خاطرات هاشمی 12 دی سال 80 | دربارهی روزنامه کیهان از رهبری چه خواستند؟
انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیتالله اکبر هاشمی در دی سال ۱۳۸۰ را در ادامه میخوانید:
چهارشنبه 12 دی 1380 | 17 شوال 1422 2 ژانویه 2002
«نمایندگان نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آمدند. گفتند، 20 دفتر با 60 پرسنل دارند و فقط 300 میلیون تومان از اعتبارات چهار میلیارد تومانی نهاد به آنها داده میشود؛ بهعلاوه منابعی برای حقوق افراد در دانشگاه. دفتر فرهنگی، زیرنظر رئیس دانشگاه، کار فرهنگی دارد و خواستار هماهنگی بیشتر شدند.
گفتم، با توجه به مزاحمتها و مخالفانی که دانشگاه دارد، باید مراقب انضباط و آرامش باشند و نمایندگیها نباید مدیریت را تضعیف کنند و چون 55 درصد دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد هستند، باید لااقل نیمی از اعتبارات نهاد در آنجا مصرف شود. درخواست داشتند که بیشتر به واحدهای دانشگاهی سر بزنم.
آقایان دکتر [رضا] ملکزاده و دکتر سعیدی و فرزندش که او هم جراح است، برای پیگیری مسأله آموزش و صنایع ژنتیک آمدند. گفتند، 400 میلیون دلار بودجه لازم است که مراکز پیشرفته آموزشی و صنعتی ایجاد شود و میخواهند در بخش خصوصی باشد. گفتم، باید شرکتی تشکیل داد و از افراد متمکن مسلمان خواست که سهام بخرند.
عصر آقای [محمدعلی] شرعی، [مدیر حوزه علمیه خواهران] و همکارانش برای پیگیری مسأله تأسیس دانشگاه جامع در قم آمدند که در سخنرانی [اخیر در نشست علمای سراسر کشور در] قم پیشنهاد کرده بودم. پیشنهادشان این است که به صورت شهر تحقیقات و علم باشد. نمونههایی که در دنیا وجود دارد، مثال زدند و خواستند که در جلسه شورای حوزه [علمیه] قم، برای تشویق آنها و گرفتن مصوبه شرکتکنم.
امروز مجلس در اعتراض به نوشتههای دیروز [روزنامه] کیهان، متشنج بود. نوشته، 60 نماینده [مجلس ششم] با شهرام جزایری در مسائل مالی آلودهاند. این اقدام را دلیل وجود توطئهای علیه مجلس خواندند و از رهبری خواستند که جلوی کیهان را بگیرند، ولی امروز هم کیهان همان مطالب را ادامه داده و بعضی روزنامههای دیگر راست هم نوشتهاند. رهبری در صحبت امروزشان از همه خواستند که همدیگر را تضعیف نکنند.
در افغانستان، گلآقا [شرزی، والی قندهار]، به ملاعمر، [رهبر طالبان] هشدار داده که ظرف یک هفته خود را تسلیم کند، وگرنه به مخفیگاهش حمله خواهد شد. پنجمین دولت آرژانتین مصوب شد، ولی تظاهرات مخالفان ادامه دارد.»
منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»
انتهای پیام