خرید تور نوروزی

۵ نکته‌ی علی قلهکی درباره‌ی روایت وزیر سابق اطلاعات از پرونده‌های باز ترور

علی قلهکی، فعال رسانه‌ای اصولگرا، در یادداشتی تلگرامی نوشت:

علوی، وزیر سابق اطلاعات در آیینِ رونمایی از کتاب “تاریخ شفاهی زندگی شهدای هسته‌ای: “ما در ترور ۴ دانشمند شهید هسته‌ای یعنی شهیدان علی محمدی، شهریاری، رضایی نژاد و احمدی روشن، افرادی که مرتکب این جنایت شدند را نتوانستیم شناسایی کنیم؛ حتی شیوه‌های ترور آنان را به طور دقیق نتوانستیم، مطالعه کنیم. در مورد شهید فخری زاده و سرقت اسناد هسته‌ای فرق می کرد. همه شناسایی شدند. منتهی با یک دشمنِ هوشیاری روبه رو بودیم که نوعا تا نیم ساعت قبل از اینکه به آنها برسیم فرار می کردند!”

۱.سال ۹۵ اولین بار در جهان‌نیوز نوشتم که متهمان مستند “کلوپ ترور” (مستندی که صداوسیما با کمک وزارت اطلاعات در زمان وزیریِ حیدر مصلحی از متهمات ترور دانشمندان هسته‌ای ساخت و بعدا مشخص شد که کذب است!) چه شدند؟! مگر گفته نشد افرادی در ترور دانشمندان هسته‌ای بازداشت شدند، از آنها مستند پخش شد و قول اعدام دادند ولی در زمان وزیر بعدی اطلاعات (همین آقای علوی) همگی آزاد شدند و به همه‌ی آنها نیز خسارت نیز پرداخت شد. اگر چه که کماکان حیدر مصلحی (وزیر اسبق اطلاعات) نظر دیگری درباره این پرونده دارد.

۲. “جمالی فشی” به عنوان عاملِ آخر ترور شهید “علی محمدی” دستگیر، محاکمه و گویا اعدام شد؛ بنا بر صحبت ‌های علوی که می گوید عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای از جمله شهید علی محمدی شناسایی نشدند پس “جمالی فشی” چه کرد، که بود و چه شد؟!

۳. کسانی که مقداری با دستگاه‌های اطلاعاتی کشور آشنایی داشته باشند خصوصا وزارت اطلاعات می‌دانند که علی رغم اینکه برخی از سرویس‌هایِ اطلاعاتیِ دشمن از لحاظ دانش و تکنولوژی بالاتر هستند ولی فرزندان گمنام کشور هم دست‌کمی از آنها ندارند؛ چطور شده که هیچ یک از عوال چهارترور هسته‌ای که آخرینِ آن احمدی روشن که در نزدیکی وزارت اطلاعات هم انجام شده، بازداشت نشدند؟! چه روشی (احتمالا سلولی) موساد استفاده کرده که هیچ کدام از روش‌های ترور آنها شناسایی نشده؟! مگر سرویسِ مقابل معصوم از خطا بوده و ما پر از اشتباه؟! منطقی نیست‌!

۴. علوی به دو پرونده مهم ضدامنیتی در دوره‌ی خود اشاره می‌کند یعنی ترور “فخری زاده” و “سرقت اسناد هسته‌ای”. این دو پرونده محل اختلاف بین دو دستگاه بود چون یک سر پرونده در داخل مجموعه‌های نظامی و دیگری مرتبط به دستگاه اطلاعاتی دولتی بود؛ روایتِ علوی از این دو پرونده بر خلاف پرونده‌ی ترورهای هسته‌ای، متفاوت است؛ یعنی ادعا می‌کند که این دو پرونده رهگیری شده و متهمان توانستند با ۳۰ دقیقه تعجیل، از تعقیبِ گام به گام نیروهای واجا بگریزند و از کشور بروند. (در جزئیات و اشتباهات منجر به وقوعِ حادثه در این دو پرونده ورود نمی‌کنم چون بسیار مفصل است)

۵. در پرونده ترور شهید فخری‌زاده بنا بر گفته‌ی قوه قضاییه، ۱۴ نفر کیفرخواست خوردند و برای ۳ نفر حکم اعدام بریده شد. گفته‌ می‌شود سه نفری که حکم اعدام گرفتند قاچاقچیانی بودند که قطعات سلاحِ پیشرفته‌ای که با آن شهید فخری زاده ترور شد را از مرزها وارد کشور کرده بودند. پس میتوان گفت که افرادی هم که در این پرونده حکم سنگین گرفتند، حلقه‌ی ثانویه ترور بودند و همانطور که وزیر سابق گفته متهمان اصلی رفتند که رفتند!

جمع‌بندی: اتفاقاتِ سالهای پس از تحریم‌ها و هسته‌ای شدنِ ایران (سال ۱۳۸۹ به بعد) از جمله “ترور دانشمندان هسته‌ای”، “سرقت اسناد هسته‌ای”، “ترور شهید فخری زاده” و خصوصا اتفاقات ۱۵ ماه اخیر و ترور رهبران ارشد مقاومت در منطقه نشان می‌دهد که دکترین امنیتی کشور نیازمند یک ترمیم و تغییر نگرش اساسی است؛ با این روش چیزی برای ایران باقی نخواهد ماند!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا