خاطرات هاشمی ۲۴ آبان سال ۸۰ | ابهام دربارهی سقوط هواپیمای آمریکایی
انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیتالله اکبر هاشمی در آبان سال ۱۳۸۰ را در ادامه میخوانید:
پنجشنبه 24 آبان 1380 | 29 شعبان 1422 15 نوامبر 2001
«بیشتر وقت به مطالعه بولتنها و گزارشها گذشت. شب با جمعی از بستگان، میهمان محسن بودیم. انبار کتابهای خاطرات چاپ شدهام را در طبقه بالای منزل دیدم. خانه جدید فاطی را هم دیدم. فائزه، درصدد است منزل نیمهساز خود را بفروشد، چون توان مالی تکمیل آن را ندارد و میخواهد به منزل ارزانتری تبدیل کند.
امروز هواپیمای دیگری در آمریکا ساقط شده و هنوز علت واقعی سقوط هواپیمای ایرباس 300 را مشخص نکردهاند؛ اگر در اثر خرابکاری باشد، ترجیح میدهند مبهم بماند که نگرانیها را تشدید نکند و احتمال اینکه نیروهای حفاظتی خود آمریکا هم زده باشند، مطرح شده؛ با احتمال اینکه فرض شده هواپیما ربوده شده بوده و در مسیر زدن به جایی مثل سازمان ملل بوده است.
شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامهای درباره آینده افغانستان تصویب کرده که راه ورود نیروهای صلحبان سازمان ملل را هموار میکند، ولی جبهه متحد که کابل را در اختیار دارد، مخالف حضور نیروهای خارجی است و میگوید، مسائل افغانستان باید توسط افغانها حل شود. آمریکا تصریح کرده است که طرفدار ریاست ظاهرشاه بر افغانستان است و آقای [برهانالدین] ربانی آن را رد کرده و میگوید، او به عنوان یک شهروند، میتواند در افغانستان باشد.
طالبان هنوز در چند نقطه افغانستان، مقاومت میکند و جبهه ائتلاف شرقی و جنوبی پشتونها هم در حال شکل گرفتن است. نیروهای رزمی طرفدار جبهه متحد که در ایران بودهاند، به تدریج به افغانستان برمیگردند و آقای [قاسم] سلیمانی، [فرمانده نیروی قدس سپاه] گفته، بخشی از نیروهای القاعده، از طریق ایران، افغانستان را ترک میکنند. پاکستان در مرز افغانستان، نیروی نظامی آورده و هنوز سفارت طالبان در پاکستان فعال است. مخالفان [پرویز] مشرف، [رئیسجمهور پاکستان]، فردا را در پاکستان اعلام تظاهرات کردهاند؛ در مخالفت با اقدامات مشرف که باعث اضمحلال طالبان شده است. خبری منتشر شد که هزار نفر از نیروهای [قوم] هزارهجات، به داخل کابل وارد شدهاند.
تیم فوتبال ایران، در مسابقه امروز یک بر هیچ تیم ایرلند را شکست داد، ولی به خاطر باخت دو بر صفر در ایرلند، نتوانست به جام جهانی برود و ایرلند رفت. مسابقه را تماشا کردم.»
منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»
انتهای پیام