پاسخ به ۶ پرسش و ابهام دربارهی مرگ کیانوش سنجری
فاطمه کریمخان، روزنامهنگار، در شبکهی اجتماعی ایکس نوشت:
حالا که چند ساعت از مرگ کیانوش سنجری گذشته، به نظرم جا دارد برخی شبهههایی که تا الان مطرح شده را بررسی کنیم.
۱. اعلام کرده بود خودکشی میکند، چرا کسی به سراغش نرفت؟
نه تنها بعد از انتشار توییت اول حدود ۳۶ ساعت پیش، بلکه تا لحظات نزدیک به ساعت ۱۹:۲۰ دوستانش و یک خانم مشاور همراهش بودند، دوستانش دیشب میگفتند «حالش به نظر خوب بود و فکر نمیکردیم دست به خودکشی بزند»
با واسطه از خانم مشاور هم همین را شنیدم، عدهای بر مبنایی این حرفها میگویند ماجرا «قتل» است که به نظرم دقیق نیست. اگر کسی با بیماران در آستانهی خودکشی درگیر بوده باشد میداند که آنها دروغ میگویند و تظاهر میکنند تا از شما خلاص شوند و کارشان را انجام دهند.
این که افراد به اصطلاح حرفهای هم همراه کیانوش سنجری بودند، او را تا محلی چنان خطرناک همراهی کردند و هیچ کاری برای بستری او نکردند فقط از بیمسئولیتی آنهاست.
۲. قبل از مرگ کیانوش سنجری ویکیپدیا تصحیح شده و مرگ او را اعلام کرده است.
این ادعا درست نیست، زمان تصحیص صفحههای ویکی بر اساس UTC است، بر اساس آن زمان ساعت آخرین توییت کیانوش سنجری ۱۵:۳۰ بوده و ساعت ویرایش صفحه حدود یک ساعت بعد از مرگ اوست.
۳. چرا خون نریخته؟
معمولا در سقوط از ارتفاع جایی که آسیب منجر به مرگ را تحمل میکند سر است، و این طور نیست که خونی فواره بزند و همه جا را قرمز کند، خون ریزی ناشی از سقوط از ارتفاع معمولا داخلی ست و چون پوست پاره میشود خون ریزی شدید بیرونی دیده نمیشود.
۴. چرا احیای قلبی ریوی میکنند؟
محل خودکشی از شلوغترین مناطق تهران است، طبیعی ست که قبل از نیروهای امداد مردم عادی شاهد باشند که کاری غیر از احیای قلبی ریوی تا زمان رسیدن اورژانس از آنها ساخته نیست، تصاویر احیای قبلی ریوی به معنی زنده بودن کیانوش سنجری بعد از سقوط نیست.
۵. چرا کفش نداشته، چرا لباس هایش پاره بوده؟
با در نظر گرفتن CPR توسط مردم عادی بعد از سقوط این که لباسها هم توسط همانها باز شده باشد عجیب نیست.
افتادن کفشهای غیرایمنی در سقوط شایع است، هم به خاطر این که پاها به سمت بالا میرود هم به خاطر شدت ضربه ممکن است کفش از پا خارج شود.
۶. قبل از اعلام خودکشی ده روز توییت نکرده بود، بعد یک باره آمد گفت میخواهد خودکشی کند، گوشی دست خودش نبوده.
فاصله تقریبی توییتهای سنجری حدود سه روز است، بعضی روزها چند توییت پشت سر هم دارد اما اغلب دو سه روز یک بار سر میزد. قبلا هم سابقه داشته که ده روزی نباشد.
مثلا در جولای و اکتبر فاصلهی توییتهای کیانوش سنجری ده روز و بیشتر است که نشان میدهد ده روز توییت نکردن چندان رویهی عجیبی نیست و نمیتوان از آن به جمع بندی رسید که گوشی دست خودش نبوده.
انتهای پیام