خرید تور نوروزی

بلایی که سر میرحسین آوردید بر سر پزشکیان نیاورید

سید حسین صادقیان در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «بلایی که بر سر میر حسین آوردید بر سر پزشکیان نیاورید» نوشت:

سال ۸۸ هفته‌ی اول کاندیداتوری میر حسین موسوی بایستی برای عده‌ی زیادی در جریان اصلاحات ساعت‌ها توضیح میدادی که میر حسین موسوی اصولگرا نیست!

آن‌روزها میر حسین موسوی موازی با آقای خاتمی اعلام کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری کرده بود و طیف عظیمی از اصلاح طلبان که بعدها جنبش سبزی شدند معترض بودند که چرا میر حسین کاندید شده است!

آنها معتقد بودند میر حسین در مقایسه با خاتمی در طیف فکری و جریان اصولگرایی قرار می‌گیرد!

خاطرم هست سفر اول آقای موسوی به مرزهای ایران در خوزستان بود برای بازدید سمبلیک از مناطق جنگی ایران و عراق.

بعد آمد اهواز سخنرانی کرد. برایم جالب بود که فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج هم آمده بودند به استقبالش؛ اصلاح طلبان هم بودند.

اما روزهای پایانی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری که خاتمی آمده بود اهواز برای سخنرانی تبلیغاتی در دفاع از میر حسین، فضای انتخاباتی چنان دوقطبی شده بود که همان بسیجی‌هایی که روز اول به استقبال میر حسین آمده بودند آمدند و سخنرانی آقای خاتمی را به هم زدند!

سالها از آن روزها گذشته و من هنوز بر این عقیده هستم که میرحسین موسوی سال ۸۸ می‌توانست رئیس جمهور شود اما جریانی داخل همین جریان اصلاحات چنان فضا را به هم زدند که قیصریه به آتش کشیده شد و حالا سالهاست میر حسین در حصر است.

نمی‌شود با شعار روزنه گشایی و گشایش حداقلی وارد فضای اتتخاب شد ولی بعد از پیروزی انتظار گشایش حداکثری داشت!

دفاع جریان اصلاحات از دکتر پزشکیان بر اساس انتظار گشایش حداقلی و توجیه رای به جلیلی برای انتخاب پزشکیان باشد، بعد که مردم رای دادند حالا بگوییم چون نمی‌گذارند پزشکیان استعفا دهد.

این روزها باز هم یک جریان تند مانند سال ۸۸ قصد دارد بر پایه‌ی تحلیل‌های اشتباه خود که فکر می‌کند چنانچه سیاست فشار برای استعفای پزشکیان را در دستور کار قرار دهد حاکمیت عقب نشینی خواهد کرد و روزنه گشایی تبدیل به دروازه گشایی خواهد شد، شروع به تحلیل و فشار برای جا انداختن استعفای پزشکیان کرده است!

سیاستی غلط که آینده‌ای تیره و نامعلوم هم برای پزشکیان و هم برای کشور در پی دارد!

بدون شک دولت پزشکیان هم نیاز به حمایت و هم نیاز به انتقاد دارد.

اما استعفای رئیس جمهور در شرایط کنونی که کشور در آن واقع شده بدون شک سیاستی غلط است که نتیجه‌ای نامعلوم برای کشور در پی خواهد داشت.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. کسی از اقای پزشکیان نخواسته استعفا دهد از خصلت های خود ایشان این است که اگر نتوانند به وعده های انتخاباتی خود در مدت معین جامه عمل بپوشانند عطای حکومت را به لقایش ببخشند

    5
    6
    1. خوب استعفا بدند خطراتی داره ولی از نطر من زمان خداحافظی باجریان اصلاحات دیگه رسیده ….

      1
      5
  2. با سلام حالا که گفتی آقای دکتر پزشکیان استعفا می‌دهد این برداشت شما هستش آقای پزشکیان را شما دست کم گرفتید اونهایی که آقای پزشکیان از نزدیک می شناسند میدانند که بیدی نیست که با این بادها به لرزد و ضمن جریان موسوی کجا آقای پزشکیان کجا تمام قوا و الخصوص مقام معظم رهبری و مردم پشت رییس جمهور هستند ما در وضعیت کنونی کشور نمی توانیم هر ماه یک رییس جمهور عوض کنم فشار سخت اقتصادی و تحریم را تحمل خواهیم کرد و می کنیم ولی انشاءالله با پشتیبانی مقام معظم رهبری مردم عزیز با آقای پزشکیان این کشور را خواهیم ساخت و الکلی هم دل مردم را آقای نویسند خالی نکن لطفا چه اصلاح طلبان چه اصولگرایان هردو شورش را درآوردند شماها حرف نزنید آقای دکتر پزشکیان کار خودش را با قوت انجام میدهند فقط ساکت باشد همه را خسته کردید

    11
    4
  3. با سلام. تحلیل درستی است.
    سخن شما در مورد فضای به وجود آمده پس از کاندیداتوری آقای موسوی کاملا درست است. در آن فضا خاطرم هست بسیاری از کسانیکه سابقه جبهه داشتند و یا از خانواده های شهدا و جانبازان بودند، و یا بسیجی به علاوه اصلاح طلبان واقعی حامی آقای موسوی بودند.
    ریاست جمهوری آقای موسوی در آن سالها مطمئنا به ترمیم شکاف هایی که به ویژه بعد از سال 84 در کشور ایجاد شد کمک می کرد، شاید با ریاست جمهوری آقای موسوی در جایی که اکنون ایستاده ایم (شکاف های رو به افزون میان مردم و حاکمیت، میان حاکمیت، و میان خود مردم) نبودیم.
    حداقل از دوره مشروطه ، فرصت ثبات و آبادانی و مردم سالاری و عدالت و حکومت قانون از ایرانیان به خاطر جریانهای افراطی گرفته شده است. جریانهای افراطی تنها جریانهای شبه مذهبی نیستند، بلکه جریانهای شبه روشنفکری و شبه اصلاحاتی هم هستند. مشروطه را نگاه کنید چگونه توسط جریانهای افراطی شبه مذهبی و شبه روشنفکری منحرف شد و از درون آن رویدادهایی مانند آشفتگی های جنگ اول جهانی، تقسیم ایران میان روسیه و انگلیس، و سرانجام حکومت استبدادی بیرون آمد.
    مطمئنا استعفای آقای پزشکیان بدترین گزینه است. نه تنها از نظر امنیت داخلی بلکه از نظر امنیت خارجی نیز به زیان ایران است. آقای پزشکیان می باید حضور داشته باشند اما می باید شجاعت و عقلانیت سیاسی را (در انتخاب مدیران و پیشبرد گفتمان اصلاحات (نه اصلاح طلبان)) همراه صداقت شان نمایند. مطمئنا شجاعت به معنای تندروی نیست.
    باید کسانی در دولت حضور داشته باشند که به گفتمان اصلاحات معتقد باشند. وقتی کسانی را می بینیم که اساسا مشکلی در کشور نمی بینند، چگونه می توانند به گفتمان اصلاحات معتقد باشند؟ یا کسانیکه تنها در ظاهر ادعای اصلاح طلبی دارند اما (هم از نظر اخلاقی و خلق و خو و از نظر هم سابقه مالی ) فاقد منش اصلاح طلبی هستند ، نمی توانند معتقد به “گفتمان اصلاحات” باشند. دولت معتقد به گفتمان اصلاحات کارگزارانی پاکدست، دیندار، شایسته، صادق، شجاع، دارای قدرت تصمیم گیری، و معتقد به منافع ملی دارد. و با توجه به بحرانهای داخلی و خارجی متعهد به اجرای سیاست های اصلاحی در داخل و خارج است.
    از جمله سیاست خارجی اصلاحی کلیدی: 1- پیگیری همزمان سیاست موازنه منفی در رابطه با قدرتهای خارجی و برقراری رابطه مستقیم با همه آنها ( از جمله آمریکا) بر پایه حفظ و تأمین منافع ملی؛ 2- تنش زدایی با کشورهای همسایه و تبدیل کردن تهدیدها به فرصت از مسیر برقراری پیمانهای مشترک امنیتی و اقتصادی و فرهنگی با کشورهای همسایه.
    از جمله سیاست های داخلی اصلاحی کلیدی: 1- پیگیری رویکرد شایسته سالاری به جای قومیت گرایی ( نباید فراموش کرد ایران ، عراق یا سوریه یا لبنان نیست که مقامات آن بین قومیت های مختلف تقسیم شود! ملاک افراد در پست ها می باید شایستگی آنها باشد! به عنوان نمونه حل مسائل استانها از طریق انتخاب استاندار یا فرماندار بومی میسر نمی شود بلکه از طریق پیگیری سیاست توسعه متوازان و بهبود زیر ساختها ی آموزشی و بهداشتی ، ایجاد شغل و …رفع بحرانهای بیکاری و..انجام می شود. ). 2- بهبود معیشت مردم و بالابردن ارزش پول ملی از طریق ایجاد کسب و کار و رونق کارگاه ها و کارخانه های تولیدی فناورانه 3- برقراری انضباط مالی و جلوگیری از اقتصاد دلالی و رباخواری و کنترل فعالیتهای باندهای واردات و کاسبان تحریم 4- پیگیری سیاست توسعه پایدار و متوازن کشور 5- اجرای اصل اساسی قانون اساسی در برابری حقوق شهروندی فارغ از قومیت و مذهب 6- کنترل جریانهای قشری و افراطی و تکفیری شبه مذهبی و شبه روشنفکری 7- حمایت از علمای اصیل و وحدت گرای شیعی و اهل سنت 8- پویایی فقه اجتهادی 9- دفاع از آزادی مطبوعات و رسانه ها و اهل قلم در چارچوب قانون …
    امید است نظام و حاکمیت ، به دولت پزشکیان به عنوان فرصتی برای حل بحران های داخلی و خارجی بنگرد.
    سربلند باشید- ایرانی

    13
    2
  4. توجه نویسنده را به متن کامل وعده انتخاباتی آقای پزشکیان جلب می کنم‌. ایشان(قریب به مضمون) وعده داده بود که اگر نتوانست یا نگذاشتند کار کند حقیقت را به مردم بگوید و کنار برود. لذا خواسته اصلی هوشمندان در حالی که مخالفان بر القای نتوانستن پزشکیان اصرار می ورزند این است که صحنه را از منظر خود برای مردم توصیف کند و البته اگر توصیف صحنه کمکی به تغییر صحنه نکرد لابد خود ایشان به نتیجه لازم خواهد رسید‌.
    به تهبیر دیگر، اغلب کسانی که مخاطب این مقاله اند در پی گشایش حداکثری نیستند بلکه تلاش بخش موثر حاکمیت سیاسی را برای تبدیل گشایش تدریجی به روند فرسایشی دریافته اند و نمی خواهند زیر بار آن بروند‌.

    1
    3
  5. و البته امیدوارم که:
    بلایی که میرحسین با دروغ تقلب و آشوب بر سر مردم و کشور آورد را پزشکیان سر مردم نیاورد.!!!

    1
    1
  6. متاسفانه برای اصلاح طلبان هدف وسیله را توجیه میکند. نمونه:
    زمان آقای خاتمی، آقای رفسنجانی تبدیل شد به عالیجناب سرخ پوش. بعد از سال 88 شدند منجی اصلاحات. بالاخره عالیجناب سرخپوش بودند یا خیر؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا