خرید تور نوروزی

نواب بهارستان منتظر دعوتنامه پاستور نیستند

ياسمين طالقاني در روزنامه ی «آرمان» نوشت: علی مطهری گزینه‌ای است که نام او برای حضور درانتخابات ریاست‌جمهوری شنیده می‌شود. طیف‌هایی از جریان اعتدالی و اصلاح‌طلب اصرار به آن دارند که روحانی تنها شخصیت ثبت‌نامی برای انتخابات دوازدهم ریاست‌جمهوری نباشد، بلکه باید برخی دیگر از شخصیت‌های این جریان اقدام به حضور در انتخابات کنند تا در صورت هر احتمالی که منجر به عدم حضور روحانی می‌شود، این دو جریان که اشتراکات زیادی با هم دارند، دچار مشکل نشوند. در اذهان بسیاری هست که در انتخابات ۹۲ آیت‌ا.. هاشمی گزینه اصلی دو جریان اصلاح‌طلب و اعتدالیون بود، اما محمدرضا عارف هم برای حضور در این انتخابات ثبت‌نام کرد و زمانی که آیت‌ا… هاشمی با عدم احراز صلاحیت مواجه شد، عقلای دو جریان اصلاحات و اعتدال از عارف خواستند از حضور انصراف دهد تا حسن روحانی در معرض حمایت دو جریان قرار گیرد که نتیجه خوبی نصیب کشور شد. اگر در آن هنگام کاندیدای پوششی در کنار آیت‌ا… هاشمی نبود، به طور طبیعی نتیجه انتخابات به‌نحو دیگری رقم می‌خورد و شاید رضایت امروز جامعه قابل لمس و مشاهده نبود، بنابراین طبیعی است که ضمن تاکید بر حمایت از روحانی به‌رغم برخی انتقادات، برخی باید ازخودگذشتگی کرده و برای حضور در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کنند. مسعود پزشکیان، نایب‌رئیس مجلس شخصیتی دارد که نقدهایش به دولت را صریح اعلام می‌کند و اگر عزم حضور در انتخابات داشته باشد، مولفه‌ای بر تصمیم او تاثیر نخواهد گذاشت، یعنی نه منتظر اشاره روحانی می‌ماند، نه اظهارنظری او را از تصمیمش منصرف خواهد کرد. به عبارتی پزشکیان اگر احساس کند حضورش اثری در اعتلای کشور و حل مشکلات خواهد داشت، بی‌درنگ آن را اعلام می‌کند. ۱۳ دی ۹۵ بود که مسعود پزشکیان در پاسخ به این سوال که آیا برای انتخابات سال ۹۶ تصمیمی برای حضور در کنار آقای روحانی دارید یا خیر، اظهار کرد: «عده‌ای برخی مسائل در این خصوص را مطرح می‌کنند، اما هنوز به جمع‌بندی و تصمیمی برای حضور در انتخابات سال ۹۶ نرسیده‌ام.»

نایب‌رئیس دوم تکذیب نمی‌کند

علی مطهری هم شرایطی مانند پزشکیان دارد و حضور او چنان برای مخالفان اعتدال سخت و ترس‌آور است که پیش از ثبت‌نام او، تخریب را آغاز کرده‌اند. به عنوان نمونه یک سایت دلواپس نوشته است: «علی مطهری از جمله گزینه‌هایی به شمار می‌رود که ممکن است اصلاح‌‌طلبان برای انتخابات دوازدهم ریاست‌جمهوری، وی را به اسم نامزد انتخاباتی خود مطرح کنند، اما نه برای انتخاب شدن، بلکه به عنوان «بازیچه سیاسی» و یحتمل برای ردصلاحیت شدن و سپس راه‌اندازی یک بازی انتخاباتی به نفع گزینه اصلی، مشابه سال ۹۲ که آرای هاشمی رفسنجانی را در سبد کاندیدای اصلی خود ریختند. تنها تفاوت این شگرد اصلاح‌طلبان در سال ۹۲ و ۹۶ در آن است که در سال ۹۲، هاشمی رفسنجانی خودش طراح چنین نقشه‌ای بود، اما علی مطهری در سال ۹۶، سرباز شطرنج اصلاح‌طلبان است؛ سربازی که به امید رسیدن به نقطه پایان، تکان می‌خورد، اما نمی‌داند که تکانش می‌دهند و نقش «ترکش» علیه حریف را بازی می کند.» ۱۱ فروردین بود که علی مطهری در سایت خود نوشت: «در برخی کانال‌های تلگرامی از قول جناب آقای سید محمدعلی ابطحی خبری آمده است مبنی بر اینکه اینجانب دیدار خصوصی با رئیس دولت اصلاحات داشته و مساله کاندیداتوری خودم را مطرح کرده‌ام و از طرف ایشان نیز توصیه به این کار شده است. گرچه جناب آقای ابطحی این خبر را تکذیب کردند و از ایشان تشکر می‌کنم ولی به عرض می‌رسانم که آخرین دیدار من با رئیس دولت اصلاحات پس از دیدار اسفند ۸۷ به دیدار حدود ۶۰ تن از نمایندگان محترم مجلس در ۷ اسفند گذشته برمی‌گردد و در آنجا تنها حرف خصوصی که با ایشان داشتم، این بود که با توجه به اینکه جنابعالی و افراد دیگری مانند آیات محقق داماد در برخی درس‌های آیت‌ا… مطهری در سال ۵۶ و ۵۷ در قم شرکت می‌کردید، آیا نوشته و تقریری یا نواری از آن درس‌ها دارید یا خیر، که ایشان هم راهنمایی کردند. معلوم نیست انتشار خبر مذکور با چه هدف و انگیزه‌ای انجام شده، هر چند هل دادن افراد مستقل منتقد به سمت یک جریان سیاسی و القای دستورگیری آنها از آن جریان و بعد هم آن جریان را به خارج وصل کردن، سیاستی است که متاسفانه در چند سال اخیر کشور را دچار آسیب کرده و وحدت ملی را مخدوش نموده است.» در این باره مطهری آمادگی خود برای کاندیداتوری را رد نکرده است و از سوی دیگر مستقلان هم از او برای این حضور دعوت کردند.

در نهایت…

در نهایت باید اذعان داشت که دو نایب‌رئیس، تنها مولفه‌ای که برای ورود به پاستور در نظر دارند، کمک به آبادانی کشور و رفع موانع موجود است، به‌نحوی که در این مسیر منتظر دعوتنامه نیستند و بارها نشان دادند از هجمه‌ها هم هراسی ندارند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. البته نظرها و تحلیل های مختلفی را در ارودگاه اصلاح طلبان شاهدیم که خود این نشانه بلوغ فکری است ، برای مثال دکتر صادق زیبا کلام تحلیل کردند که؛ نامزد در سایه بازی در زمین اصولگرایان است بنابراین اصلاح طلبان باید بر این موضوع پافشاری کنند که تنها کاندیدایشان روحانی است…….و…..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا