خرید تور نوروزی

بیشترین تنش آبی مازندران در روستاهای بابل

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: روستاهای بابل بیشترین دغدغه حوزه آبی در بخش تامین، کیفیت و کمیت آب در استان را دارد.

به گزارش سایت مازنی خبر (مازندران)، «بهزاد برارزاده ۲۵ ابان در جلسه بررسی مشکلات و موانع موجود پیرامون بهره برداری از پروژه‌های عمرانی شهرستان بابل، اظهار کرد: به سبب شرایط اقلیمی منطقه بابل آبرسانی در این شهرستان با پکیچ تصفیه خانه انجام می‌شود.

او افزود: ۲۱۶ طرح آبرسانی در روستاهای بابل داریم که حتی نگاه ویژه اعتباری در کمیته برنامه ریزی جوابگو نیست.

این مسئول با اشاره به اینکه انتظار داریم نمایندگان از اعتبار تنش آبی که در اختیار وزیر است برای پروژه آبرسانی بابل اعتبار جذب کنند، یادآور شد: در حوزه فاضلاب شهرستان بابل نیز پنج پروژه در حال اجرا داریم.

برارزاده تصریح کرد: برای پروژه آبرسانی ۴۶۰ میلیارد تومان و در حوزه فاضلاب اجرا مدل ۲ فاضلاب بابل با ۸۴۵ میلیارد تومان در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران ادامه داد: ۶۰ هزار مشترک داریم و ارتقا خط لجن را در دولت رئیسی در بابل داشتیم که برای تکمیل آن به ۸۳۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

برارزاده گفت: دغدغه ما انجام خطوط اجرای شبکه فاضلاب امیرکلاست که ماده ۲۳ برای انجام آن اخذ شد و نیازمند جذب اعتبار هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به اینکه نیازمند اجرای مصوبه سفر دولت رئیسی هستیم، گفت: در سفر شهید رئیسی مصوبه خوبی داشتیم که اعتبار ما ۱۰۰ کیلومتر شبکه مدل دوم فاضلاب بود که ۵۸ روستای بابل در این مصوبه دیده شد، در حال حاضر اولویت ما ابلاغ مصوبه سفر است و باید مصوبه تنش آبی استمرار یابد.

برارزاده گفت: بیشترین تنش آبی ما در شهرستان بابل مربوط به روستاهای بابل است، دولت اعتبار روستاها را از گردن خود باز کرده؛ لایحه پیشنهادی ما به نمایندگان مجلس این است که درصدد رفع تنش آبی روستاها مثل تنش شهرها باشیم و از اعتبار ملی بهره‌مند شویم.

برارزاده افزود: مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان از محل اوراق مرابحه درخواست اعتبار برای مازندران داشتیم که ۱۶۳ میلیارد تومان برای بابل بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به اینکه با توجه به شرایط ویژه منطقه انجیلسی نیاز به نگاه ویژه در کشور داریم، یادآور شد: در مجتمع آبرسانی شیاده ۱۳ مخزن کار شد و ۸۰ کیلومتر از شبکه با۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه داریم با وجودی که ۱۷۷ میلیارد تومان اعتبار استانی در این حوزه مصوب شد اما تخصیص داده نشد.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا