خرید تور نوروزی

آشنایی با کپسول های اکسیژن بالن گاز

رپورتاژ آگهی

کپسول اکسیژن یک محفظه ای است که اکسیژن در آن ذخیره می شود و مزیت های بسیار زیادی دارد، اجزای تشکیل دهنده کپسول اکسیژن بدنه استوانه ای شکل است که هیچ گونه جای جوش و درزی روی آن دیده نمی شود

ظرفیت و مشخصات انواع کپسول اکسیژن

کپسول های اکسیژن دارای انواع بیشماری هستند از جمله آن ها به شرح زیر می باشد؛

ظرفیت و مشخصات انواع کپسول اکسیژن

کپسول اکسیژن ۲ لیتری:

فشار کاری این کپسول ۱۵۰ بار و فشار آزمون ۲۵۰ بار می باشد، بیشتر این کپسول ها به رنگ سفید تولید می ‌شوند و دارای وزن ۴ کیلوگرم هستند که بسیار سبک هستند و به راحتی می توانید آن ها را جا به جا کنید، طول این سیلندر ها ۳۶۰ میلی متر می باشد.

کپسول اکسیژن ۵ لیتری:

جنس بدنه این کپسول فولادی است و دارای وزن ۸ کیلوگرم می‌ باشد که حمل و نقل آن بسیار راحت است، ضخامت کپسول ۱۴۰ میلی لیتر است، طول کپسول ۴۶۰ میلی متر و دارای فشار کاری ۱۵۰ بار و فشار آزمون ۲۵۰ بار است.

کپسول اکسیژن ۱۰ لیتری:

از فولاد ساخته می شود و دارای وزن ۱۴ کیلوگرم است، بیشتر به رنگ سفید عرضه می ‌شود و ضخامت ۱۴۰ میلی متر را دارد، طول این سیلندر ۸۴۰ میلی متر است و دارای فشار کاری ۱۵۰ بار و فشار تست ۲۵۰ بار می باشد.

سیلندر اکسیژن ۲۰ لیتری:

وزن این سیلندر ۲۹ کیلوگرم است و بیشتر به رنگ مشکی تولید می شود، ضخامت این سیلندر ۱۸۰ میلی متر است و دارای طول ۹۸۵ میلی متر می باشد، این کپسول ها دارای فشار کاری ۱۵۰ بار و فشار آزمون ۲۵۰ بار هستند.

کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری:

این کپسول از جنس فولاد ساخته شده است که مقاومت بسیار بالایی دارد و در برابر آسیب‌ها و ضربه هایی که به آن وارد می ‌شود استحکام خیلی زیادی دارد، وزن آن ۴۴ کیلوگرم است و بیشتر به رنگ مشکی عرضه می ‌شود

ضخامت این کپسول ۲۳۲ میلی متر است و دارای ارتفاع ۱۱۷۰ میلی متر می باشد همچنین فشار کاری کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری ۱۵۰ بار و فشار آزمون آن ۲۵۰ بار می باشد.

نوع دیگری از کپسول های اکسیژن هستند که به صورت کوله آلومینیوم می باشند، این کپسول ها قابل جا به جایی هستند و برای بیمارانی که مشکل تنفسی دارند مورد استفاده قرار می گیرد،

دارای آلیاژ آلومینیوم و ماسک دهنی است همچنین رگلاتور دارد و برای استفاده از آن  باید با آچار های مخصوص باز و بسته شود، این سیلندر یک کوله مخصوص دارد که حمل و نقل با استفاده از آن به راحتی انجام می ‌شود.

کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری دارای چه مشخصات فنی است؟

وزن کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری ۴۹ کیلوگرم می باشد و فشار گاز درون آن ۱۵۰ بار است همچنین فشار آزمون این کپسول ۲۵۰ بار می‌ باشد، از فولاد برای ساخت بدنه ی آن استفاده شده است که دارای ارتفاع ۱۳۵ سانتی متر می ‌باشد و ضخامت بدنه آن ۲۲ سانتی متر است.

کپسول های فولادی محفظه هایی برای نگهداری بسیاری از گازهای شیمیایی با فشارهای گوناگون هستند، کپسول های فولادی بدون درز و یک تکه از طریق شمش های فولادی با لایه‌ های مقطع کروی شکل که در گرمای زیاد و انعطاف زیادی ایجاد شده ‌اند با استفاده از غلطک ها به شکل یکنواخت تولید می شوند،

کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری دارای چه مشخصات فنی است؟

این کپسول ها سایز های گوناگونی دارند که ابعاد ۴۰ لیتری و ۵۰ لیتری جزء اندازه های بزرگ هستند به همین علت استفاده خیلی زیادی از آن ها می شود.

کپسول گاز ۴۰ لیتری با فشار کاری ۲۰۰ بار و ۳۰۰ بار برای نگهداری گازهای شیمیایی و سوختنی به کار می رود، کپسول های ۴۰ لیتری در بازار خیلی فراوان هستند و گازهای گوناگونی در آن ها شارژ می شوند.

بر اساس قوانین بین المللی تمامی گازهای شیمیایی با رنگ ویژه ‌ای جداسازی می ‌شوند و همه کپسول ها باید بر مبنای آن عرضه شوند.

تمامی کپسول هایی که برای مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می ‌گیرند باید به رنگ سفید عرضه شوند و گازهای قابل اشتعال باید در کپسول های به رنگ‌ قرمز مورد استفاده قرار بگیرند.

کپسول های گاز ۴۰ لیتری دارای کیفیت بسیار زیادی هستند و باید هنگام استفاده از آن ها نکاتی را رعایت کنید.

جالب است بدانید کپسول‌ های اکسیژنی که دارای ظرفیت ۴۰ لیتری هستند به صورت اجاره ای می باشند یعنی شما می توانید این کپسول ها را برای مدت معلومی نزد خود نگهداری کنید.

تفاوت کپسول ۴۰ لیتری اکسیژن با کپسول ۱۰ لیتری؛

کپسول ۴۰ لیتری اکسیژن یکی از پر استفاده ترین کپسول هایی است که در کشور وجود دارد، سیلندر ۴۰ لیتری به دلیل اینکه ابعاد مناسبی دارد و گاز بیشتری درون آن قرار می گیرد نسبت به اندازه های کوچک استفاده بیشتری دارد،

یکی دیگر از اندازه های کپسول اکسیژن که استفاده بیشتری از آن می ‌شود کپسول های سایز ۱۰ لیتری هستند و تنها تفاوتی که با یکدیگر دارند این است که کپسول های ۴۰ لیتری گاز بیشتری را ذخیره می کنند.

کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری ساخت چه کشور هایی است؟

کشورهای زیادی هستند که کپسول های اکسیژن را تولید می‌ کنند مانند: کره، ژاپن، هند، آلمان و چین، این کشور ها کپسول های ۴۰ لیتری را به صورت وارداتی به کشور ما عرضه می کنند.

تمامی کپسول های اکسیژن ۴۰ لیتری که کشور ما تولید می کند دارای مرغوبیت و استاندارد های لازم هستند.

به دلیل اینکه کپسول های ۴۰ لیتری قابل شارژ هستند برخی از کارخانه ها با برنامه ‌ریزی مناسب برای جا به جایی کپسول ‌ها خدمات شارژ کپسول را انجام می دهند.

در صورتی که کپسول ۴۰ لیتری اکسیژن به شارژ مجدد نیاز داشت باید چه کاری انجام بدهیم؟

اگر به شارژ کپسول اکسیژن نیاز داشته باشید می توانید با کارخانه تولید کننده هماهنگ کنید و سیلندر را شارژ کنید، بسیاری از شرکت ها این قابلیت را دارند سیلندرهایی که گاز درون آن ها به اتمام رسیده است را به کارخانه ببرند و آن ها را مجدد شارژ کنند سپس درب منزل تحویل مشتری بدهند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا