گرچه همچنان عده‌ای مامور شماره خودرو مردم رو برمیدارن و دردسر درست کردن.» وضعیت خیابان‌ها را از نظر نبود یا کمتر بودن حجاب‌بان‌ها بهتر از قبل دانسته‌ است.

خانمی هم نوشته است «من توی تهران زندگی میکنم خیلی وقته گشت ارشاد رو ندیدم و اتفاقا جاهای شلوغ هر روز رفت و آمد دارم.»

برخی‌ از عملی نشدن شعارهای پزشکیان و «نبود تغییرات و ماندگاری مدیران نالایق» ناراضی هستند. مثلا کسی نوشته است: بیشتر گفتاردرمانی دیدیم تا اقدام موثر. کشور در سطح وسیعی گرفتار سوءمدیریت است.

کاربر دیگری هم نکته مثبت دولت پزشکیان را «بازگشت جمعی از اساتید و دانشجویان اخراجی به دانشگاه» دانسته است.

سرعت تغییرات مثبت کند است

باتوجه به شرایط ایران در چند سال اخیر، مردم انتظار دارند هرچه زودتر تغییرات ملموسی را احساس کنند. برای همین تعدادی از مردم از کند بودن تغییرات گلایه کردند و خواسته‌اند پزشکیان سرعت بهبودی شرایط را بیشتر کند. کاربرانی هم نوشته‌اند: هیچ نکته مثبتی ندیدم! مورد ملموسی مشاهده نشده است.

گویی برخی‌ در بخش کامنت‌ها فرصت‌ گفت‌وگوی مجازی پیدا کرده‌اند و در جواب همدیگر نکاتی را نوشتند. مثل یکی از کاربران که نوشت وقتی میشه با یه ماشین با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت رفت، چرا با ۳۰ کیلومتر؟ دقیقا دولت پزشکیان مصداق هدر دان فرصت‌ها است. شخص دیگری هم در پاسخ به او نوشته است که «خیلی چیزها دست پزشکیان نیست.»

این‌قدر نگویید رفع فیلترینگ، بگویید رفع گرانی‌

کاربری به نام علیرضا درباره‌ی انتظار خود نوشته است که «اگه سایه جنگ اجازه بده منتظر کاهش تورم هستیم.» یک نفر در پاسخ به دیگران نوشته است که این‌‌قدر ننویسید رفع فیلترینگ! مشکل اصلی ما گرانی است. بعد از نبود فیلترینگ فکر نکنید کشور «گل و بلبل» شده است!

بعضی دیگر به خاطر «مشاهده‌ی روند منفی و تورم» از رای‌شان به پزشکیان و فعالیت برای تبلیغ او در زمان انتخابات پشیمان هستند اما عده‌ی دیگری می‌گویند پزشکیان فرد صادقی است و برعکس بقیه به مردم دروغ نمی‌گوید.

شخصی هم با نوشتن جمله‌ی «گرانی و تورم بیشتر و کوچک شدن سفره مردم» نارضایتی خود را از شرایط توصیف کرده است. کسی هم در جواب آنهایی که می‌گفتند فقط وعده داد نوشت «ایشون وعده اقتصادی نداد. تا تحریم هست گرونی هست. ایشالا تحریم‌ها برداشته شه.»

تقاضا برای کاهش تورم جزو پرتکرارترین خواسته‌ی مردم است. «جون عزیزتون فقط به طبقه پاییین برسید. جاده ساوه تا شهریار و نسیم شهر اسلامشهر همه زیر خط فقرن اینجا باید رسیدگی بشه»، نوشته‌ی کاربری است که از گرانی‌هایی که اطراف تهران وجود دارد، ناراضی است.

هم‌زمانی شروع کار دولت با اتفاقاتی مثل ترور اسماعیل هنیه در تهران، ترور سیدحسن نصرالله و یحیی سنوار، و اوج گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه، باعث شده بعضی از مردم در جواب آنهایی که از گرانی دلار شکایت دارند، بگویند که این اتفاقات را فراموش نکنید، واقع‌بین باشید چون تمامشان در گرانی دلار و مسائل دیگر تاثیر دارند و تقصیر پزشکیان نیست.

مثلا کسی نوشته است: اگر مشکلات داخلی و خارجی بگذارند انشاالله فرجی حاصل می‌شود که بعید است!
کاربر دیگری هم گفته است: متوجه شرایط کنونی هستی؟ وعده صادق اول دلار تا ۷۵ تومن بالا رفت.

تعدادی از مردم نظرشان را درباره فیلترینگ نوشته‌اند و از طولانی شدن رفع فیلترینگ گلایه‌ کرده‌اند. بعضی‌ها هم در جواب گفته‌اند که حل این موضوع به‌تنهایی به عهده‌ی پزشکیان نیست.

خوشحالی از نبود جلیلی

افراد دیگری هم از اینکه آقای جلیلی رئیس‌جمهور نشده است، خوشحال هستند. «همین که رنگ جلیلی نمی‌بینیم خیلیه» و «همین که افراط گرایی‌نداریم خداروشکر» نظر دو کاربری است که از نبودن جلیلی در جایگاه ریاست جمهوری راضی هستند.

بعضی‌ها نظرشان این است که ۱۰۰ روز زمان زیادی برای ارزیابی عملکرد دولت نیست، ولی افراد دیگری معتقد هستند که اوضاع می‌توانست در همین مدت هم با حضور سعید جلیلی بدتر شود.

کسی نوشته است «به نظرم سرعت بدبخت‌تر شدن مردم کمتر شده ولی همچنان ادامه داره امیدوارم با درایت روند بدبختی متوقف و در آینده نزدیک مثبت بشه.»

کاربری درباره‌ی نکات مثبت دولت چهاردهم نوشته است: واردات ایفون آزاد شد. (خود ایفون اهمیت نداره بله نشانه مثبتی از رویکرد عاقلانه هست) منتظر رفع فیلترینگ و حجاب اختیاری هستیم. انتصاب‌های جدید اقلیت‌های قومی و مذهبی کار خیلی مثبتی بود.

گلایه از بی‌برقی و رحمت فرستادن برای آقای رئیسی

با توجه به دستور پزشکیان برای توقف سوزاندن مازوت در نیروگاه‌ها، بعضی‌ها این دستور را اقدام مناسبی دانسته‌‌اند. کاربری نوشته است «هرچند باعث قطعی‌های برق میشه ولی سلامتی مردم مهم‌تره و کار درستیه.»

البته تعداد نارضایتی‌‌ها از قطعی برق هم کم نیستند و برخی‌ها گفته‌اند «چرا باوجود منابع، باید بی‌برقی‌ها را تحمل کنیم؟ اگر قرار بود بعد از آن‌همه تاکید برای داشتن انرژی هسته‌ای، به روزی برسیم که نه انرژی هسته‌ای داشته باشیم و نه برق، چه فایده‌ای داشت؟» کاربری نوشته است: «احساس این که برق قراره روزی ۲ ساعت قطع بشه خوب نیست. خدا رحمت کنه آقای رئیسی رو. فعلا که وارد دوران خاموشی شدیم، برقامون الآن قطعه».

در ادامه برخی از نظرها را می‌‌خوانید:

-تا اینجای کار معیشت بدتر شده، امیدواریم در دراز مدت بهتر شود.

-در برخی مراکز‌ دولتی مهم، همچنان روسا و‌مدیران نالایق و‌ناکارآمد باقی مانده اند، و عدم تعویض آنها هیچ‌توجیهی ندارد!

-متاسفانه بعد از ۱۰۰ روز هیچ خروجیی ندیدیم. فقط مدام حرف حرف حرف… باید انجام بدیم… کی خدا داند.

-عدم تغییر روسای بسیاری از دانشگاه‌ها اذیت‌کننده است. دانشگاه فردوسی هیچ استاد اخراجی از دانشگاه فردوسی برنگشته.

-بیشتر وفاق حاکمان را دنبال کردند از وفاق ملی و حاکمیت قانون و عمل به وعده‌ها فعلا خبری نیست.

-سیاست‌های اقتصادی فعلا جواب داده تا بعد.

-متأسفانه افزایش قیمت سکه و دلار.

-شرایط کشور هم در وضعیت نزدیک جنگ هست ولی امیدوارم به طور قابل توجه بتونن به مشکلات غلبه کنن.

-مهم ترین علت پیروزی پزشکیان: به نیت تحول سیاسی و جلوگیری قابل ملموس از خفقان سیاسی بود.

کاربری نکات مثبت این ۱۰۰ روز را این‌‌طور فهرست کرده است:

«مثبت ها:
معاون اهل سنت
استانداران بومی و کرد و عرب و بلوچ و…
حضور زنان در کابینه
اخراج اتباع غیرمجاز
رفع محدودیت وارادت آیفون
تنش زدایی در سیاست داخلی و خارجی
محکوم کردن حمله اسرائیل توسط اعراب به کمک دیپلماسی عراقچی
سرعت وارادت خودرو
جلوگیری از مازوت سوزی

پایداری‌چی‌ها را محاکمه کنید همه چی خودبخود حل میشه.

متاسفانه اصرار برای آزادسازی قیمت بنزین تیر خلاص بر پیکر دولت ایشان است چون هر روز دلار گرانتر می شود و قیمت بنزین دوباره باید گران شود فکری به حال ارزش پول ملی کنید دیگر احتیاج به گران سازی حامل های انرژی نیست.

مدیریت نالایق هر جا میریم میبینیم.

واردات انواع خودرو بالای ۲۰۰۰سی سی انجام بشه عالی میشه خداروشکر به وعده هاش تابه امروز عمل کردن انسان لایق و صادقی هستند.

رئیس جمهور باید بدون توجه به فشارهای داخلی به سمت مذاکره مستقیم با آمریکا برود. تنها راه نجات اقتصاد، حل مناقشه با آمریکاست… به فکر منافع ملی باشید.

وعده‌های همسان‌سازی حقوق بازنشستگان همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و این موجب دلسردی شده‌است.

منفی‌ها: حل نشدن فیلترینگ، وزیر اهل سنت، عدم استارت مذاکرات».

نکات مثبت:
توقف گشت ارشاد و… بازگشت دانشجویان، اساتید، رد شدگان مصاحبه آموزش و پرورش. قول و اقدامات رسیدگی به مشکلات اصناف مثل پرستاران. تلاش و رایزنی با کشورهای همسایه و کاهش التهاب و سوتفاهمات و نزدیکی بیشتر به همسایگان با اصل احترام متقابل. استفاده از اقوام و زنان.
نکات منفی:
التهاب در جامعه همچنان هست. تورم بیشتر شده. جاهایی انتصابات ایراد داره و جا برای بهبود در این بخش بسیار مورد نیاز هست باید از متخصصین و متعهدین به مردم و کشور بسیار و بسیار استفاده شود.»

-همین که مشکلات ۳ سال اخیر رو بیشتر نکرد عالیه.

-شعارهای انتخاباتی با عملکرد ایشان مطابقت ندارد صد درصد تغییر رویه دادند که این شایسته یک رئیس جمهور نیست به محض رای آوردن تغییر رویه بده.

-خدا کمکش کنه دولت پزشکیان را. چون زبون برخی تریبون‌دارها باز شده بلاخص علم‌الهدی. زبون حسین شریعتمداری باز شده و خیلی های دیگه که چهار سال بود […] شده بودند.

-با وجود شرایط سیاست خارجی و اتفاقات اخیر منطقه طبیعتاً بیشترین رویکرد دولت در این مورد بوده و امیدواریم با ایجاد ثبات در منطقه دولت محترم بتواند قدم‌های ملموس تری در جهت معیشت وبهبود اوضاع اقتصاد و فرهنگ و جوانان بردارد.

-اینکه به خانواده‌های معدنچیان خونه دادین و فقط وعده نبود و عینیت داشت از دولت تشکر میکنم و امیدوارم این دولت تابوشکن باشد.

-دوستان من تازه به این پی بردم که تا وقتی اسرائیل نابود نشه و آمریکا رو شکست ندیم، وضعیت اقتصاد و معیشت ما همینه که هست.

-همین برق هم نتیجه قرارداد رئیسی برای صادرات برق به عراق بود که قبل از فوتش امضا کرد الان برق نداریم خودمون.

-بله مازوت بسوزونن و سرطان به حلق مردم بکنند درست هست. اینکه کمبود را به رسمیت بشناسیم اولین گام برای رفع کمبود است. برق به زور مازوت، پنهان کردن مشکل است. مثل قایم کردن آشغال زیر فرش.

-نکته مثبت: صداقت و راستگویی ریاست محترم جمهوری
نکته منفی: ۱- بعضاً استفاده از نیروهای ناکارآمد دولت سیزدهم در کابینه
۲- نبود سرعت عمل در پیگیری خواسته‌های اساسی مردم از جمله رفع فیلترینگ، رفع تحریم و مذاکرات مستقیم با آمریکا، واردات خودرو و…

-در مجموع در این صد روز از عملکرد دولت نسبتا ناراضی هستم.

-به نظرم نباید در وفاق گیر کنند با بعضی‌ها اصلا نمیشه وفاق کرد و با بعضی‌ها هم که وفاق می‌کنی باید خیلی حواس جمع باشی تا خیانت نبینی.

-ادمین ۱۰۰ روز هنوز نشده، دولت چهاردهم روز ۳۱ مرداد از مجلس رأی اعتماد گرفته و کارش رو شروع کرده و ۱۰۰ روز میشه ۸ آذر.

نکات مثبت:
۱. مدیریت مناسب جلسات رای اعتماد
۲. انتخاب نسبتاً مناسب وزرا، به ویژه وزیران امورخارجه، بهداشت و درمان، کار و رفاه، فرهنگ و ارشاد و اقتصاد
۳.پی‌گیری وضعیت زندانیان سیاسی، دانشجویان و استادان تعلیقی و اخراجی
۴. کنترل و مدیریت اختلاف‌های داخلی
۵. مدیریت مناسب تنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی
۶.اتخاذ برخی تصمیمات اقتصادی توسعه محور
۷. شفافیت، صداقت و پاسخگویی
نکات منفی:
سرعت نداشتن برخی برنامه‌ها مانند حل FATF, فیلترینگ و توافق‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، کاهش یا حذف نکردن بودجه برخی نهادها و مراکز فرهنگی غیر پاسخگو، ناکارآمد و غیرضرور.

-دست کشیدن از یک سری افراطی بازی‌ها

-متاسفانه فقط وعده و وعید بودند و همان مسیر سابق.
درسته وعده نداد ولی می تواند جلو گرونی را بگیرد.

-گزارش شفاف عملکرد و موانع به مردم، بدون مماشات!

-یک دولت سردرگم و ناکارآمد، با کلمه بی‌معنی وفاق، پشیمان از فعالیت شدید ستادی و کف جامعه برای رای آوردن پزشکیان.

-پزشکیان رو اگه بذارن خیلی کارا بلده بکنه. منتهی گردنش که گفته گرو گذاشتم. استفعا هم بده تو این وضع زیادی ممکن و مناسب نیست.

-دیگه همه میدونن اجازه فعالیت رو یسریا نمیدن. بدبخت چیکار کنه وقتی میخواد یکاری بکنه امثال جلیلی و پایداری‌ها و افراطیا و سایر آدمایی که نمی‌خوان و نمیذارن.

-منفی اینه که همون کارای دولت قبل را انجام میدن و خبری از تغییرات نیست و مثبت اینه که حداقل دائم با اعصاب مردم بازی نمیکنن.

-ارتباط دولت با مردم که از نظر من نسبت به دولت‌های قبل بیشتر شده است و صحبت‌ها و نشست‌های خبری سخنگوی محترم دولت بسیار خوب است و به نظرم حتی می‌تواند بیشتر شود.

-خاتمی زورش نرسید. روحانی نرسید. رئیسی نرسید (میخواست برسه زدنش) احمدی نژاد رسید و برچسب ضد انقلاب زدن روش.

-تعجیل در شروع مذاکرات رفع تحریم‌ها انجام شود. حتی با وجود انتخاب ترامپ، می‌شود با استراتژی درست و حفظ کرامت ملی با امریکا مذاکره کرد.

-شفافیت بیشتر شده – حرکات مثبت اقتصادی حداقل در حرف بیشتر شده تا ببینیم در عمل چی میشه – صداقت بیشتر حس میشه. هنوز تغییرات قابل لمس نیست، ولی چشم انداز رو روشن می‌بینم، امید می‌بینم.

-بحث همسان‌سازی بازنشستگان کشوری به سرانجام برسه ان شاءالله. رتبه بندی معلمان بازنشسته درست بشه
از اقدامات مهم رئیس جمهور انتخاب استانداران به حق برای هر استانی. ممنون

-آقای پزشکیان آدم باشعوریست در خیل بیشعوران، کار دراین شرایط سخت و به کندی پیش می‌رود.

-بعد از انقلاب اسلامی اولین بار به استاندار عرب در خوزستان رسیدیم.

-سلام، با توجه به موقعیت کشور و گیر و دارهای منطقه، خوب بوده.

-آزادی‌های اجتماعی برای زنان که پرچمدار پوشش اختیاری بودن خیلی بیشتر شده.

-یعنی واقعا دارم درست میبینم که اومدین اینجا به تعریف و تمجید؟ توی شرایط زندگی چه روند مثبتی دیدین واقعا؟
کجا یه روزنه امید میبینید؟

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. به دولت دوم روحانی خوش امدید … دولت روحانی بد بود …اگر پزشکیان روحانی بشه زودتر از روحانی کنار میره دوستانه سیاستهای اصلی کشور را براساس نطر سنجی جلو نبرید ….

  2. رئیس جمهور محترم در آن جاهایی که در حیطه
    اختیاراتش بوده خیلی عالی و مثبت عمل نموده است.
    و در مناظره های انتخاباتی خود نیز به محدودیت ها
    اشاره کرده بود.

  3. مهمترین قول افای پزشکیان رفع تحریم هاست که این امر منوط به برقراری روابط دیپلماتیک و عادی با امریکاست که باید اذعان کرد که امری پیچیده و کم سابقه در تاریخ ایران است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا