خرید تور نوروزی

آشنایی با سرامیک بیمارستانی فاوانیا

رپورتاژ آگهی

سرامیک بیمارستانی همان‌طور که از نام آن پیداست، سرامیک‌های بیمارستانی در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و مطب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. کاشی‌های بیمارستانی باید نسبت به کاشی‌های دیگر مقاوم دربرابر مواد شوینده و پاک کننده باشند و کثیفی‌های آن‌ها خیلی سریع و راحت از بین بروند. این نوع کاشی‌ها در رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به این مبحث می‌پردازیم.

رنگ سرامیک‌های بیمارستانی

همان‌گونه که در بالا گفته شد، کاشی‌های بیمارستانی در رنگ‌های مختلفی تهیه و تولید می‌شوند. در بیمارستان‌ها برای نشان دادن لکه‌ها و آلودگی، از رنگ سفید برای محیط استفاده می‌کنند. از دیگر کاربرد سرامیک های بیمارستانی، برای پیدا کردن بخش‌های مختلف می‌توان اشاره کرد. قطعا شما خطوط رنگی میان کاشی‌ها را در راهروهای بیمارستان دیده‌اید که از آن‌ها برای دسترسی راحت به اتاق‌ها یا بخش‌های خاصی استفاده می‌کنند. به طور کلی ‌می‌توان گفت بیشترین رنگ سرامیک‌های به‌کار رفته در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، رنگ های آبی، سبز و سفید هستند.

سرامیک‌های پرسلانی برای بیمارستان

در بیمارستان‌ها از سرامیک‌های پرسلانی استفاده می‌شود. این نوع سرامیک‌ها به علت مقاومت بالایی که دارند، برای فضاهای پر رفت و آمد بسیار مناسب هستند. سرامیک‌های پرسلانی از ترکیب خاک رس، گرانیت و سیلیس به وجود می‌آیند و کیفیت بسیار بالایی دارند.

مشخصات سرامیک بیمارستانی

سرامیک بیمارستانی از لحاظ کیفیت و متریال با سایر سرامیک ها متفاوت است. این نوع سرامیک باید متناسب با مکان های بهداشتی باشد و به صورت آنتی باکتریال تهیه شود. سرامیک بیمارستانی از لحاظ ابعاد نیز معمولا از سایر انواع سرامیک ها بزرگتر است؛ این امر به خاطر به حداقل رساندن درزهای بین سرامیک انجام می شود.
از آنجا که کف اتاق ها و راهروهای بیمارستان ها مدام در حال تمیز شدن هستند، هرچه درز کمتری در بین سرامیک ها وجود داشته باشد، طبیعتا نفوذ آب به کف، کمتر می شود. نکته قابل توجه دیگر در این نوع سرامیک، سطح صاف، صیقلی و مستحکم آن است. درواقع سطح صاف و بدون زدگی از نیازهای ضروری سرامیک بیمارستانی است که از لکه گرفتن و ایجاد آلودگی بر سطح جلوگیری می کند.
سرامیک بیمارستانی باید کاملا با اصول بهداشتی و اصول خدمات درمانی سازگاری داشته باشد. به اندازه کافی مقاوم باشد و بتواند وزن سنگین تخت های بیماران و نیز دستگاه های پزشکی را تحمل کند. از آنجا که در محیط بیمارستان مواد شیمیایی و دارویی به وفور استفاده می شود و احتمال ریختن آن روی کفپوش ها بسیار زیاد است، بنابراین کفپوش باید به گونه ای باشد که با این مواد واکنش شیمیایی ندهد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا