خرید تور نوروزی

نماینده‌ی ویژه‌ در امور سوریه از سپاه نیامد

محمدرضا رئوف شیبانی، از دیپلمات‌های با سابقه‌ی وزارت خارجه به عنوان نماینده‌ی ویژه در امور سوریه منصوب شد.

به گزارش انصاف نیوز، ساعاتی قبل رسانه‌ها از تعیین نماینده‌ی ویژه‌ی وزیر خارجه در امور سوریه از سوی عباس عراقچی خبر دادند.

آقای عراقچی در حکمی محمدرضا رئوف شیبانی که در گذشته سابقه‌ی مسئولیت در سفارت ایران در کشورهای تونس، سوریه و لبنان را در کارنامه دارد به عنوان نماینده‌ی ویژه وزیر امور خارجه در امور سوریه منصوب کرد.

رئوف شیبانی که در ماه‌های اخیر نماینده‌ی ویژه‌ی وزیر امور خارجه در منطقه بود، تحصیلات خود را در دانشکده‌ی روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه پشت سر گذاشت و به عنوان پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه شناخته می‌شود.

به گفته‌ی برخی تحلیلگران در سال‌های اخیر و با افزایش تنش‌ها در کشورهای منطقه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش مهمی در تصمیمات پیرامون مسائل منطقه ایفا می‌کرد.

در سوابق منتشر شده از آقای رئوف شیبانی بر خلاف برخی سفرای ایران در منطقه اثری از حضور در این نهاد نظامی دیده نمی‌شود اما با این وجود ماموریتش در سفارت ایران در لبنان و سوریه با جنگ ۳۳ روزه و همینطور بحران سوریه همزمانی داشت و او از روابط نزدیک خود با سردار سلیمانی در آن مقاطع زمانی گفته است.

محمدرضا رئوف شیبانی در این باره می‌گوید: بنده این توفیق را داشتم که هم در جنگ ۳۳روزه لبنان و همچنین پنج سال در بحران سوریه از نزدیک در کنار شهید حاج قاسم حضور داشته باشم. قاطعانه معتقدم که زیربنایی که شهید سلیمانی در محور مقاومت طراحی و پی‌ریزی کرد، استمرار این مسیر را بیمه کرده است.

رئوف شیبانی در سال‌های ابتدایی آغاز بحران سوریه در گفت‌وگویی با وبسایت دفتر رهبری گفته بود:

  • با توجه به نیاز جامعه‌ی سوریه به اجرای اصلاحات و خواسته‌های بحق و مشروع مردم این کشور که مورد تأیید رئیس‌جمهور جوان سوریه نیز هست، بشار اسد در کنار سیاست مقابله با فشارهای محور غربی–عربی و مواجهه با اقدامات تروریستی و مسلحانه در سوریه، روند اصلاحات مورد خواست مردم کشورش را نیز آغاز کرده است. بشار در واقع شخصیتی اصلاح‌طلب است. 
  • برنامه‌ی اصلاحات بشار اسد را می‌توان شامل این مراحل دانست: تعدیل قانون اساسی و برگزاری همه‌پرسی و انتخابات پارلمانی طبق قانون اساسی جدید، شکل‌گیری احزاب و رقابت‌های آزادنه، آزادی رسانه‌ها و مطبوعات و آزادی بیان، لغو قانون شرایط اضطراری، تشکیل دولت جدید پس از انتخابات پارلمانی، تشکیل اجلاس شورای رهبری حزب بعث و انجام تغییرات اساسی منطبق بر تحولات صورت‌گرفته در کشور و نهایتاً برگزاری انتخابات آزاد ریاست‌جمهوری.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا