ساز جدایی چند فعال حاشیه ای اصلاح طلبان
ایرنا خبر ادعا کرده که «هیأت رییسه شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب با حضور دبیران کل 18 حزب و تشکل سیاسی اصلاح طلب انتخاب شدند»؛ اما این ادعا از منابع خبری اصلاح طلبان قابل تایید نیست.
به گزارش انصاف نیوز، اکثریت مطلق احزاب اصلی اصلاح طلب و چند گروه با مشی اعتدالی در قالب شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در حال فعالیت انتخاباتی مشترک هستند. شورای عالی از چند عضو «فراکسیون امید مجلس»، «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات»، «شورای مشاورتی خاتمی» و چند عضو حقیقی تشکیل شده است.
«شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» که از زمان انتخاب سیدمحمد خاتمی به ریاست جمهوری به عنوان «شورای هماهنگی جبهه دوم خرداد» تشکیل شده بود، در حال حاضر نیز فعال است و برای انتخابات در قالب شورای عالی فعالیت دارند.
از سال 88، تعدادی از فعالان حاشیه ای و نزدیک به اصلاح طلبان شورایی با نامی مشابه به نام «شورای هماهنگی جبهه اصلاح طلبان» راه اندازی کرده بودند که خبرگزاری های اصولگرا رسانه ی تبلیغاتی آن بودند. فعالیت این گروه پس از باز شدن فضای سیاسی از سال 92 به شدت کمرنگ شد.
خبر تشکیل «شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب» بدون توضیح درباره ی اسامی دبیران کل 18 حزبی که در آن ادعا شده، به نظر می رسد بیشتر حرکتی رسانه ای و تبلیغاتی باشد.
پیشتر برخی فعالان سیاسی از احتمال گروکشی و فشار در آستانه ی انتخابات از سوی برخی فعالان سیاسی خبر داده بودند.
متن خبر ایرنا
خبرگزاری ایرنا امروز سه شنبه ادعا کرد: «نشست شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب کشور با حضور دبیران کل 18 حزب و تشکل سیاسی اصلاح طلب در محل دفتر مرکزی «مجمع نیروهای خط امام (ره)» تشکیل شد. در این جلسه آیین نامه جدید این شورا با اصلاحاتی به تصوب رسید که طبق آن، هیات رئیسه شورا به صورت دوره ای سه ماهه و با قرعه کشی تعیین می شوند. محمدرضا راه چمنی دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی، مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری، اعظم طالقانی دبیرکل جامعه زنان انقلاب اسلامی، احمد شریف دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران(هدا) و سید جمشید اوشال دبیرکل حزب ایثارگران انقلاب اسلامی به عنوان اعضای هیأت رئیسه دوره ای سه ماه اول سال 96 انتخاب شدند. در این جلسه قرار شد که حجت الاسلام و المسلمین محسن رهامی به عنوان رئیس کمیته انتخابات، نسبت به صدور احکام رئیس ستاد مرکزی انتخابات، روسای ستاد مناطق تهران، استان ها و شهرستان ها ومسئولان کمیته ها و کارگروه ها اقدام کند.
موافقت با درخواست پیوستن «حزب وفاق» و « حزب وحدت ایران اسلامی» در شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب، دیگر موضوع این نشست بود و به این صورت، تعداد احزاب عضو این شورا به 20 حزب افزایش یافت. بر اساس این گزارش؛ رسیدگی به درخواست سایر احزاب به جلسه بعدی موکول شد. انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به طور همزمان با پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در 29 اردیبهشت امسال در سراسر کشور برگزار می شود».
انتهای پیام