خرید تور تابستان

ادعای ترکیه: پایان عملیات نظامی در سوریه!

شورای امنیت ملی ترکیه روز چهارشنبه، پایان عملیات نظامی موسوم به سپر فرات در سوریه را اعلام کرد.

به گزارش العالم از ترکیه، اعلان پایان عملیات سپر فرات درحالی است که یگانهایی از ارتش ترکیه همچنان در خاک سوریه حضور دارند. این دخالت نظامی مستقیم ارتش ترکیه در سوریه تابستان سال گذشته آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، با توجه به اختلاف آنکارا با آمریکا درباره کردهای شمال سوریه به نظر می رسد این ادعای ترکیه مانوری سیاسی با دو هدف باشد؛ یک امتیازگیری از آمریکا برای نزدیک شدن به موضع آنکارا درمورد نحوه تعامل با کردهای سوریه و دوم اینکه ترکیه با این بهانه خواهان خروج نیروهای همپیمان سوریه از این کشور شود.

اعلان پایان عملیات سپر فرات در عین حال، نگرانی گروههای تروریستی وابسته به ترکیه را بر می انگیزد.

گزارش وزارت خارجه صهیونیست‌ها؛
ترکیه ده‌ها هزار “ترک چینی” را به سوریه فرستاده

گزارش محرمانه وزارت امور خارجه رژیم اشغالگر قدس حاکیست، هزاران چینی در طی سالیان اخیر از طریق ترکیه برای جنگ به سوریه رفته‌اند.

بنا بر گزارش العالم، روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونت گزارش محرمانه بخش پژوهش های سیاسی وزارت امور خارجه رژیم اشغالگر قدس را منتشر کرد که براساس آن هزاران چینی در طی سالیان اخیر برای جنگ به سوریه رفته و به گروههای مسلح مخالف دولت دمشق پیوسته اند.

إيتمار آيخنر خبرنگار بخش سیاسی پایگاه یدیعوت احرونت در این باره گفت: براساس گزارش مذکور، دهها هزار نیروی مسلح چینی در میان گروههای مسلح مخالف با دولت سوریه می جنگند و دولت پکن نگران بازگشت آنها به چین و تأثیرشان بر امنیت شهروندان و منافعش در سراسر جهان است. این امر، عامل اصلی افزایش نقش چین در سوریه است که باعث شده است روابطش را با بشار اسد رئیس جمهور سوریه بیشتر تقویت کند، زیرا پکن نگران است بازگشت این افراطیون به چین باعث به خطر افتادن امنیت این کشور شود.

در گزارش وزارت خارجه رژیم صهیونیستی آمده است حضور دهها هزار مسلمان چینی در میان گروههای مسلح مخالف دولت سوریه، ضرورت پیگیری و کنترل این افراد با هدف اطلاع از فعالیت هایشان را ایجاب می کند. از این رو، چین به بهره برداری از طرف هایی مانند ایران، روسیه و دولت سوریه که در حال حاضر در صحنه سوریه حضور دارند روی آورده است.

براساس این گزارش، دولت چین تلاش زیادی برای پایان دادن به رفتن جوانان “اویگور” چینی به طور غیر قانونی انجام داده است و با وجود اینکه نزدیکترین راه به سوریه از طریق کشور پاکستان مسدود شده است این افراد از مرزهای جنوبی چین برای خروج از ان کشور و رفتن به ترکیه از مسیری پیچیده استفاده می کنند و سپس عازم سوریه می شوند.

بسیاری از خانواده های ترک اویگوری با هدف تأمین مالی هزینه این سفر، دارایی شان را می فروشند و دولت ترکیه به دلیل اصالت ترک این افراد به آنها – به ویژه آنهایی که درصدد رفتن به خاک سوریه هستند – کمک می کند که این امر باعث تنش در روابط چین و ترکیه شده است.

همکاری چین و سوریه به مبارزه با تروریست ها محدود نمی شود، بلکه چین در زمینه بازسازی سوریه نیز اعلام آمادگی کرده است. بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز گفته است کارشناسان چینی عملا در سوریه حضور دارند و به بازسازی این کشور کمک می کنند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا