خرید تور نوروزی

خاطرات هاشمی ۳۰ آبان سال ۸۰ | نظر بهزاد نبوی درباره‌ی بعضی از «پرونده‌سازی‌ها»

انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیت‌الله اکبر هاشمی در آبان سال ۱۳۸۰ را در ادامه می‌خوانید:

چهارشنبه 30 آبان 1380 | 5 رمضان 1422 21 نوامبر 2001

«آقای بهزاد نبوی، [نایب‌ رئیس مجلس] آمد. خواست که در مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، از طرح سه فوریتی مصوب مجلس که شورای نگهبان رد کرده است، حمایت کنم. گفتم، خودم هم با آن موافق نیستم و بعید می‌دانم که در مجمع رأی بیاورد. گفت، آقای [مهدی] کروبی، [رئیس مجلس] هم در مجلس گفته، مخالف است؛ پس چه کسی از آن حمایت می‌کند؟!

دیروز مجلس در اعتراض به رد صلاحیت بیش از 50 نفر از نامزدهای میان دوره‌ای استان گلستان، یک طرح دو فوریتی و یک طرح سه فوریتی تصویب کرد که شورای نگهبان هر دو را مخالف قانون اساسی شناخت، ولی مجلس امروز برای تأمین نظر شورای نگهبان، طرح دیگری را تصویب کرد و امید دارد که شورای نگهبان بپذیرد، ولی بعید می‌دانم بپذیرد، چون محدودیت مهمی برای شورای نگهبان ایجاد می‌کند و ابزار [احراز] صلاحیت را از آنها می‌گیرد.

آقای نبوی گفت، در تمام دوره ششم، شورای نگهبان، با یک مورد از مصوبات مجلس که با هدف تأمین اصلاحات مورد نظر دوم خردادی‌ها تصویب شده هم موافقت نکرده و معتقد است، در مورد صلاحیت نامزدها، نظر رهبری را تأمین می‌کنند؛ گرچه خودشان هم می‌خواهند و نیز معتقد است که پرونده‌سازی‌های اخیر برای بعضی از مدیران [وزارت] نفت [در خصوص شرکت پتروپارس]، با خواست رهبری است. به ایشان گفتم، بعضی از مجلسیان تعادل ندارند و کارهای غیرقابل قبول و تشنج‌زا می‌کند و با این وضع، کشور به آرامش و سازندگی و رونق اقتصادی نمی‌رسد.

آقای [مصطفی] میرسلیم، [معاون فرهنگی اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک] آمد. پیشنهادی برای سرعت عمل در پذیرش طرح‌های تحقیقاتی مرکز تحقیقات داد. آقای [سیدکاظم] نورمفیدی، از گرگان تلفنی خواستار حمایت از مصوبات اخیر مجلس شد. افطار، کارکنان دفترم در مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، با اعضای خانواده‌شان، میهمانم بودند.

برخورد تُند اسراییل با فلسطینی‌ها، امروز باعث انتقاد محافل سیاسی جهان شده، به عنوان کارشکنی در طرح آمریکا و اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده‌اند. پاکستان، کنسولگری‌های طالبان در [شهرهای] پیشاور و کویته را تعطیل کرده است؛ ضمن اینکه روابط رسمی در سطح سفارت را با طالبان حفظ کرده. ابتدای درگیری‌ها، اعلام قطع رابطه کرد، ولی بعداً متوجه شدند که نیاز به روابط برای اهداف خاص آمریکا و خودشان دارند و روابط را حفظ کردند. طالبان اعلام کرده‌اند که در قندهار می‌مانند و مقاومت می‌کنند. یک مقام آمریکایی، با پُررویی‌ گفته نظام سیاسی ایران، باید عوض شود، ولی نه با زور.»

منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا