پزشکیان: تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ندارم
مسعود پزشکیان گفت: تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ندارم و امیدوارم آقای روحانی بتواند در انتخابات موفق باشد.
به گزارش ایسنا، نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای صندوق احیای و بهره برداری بناهای تاریخی کشور در جمع خبرنگاران گفت: درخواست های مختلفی برای حضور در انتخابات وجود دارد، اما فعلا تصمیمی در این باره ندارم و قطعا کاندیدای در سایه هیچ جریانی نخواهم بود.
وی در خصوص انتقادات به دولت در ایام انتخابات گفت: صدا و سیما تمام تلاش خود را برای تخریب دولت انجام می دهد و این به نفع کشور نیست و اگر مشکلی نیز در کشور وجود دارد همه ما مقصر این موضوع هستیم و قطعا ساختار مجلس، قوه قضائیه و همه ارکان کشور در اشکالات شریک هستند.
وی افزود: انتظار ما این است که صدا و سیما منصفانه و صادقانه موضع گیری کند و در انتقادات خود به دنبال تخریب نباشد و عملکرد مثبت دولت را نیز بیان کند و در عین حال کمک کند که نقاط مثبت تقویت شود و با تحلیل کارشناسی نقاط منفی حذف شود نه اینکه آنها را بزرگ جلوه دهد و به دنبال معرفی آن نقاط منفی باشد.
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تلاش صدا و سیما بر این است که دولت فعلی را ناکارآمد جلو دهد در حالی که رسالت صدا و سیما برخورد منصفانه با نیازهای جامعه است. در دولت گذشته نیز نواقصی وجود داشت اما می گفتند که حرفی نزنید چرا که اول دولت است و باید به دولت فرصت داد. اواخر دولت هم می گفتند که موضوع گذشته است و زمان بازگشت به گذشته نیست و نه اول دولت و نه آخر دولت گذشته پایشی نبود اما در حال حاضر این نگاه وجود ندارد.
وی ادامه داد: این که بیاییم دستاورد بزرگی که می تواند تاریخ کشور را تغییر دهد،بد جلوه دهیم و آن را سیاه نشان دهیم صحیح نیست.
پزشکیان با انتقاد از اعلام آمادگی های گسترده و بدون مطالعه برای ریاست جمهوری گفت: این سوال مطرح است جریاناتی که برای حضور در انتخابات و اشخاصی که برای کاندیداتوری اعلام آمادگی کرده اند چه برنامه و تلاش کارشناسی دارند و متاسفانه وقتی به افرادی که خود را کاندید انتخابات می کنند نگاه می کنیم میبینیم که بسیاری از این افراد سابقه مدیریت و تحول در ساختار اداری و علم لازم را ندارند. در حالی که حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری نیازمند کار کارشناسی و برنامه ریزی دقیق است و در چنین وضعیتی نمی توان امیدوار بود که بتوان مشکلات کشور را مرتفع کرد.
وی ادامه داد: این که دائم کسی بگوید من بسیجیام و یا با روحیه جهادی در انتخابات شرکت می کنم قابل ارزیابی نیست، بلکه باید ملاک برای این وجود داشته باشد که با روحیه جهادی و بسیجی، این افراد چه تحولی در جامعه ایجاد کرده اند و در ساختار مدیریتی تحت امر خود با روحیه بسیجی چه اصلاحاتی انجام داده اند و اگر این نباشد با شعار نمی توان مدعی یک نظر و دیدگاه بود.
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در خصوص گمانه زنیهایی برای حضورش به عنوان کاندیدای در سایه اصلاحطلبان گفت: من پیاده نظام کسی نخواهم بود و تظاهر به چیزی نخواهم کرد و اگر بخواهم در انتخابات شرکت کنم در بازی کسی حضور پیدا نخواهم کرد، البته همانطور که گفته شد هنوز تصمیمی برای حضور در انتخابات ندارم چه برسد که بخواهم به نفع کسی کنار بکشم و در عین حال حرصی نیز برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری ندارم و اگر کسی باشد که بتواند بار سنگین مسئولیت را بر عهده بگیرد و به خوبی پیش ببرد در هر جایگاهی که باشم به او کمک خواهم کرد.
وی در پایان در خصوص عملکرد دولت تدبیر و امید گفت: این دولت نقاط مثبت و منفی مختلفی داشته و در کنار بسیاری از کارهای خوبی که انجام داده اشتباهاتی را نیز صورت داده است که من در جای خود همواره به آنها پرداختهام؛ اما اعتقاد من این است که اگر ما در مجلس و دوستان ما در قوه قضائیه و همین طور دولت با محبت و دوستی دست به دست هم می دادیم و در چارچوب قانون عمل می کردیم خیلی بهتر از اینی که انجام شده، انجام می شد و خروجی مطلوبتری به دست میآمد، اما بر این اعتقاد هستم جریاناتی که میگوید همه گذشتگان عملکرد بدی داشته اند خیرخواه نیستند. مگر می شود که بگوییم در همه سال های پس از انقلاب بد عمل کردند و این فقط ما بودیم که عملکرد خوبی داشتیم و قطعا تخریب یکدیگر درست نخواهد بود.
انتهای پیام