خرید تور نوروزی

تا انتخابات با انصاف | «رییسی» محبوب جمنا، مقبول مصباح

محمد توکلی، انصاف نیوز: پنج شنبه هفده فروردین 1396 مهمترین خبر انتخاباتی، قطعی شدن حضور تولیت آستان قدس رضوی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو بود. عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، در کانال تلگرامی اش نوشت: « امروز هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با حضور اعضا این هیات تشکیل جلسه داد … استعفای جناب آقای رئیسی عضو محترم این هیات مطرح و مورد پذیرش واقع شد». ساعتی بعد شهردار مشهد به جای حضور در جمع مردم مضطرب این شهر به عنوان نماینده حجت الاسلام رئیسی راهی نشست جمنا شد.

ـ ابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، مهرداد بذرپاش، محمدباقر قالیباف و پرویز فتاح به عنوان 5 کاندیدای نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب (جمنا) برای انتخابات ریاست‌جمهوری انتخاب شدند.

ـ امروز همایشی تحت عنوان «در تداوم تدبیر و امید» در بوستان گفتگو برگزار شد که به بررسی عملکرد چهارساله دولت روحانی پرداخت. شهیندخت مولاوردی ، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این همایش گفت : « معمولا دولت‌ها وقتی روی کار می‌آیند در مرحله اول ریل گذاری می‌کنند، اما ما آواربرداری هم کردیم. آغاز دولت یازدهم همزمان با وضعیتی بود که همه به آن واقف هستیم. دولت در سال 92 میراث دار شرایطی بود که در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به تحلیلِ تحلیلگران کشور به یک بن بست رسیده بود، هم در بعد سیاست داخلی و هم در سیاست خارجی که این مساله بخشی ناشی از سوء مدیریت‌ها و بخشی هم تحریم‌های فلج کننده بود. حتی بسیاری از کاندیداهای اصولگرا در آن وضعیت احساس خطر می‌کردند.»

ـ فرشاد مومنی، اقتصاد دان، معتقد است: « یکی از بزرگترین خطاهای دولت یازدهم این است که حتی یک مورد از گروگانگیری‌های دولت قبل را به اطلاع مردم نرسانده است، در صورتی که مردم برای رای دادن در انتخابات آینده باید از این مسائل مطلع باشند. طی سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹2 با پس افتادگی‌ها و سقوط‌های بی سابقه ای در عملکرد اقتصادی دولت روبرو بودیم و یکی از بزرگترین کوتاهی‌های دولت فعلی عدم انتشار عمومی گزارش‌های کارشناسی از عملکرد دولت گذشته است. البته باید امیدوار بود این مساله به عنوان مساله ای ملی و کارشناسی و نه مساله ای باندی و تبلیغاتی، مورد تحلیل قرار گیرد تا از تکرار عملکردهای نادرست گذشته جلوگیری شود.»

ـ عزت الله ضرغامی درباره نوع واکنش سعید جلیلی به فغالیت های «جمنا» گفت : «در غیاب احزاب بزرگ فراگیر و در غیاب شخصیت‌های بزرگ و تعیین‌کننده راه‌اندازی جبهه نیروهای انقلاب از امور خیر است. اگر این جبهه موفق نشود، مشخص نیست سازوکار نیروهای انقلاب برای حضور چیست. باید از این نهال نوپا نگهداری کنیم. اگر بعضی‌ها همکاری نکردند به حساب در مقابل جمع بودن، نگذارید جلیلی برادر انقلابی ماست به نگرانی ایشان احترام بگذاریم و اینقدر خوب کار کنیم تا جلیلی و دیگران ما را همراهی کنند و مواظب باشیم خطای راهبردی نکنیم تا به جلیلی‌ها اضافه شود.»

ـ در همین ارتباط خبری از سوی نزدیکان جلیلی منتشر شده است. به گزارش ایسنا یکی از نزدیکان سعید جلیلی گفت: تصمیم قطعی برای حضور جلیلی در انتخابات ریاست‌جمهوری تا هفته آینده مشخص می‌شود.وی در گفت‌وگو با این پایگاه خبری درباره تمکین جلیلی به تصمیم جبهه مردمی نیروهای انقلاب اظهار کرد: جلیلی اصلا از اول وارد مکانیزم جمنا نشد و اگر هم تصمیم به حضور یا عدم حضور در انتخابات بگیرد، آن تصمیم مستقل خواهد بود.»

ـ اسحاق جهانگیری ، معاون اول رییس جمهور، در خصوص اهمیت انتخابات پیش رو گفت : «این یک انتخابات پراهمیت برای ما است و حضور مردم در این انتخابات بسیار تعیین‌کننده است.دنیا دچار تغییرات ویژه‌ای شده، از جمله اینکه اتفاقاتی در آمریکا رخ داده و گروهی بر سر کار آمده است و حرف و حدیث‌هایی در سطح جهان می‌زند که نشان دهنده توطئه‌هایی در منطقه است؛ همچنین مسایل عراق، سوریه و کشورهای حاشیه خلیج فارس حساسیت را در منطقه به‌وجود آورده است و به ما هشدار می‌دهد که باید از نظام و کشور با تدبیر و عقلانیت حراست کنیم و آن را توسعه دهیم.»

ـ علی شکوری‌راد دبیر کل حزب اتحاد ملت با انتشار پستی در توئیترش نوشت: «به عقب باز نخواهیم گشت. تجربه گذشته و رشد آگاهی ها در جامعه کارکرد عوامفریبی را کاهش داده است. عقلانیت و روشنبینی مسیر انتخابات پیش رو است.»

ـ علی یونسی، دستیار رییس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های مذهبی، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 96 گفت «انتخابات برای این است که نگذاریم فضا امنیتی شود علت العلل سقوط رژیم ستمشاهی نادیده گرفتن انتخابات بود، انتخابات است که قدرت را جابه‌جا می‌کند و همه مردم را در سرنوشت خودشان مشارکت می‌دهد. اگر انتخابات کم سو و کمرنگ و کم‌نشاط شود، استبداد بطور کامل بر جامعه مسلط می‌شود و هر جایی هم که استبداد مسلط شد بزرگترین ضربه را مردم می‌خورند.»

ـ محسن رضایی ، نامزد شکست خورده در چند دوره انتخابات، با ارسال پیامی به همایش جمنا مدعی شد : «ادامه دولت روحانی، ایران را به سودان دوم تبدیل خواهد کرد»!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. …….محسن رضایی ، نامزد شکست خورده در چند دوره انتخابات، با ارسال پیامی به همایش جمنا مدعی شد : «ادامه دولت روحانی، ایران را به سودان دوم تبدیل خواهد کرد»!……
    دکتر ، سردار ، این دفعه هم نشد و شما جوش آوردی !؟
    ما که به روحانی رای میدهیم چون دو باره سودمان است ،
    جلو ضرر رو گرفتن حد اقل سود است.

  2. عجیب است اقا محسن بعد از چندین بار تجربه تعویض لباس چند برابر این تغییرات مواضع [متفاوتی] را هم تجربه کرده هنوز شاگرد پیش دانشگاهی سیاست است اقای رضایی حتی به دوستانیکه افتخارا برایش تبلیغ کرده بودند هم پشت کرد………….

  3. این عزیزان جمنا با چه امیدی در انتخابات شرکت میکنند؟ واقعا فکر میکنند تفکراتشون برای مردم جذابه؟ مثلا دوست دارند کنسرت ها رو در سرتاسر کشور لغو کنند؟ گشت محسوس و نامحسوس را شبانه روزی کنند؟ مغز مردم رو با پارازیت بپزند؟ باقی شبکه های اجتماعی رو هم فیلتر کنند؟ برجام رو که ترکمنچای معرفی میکنند با یک بهانه ای به آتش بکشند؟ تحریمهایی را که کاغذ پاره میدونستند برگردوند و دوباره مردم رو به خوردن اشکنه دعوت کنند؟ کشور رو دچار انزوا کنند؟ با شعار و رجزخوانی و لفاظی و اقدامات بیهوده ترامپ دیوانه رو تحریک و سایه جنگ را بر سر کشور بیندازند؟

  4. قوه قضائیه 38 ساله داره با ریاست روحانیون اداره می شه (به هر حال قانون اساسیه دیگه …)،
    قوه مقننه به استثناء 12 سال ریاست لاریجانی و حداد عادل در بست در اختیار روحانیون بوده،
    قوه مجریه به استثناء دو دوره ریاست احمدی نژاد و یک دوره یکسال و نیمه بنی صدر و یکماهه شهید رجائی که در مجموع 10 سال هم نمی شه، دربست در اختیار روحانیون،
    الان هم که یک انتخابات دو یا فوقش سه قطبی در پیشه که برنده اون قطعاً یک فرد روحانی خواهد بود!
    نگاهی به شورای نگهبان، مجلس خبرگان و … هم بیاندازیم، این سؤال پیش میاد: ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا