تا انتخابات با انصاف | چهارشنبه تحت الشعاع محمود
محمد توکلی، انصاف نیوز: امروز چهارشنبه 16 فروردین ماه 1396، محمود احمدی نژاد در نشست خبری پر حاشیه اش در باره ی انتخابات گفت: «برنامهای برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری ندارم و از بقایی به عنوان نامزد اصلح حمایت میکنم.» وی در پاسخ به سوالی درباره واکنشش نسبت به احتمال رد صلاحیت بقایی با رد چنین احتمالی اعلام کرد در صورت وقوع این اتفاق برای مقابله با آن برنامه هایی خواهد داشت.
ــ اسدالله بادامچیان، نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه، در نشست انتخاباتی این حزب درباره مصطفی میرسلیم نامزد این حزب گفت : « ما با آرامش کامل پشت سر آقای میرسلیم نماز می خوانیم، به او اعتماد داریم و تکلیف الهی خود می دانیم که به وی رای دهیم.»
ــ وزیر بهداشت با ارسال نامهای به رییس سازمان صدا و سیما، به پخش نام و تصویرش از رسانه ملی به عنوان یکی از کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، واکنش نشان داد. قاضی زاده هاشمی در نامه ای خطاب به رییس صداوسیما نوشت : «ا ین اقدام در حالی تکرار و ادامه یافته که بارها در مصاحبهها عرض کردم و طبعا عزیزان حوزه سیاسی و خبر آن سازمان هم مطلع شدهاند که جز انجام مسئولیت خطیر حفظ و ارتقای سلامت هموطنان و اجرای دقیق طرح تحول سلامت، هیچ هدف دیگری نداشته و ندارم و تنها وظیفه خود و همکارانم تا پایان دوران کاری دولت یازدهم را ادامه مسیر خدمت صادقانه به هموطنان عزیز میدانم.امیدوارم ترتیبی اتخاذ فرمایید که تا زمان برگزاری انتخابات، اخبار صحیحی که منجر به حضور حداکثری مردم و انتخاباتی قانونمند و اخلاق محور شود، در اختیار افکار عمومی قرار گیرد.»
ــ برخی رسانه های اصولگرایان خبرهایی مبنی بر استعفای ابراهیم رییسی از هیئت نظارت بر انتخابات جهت کاندیداتوری ریاست جمهوری دوازدهم منتشر کرده اند. سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به این خبر عنوان کرد که هرگونه خبری در این مورد در جلسه فردا اعلام خواهد شد.
ــ مسئول سازمان بسیج دانشجویی مدعی شد: «بسیج دانشجویی به صراحت اعلام میکند که در انتخابات از هیچ گروه، فرد و جریانی حمایت نخواهد کرد.»
ــ محمد باقر قالیباف ، شهردار تهران ، که در ماه های اخیر از او به عنوان یکی از نامزد های اصولگرایان در انتخابات96 یاد می شد در واکنش به این خبرها اعلام کرد : هیچ درخواستی برای نامزدی نداشته و ندارد.
ــ با پیشنهاد مرعشی مرتضی حاجی رییس شورای ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان تهران شد. به گزارش ایسنا، با پیشنهاد سید حسین مرعشی و تایید هییت رییسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان ، مرتضی حاجی رییس شورای ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان تهران شد .پیش از این در اولین جلسه شورای ستاد تهران حسین مرعشی با اکثیریت آرا به عنوان رئیس ستاد تهران انتخاب شده بود.
ــ مهدی کلهر مشاور محمود احمدی نژاد در دولت های نهم و دهم نیز نامزد انتخابات96 شد. وی در گفتوگو با ایسنا با تائید خبر اعلام کاندیداتوری اش برای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ در پاسخ به این سوال که آیا به صورت مستقل وارد صحنه رقابت ها شده یا نماینده محمود احمدی نژاد است اظهار کرد: بنده به صورت مستقل برای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ کاندیدا شده ام.
ــ روزنامه ایران در گزارشی از تک روی سعید جلیلی، حمید بقایی و مؤتلفه ای ها بدون توجه به برنامه های «جمنا» خبر داد.
ــ روزنامه آرمان در گزارشی از احتمال کاندیداتوری مسعود پزشکیان نوشت اما شنیده ها از عدم تمایل نایب رییس مجلس به ورود در انتخابات حکایت می کند.
ــ اکبر ترکان ، مشاور رییس جمهور، در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت : « همه طیفهای سیاسی کشور باید در این انتخابات خود را در معرض رای مردم قرار دهند و امروز باید از اینکه همه نحلههای فکری و سیاسی کاندیداهای مطلوب خود را داشته باشند، دفاع کرد. گروه سیاسی وابسته به دولتهای نهم و دهم نیز طرفدارانی دارند؛ دیگرانی هستند که حامی افکار اصولگرایی بوده و مردمی نیز باور به اصلاحات در کشور دارند. اصلاحطلبان بخش مهمی از جامعه هستند که در سال ٩٢ آقای روحانی را انتخاب کردند و در انتخابات پیشین مجموعه افکار عقلایی کشور اعم از اصولگرا و اصلاحطلب بر آقای روحانی اتفاق نظر داشتند. بخش مهمی از جامعه روحانیت مبارز تهران نیز از علاقهمندان آقای روحانی هستند چرا که او عضو این تشکل سیاسی و از پایهگذاران آن است.»
ــ آذر منصوری ،عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت، پرداخت در اعتماد نوشت: «چرا اصولگرایان و جمنا اصرار بر کاندیداتوری ابراهیم رییسی دارند؟ به چند دلیل این اصرار وجود دارد. اول تصور اینکه رییسی به دلیل داشتن برخی ویژگیها میتواند رقیب مطرحی برای روحانی باشد که به نظرم با توجه به طیف حامیان او این تصور به واقعیت نزدیک نیست. دوم اینکه بخشی از آنها بر این باورند که با بودن رییسی اجماع اصولگرایان ممکن میشود که باتوجه به ریشه اختلافاتی که در این طیف هست به نظر نمیرسد شکلگیری اجماع حتی با آمدن او هم ممکن شود و سوم به دلیل چهره تقریبا ناشناخته در جامعه است.»
ــ بهرام پارسایی ،سخنگوی فراکسیون امید، در گفتگو با ایرنا گفت : «اصولگرایان نمی توانند در انتخابات ریاست جمهوری به نامزد واحدی برسند».
ــ الیاس حضرتی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با تاکید بر این که آقای روحانی گزینه نهایی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری است، افزود: البته همچنان این بحث تمام نشده که اصلاح طلبان یک نامزد پشتیبان و همراه در کنار آقای روحانی معرفی کنند.
وی یادآور شد: هنوز ما در این موضوع به نتیجه نهایی نرسیده ایم، ولی اگر یک نامزد پشتیبان اصلاح طلب نیز در کنار آقای روحانی مطرح شود وی در نهایت ضمن کمک به فضای انتخابات به نفع آقای روحانی کنار می رود.»
ــ علی نیکزاد ، وزیر راه و شهر سازی دولت دهم، به عنوان کاندیدای احتمالی دوره دوازدهم ریاست جمهوری، پس از دعوت رسمی جبهه مردمی نیروهای انقلاب به این جبهه مردمی پیوست.
ــ سخنگوی شورای نگهبان از برگزاری اولین جلسه هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات در روز پنجشنبه (١٧ فروردین ماه) خبر داد.
ــ محمود واعظی وزیر دولت یازدهم در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که گفته شده است رئیس جمهور تنها با کاندیداتوری شما به عنوان نامزد در سایه موافقت کرده است، اظهار داشت: به نظر بنده آقای رئیسجمهور نیاز به کاندیدای پوششی ندارد. بنده کاندیدا نیستم و بارها نیز اعلام کردهام اما نمیدانم چرا اسم من را مطرح میکنند.
وی در پاسخ به این سؤال که آقای عارف گفته است که «جریان اصلاحات نمیتواند بدون نماینده در انتخابات باشد و حتماً کاندیدایی غیر از آقای روحانی در انتخابات خواهیم داشت»، گفت: آن را باید از آقای عارف سؤال کنید، آن چیزی که مربوط به حزب اعتدال و توسعه و همچنین دولت است، فعلاً من چنین تصمیمی را از شخص رئیسجمهور نشنیدهام.
واعظی در پاسخ به این سؤال که پس از کابینه، کسی کاندیدای پوششی نیست؟ گفت: تا اینجا که من خبر دارم، هیچکس به جز رئیسجمهور مطرح نیست.
انتهای پیام