رییسجمهور پزشکیان مانع ابلاغ قانون حجاب شد
در حالی که بسیاری منتظر بودند تا قانون حجاب از سوی رییس مجلس ابلاغ شود با تصمیم شورایعالی امنیت ملی این اتفاق رخ نداد.
به گزارش انصاف نیوز، لایحه حجاب که بنا بر اصل ۸۵ صرفاً در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی و تصویب شده بود پس از رفت و برگشت با شورای نگهبان در نهایت توانست تایید این نهاد را بگیرد اما در مسیر ابلاغ با مانع دولت میانهرو مسعود پزشکیان مواجه شد.
رییس جمهور ابتدا از ابلاغ این قانون خودداری کرد و سپس از طریق اختیارات قانونی خود از طریق شورایعالی امنیت ملی مانع ابلاغ شدن آن از سوی رییس مجلس شد.
روز جمعه اطرافیان رییس مجلس و همینطور برخی نمایندگان در پاسخ به پیگیریهای خبرنگار انصاف نیوز ابلاغ قانون حجاب از سوی محمدباقر قالیباف را تایید نکردند.
از ساعات پایانی شنبه نیز خبر تازهای به نقل از نمایندههای مجلس در رسانهها منتشر شده که بر اساس آن شورایعالی امنیت ملی با ابلاغ قانون حجاب مخالفت کرده است.
معاون پارلمانی رییس جمهور پیش از این به انصاف نیوز گفته بود که دولت به دنبال اصلاحات اساسی در این قانون خواهد بود.
مسعود پزشکیان در گفتوگوی تلویزیونی خود نقدهای صریحی را دربارهی این قانون مطرح کرده و گفته است که این مصوبه به دلیل ایرادهایش اجرایی نیست.
علی ربیعی، دستیار رئیس جمهور در امور اجتماعی دربارهی ماجرای ابلاغ نشدن قانون حجاب در ایکس نوشته که پزشکیان موضوع قانون حجاب را با توجه به ‘تبعات اجتماعی’ آن در دستور کار شورایعالی امنیت ملی قرار داده است.
حسن سلیمی، عضو هیات رئیسهی مجلس روز شنبه به ایرنا گفته که «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در نامه امروز خود به مجلس خواستار توقف روند ابلاغ این قانون شده است تا لایحه اصلاحی از سوی دولت به مجلس ارسال شود».
دربارهی قانونی یا غیرقانونی بودن مداخلهی دبیرخانهی شورایعالی امنیت ملی در این موضوع دیدگاههای مختلفی مطرح شده است.
برخی بر این باور هستند که فارغ از اینکه چه نگاهی به قانون حجاب داشته باشیم چنین دخالتهایی مستند به مواد قانونی نیست و جایگاه مجلس را بیش از پیش مخدوش خواهد کرد.
از سوی دیگر بعضی نیز با اشاره به کارویژه این شورا در مسائل مرتبط با امنیت ملی بر این باور هستند که مداخلهی دبیرخانهی شعام در جلوگیری از ابلاغ قانون حجاب که میتواند تنشهای امنیتی ایجاد کند منطبق بر قانون بوده است.
هرچند مشخص نیست که آیا دبیرخانه تصمیمی گرفته است و یا تصمیم خود شورای عالی امنیت ملی بوده است.
در صورتی که تصمیم شورای عالی امنیت ملی باشد طبق قانون اساسی به معنای رای اعضا و تایید آن از سوی مقامات عالی کشور است.
انتهای پیام
این لایحه نفاق
متاسفانه مجلس خودش بااینگونه قوانین ضدمنافع ملی وضد انسجام اجتماعی باعث تضعیف جایگاه خودش میشود،قانونی که در پستوهای مجلس توسط تعداد انگشت شماری که در خوشبینانه ترین نظر نماینده ده درصد از مردم نیستندتهیه و تصویب شده وسرتاسرش جرم انگاری ومتهم ومجرم کردن مردم است قانون نیست ضد قانون است
چرا می نویسی “رئیس جمهور پزشکیان”؟ مگه شک داری که رئیس جمهوره؟مثل آدم بنویس پزشکیان یا رئیس جمهور!
سلام- حق دارید عصبانی شوید ! به حدی روی اعصاب ما رفته اند که کوچکترین کجی را نمی توانیم تاب بیاوریم !این اعتراض شما ، اعتراض به یک اشتباه تحریری – خبری نیست ، بلکه فریادی است بر سر یک دنیا ندانم کاری ! با اینکه دل خوشی از حکومت ندارم ، به حدی از تحقیر کردن کشورم توسط اردوغان عصبانی شدم که دلم میخواست سر بدیوار بکوبم. همه چیزمان سراسر درد است ! تحقیر داخلی که صبح تا شب داشتیم ، حقارت خارجی هم افزوده شد !
آقای پزشکیان کار خوبی کردند، یعنی دیگر ظاهرا راهی برای کنترل جریان نفوذی و نفاق باقی نگذاشتند!
اما بهتر است عقلای نظام به اصل موضوع توجه کنند! چرا یک موضوع من درآوردی به نام عفاف و حجاب (که اصولا ارتباطی به مسائل و مشکلات ایران ندارد)، باید در شورای امنیت ملی مطرح شود؟! چرا اینقدر موضوع امنیت ملی سطحی شد؟! به جای اینکه شورای امنیت ملی به دنبال رصد و حل مسائل اساسی از جمله افزایش فاصله طبقاتی، از بین رفتن ارزش پول ملی، از بین رفتن تولید فناورانه، رونق خام فروشی، میدان داری مافیاهای واردات و کاسبان تحریم و جریانهای نفوذی آشکار و پنهان در فرهنگ و جامعه و سیاست و امنیت ایران ( و در یک کلام حل بحران مشروعیت داخلی) باشد عملا در بازی جریانهای نفوذی در قضیه عفاف و حجاب قرار گرفت!
میگنموضوع امنیت نلی چون فکر میکنند اگر که این قانون تصویب بشه یه عده شورش میکنند بعد ابن طوری امنیت مملکت از بین تیره.