خرید تور تابستانی

آرزوی یک تشکل اصلاح طلب در دهه ی فجر

شورای مرکزی کمیته ی جوانان مجمع نیروهای خط امام استان فارس، به مناسبت دهه ی فجر بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش دریافتی انصاف نیوز، متن کامل این بیانیه در پی می آید:
بسم‌الله النور
إِنّا فتحْنا لک فتْحًا مُّبِینًا
هوا بس دلپذیر گشت و گل‌های لاله از خاک بر دمیدند. 
بهمن ماه آمد وبازهم دهه پرشکوه و سراسر غرور فجر
همراه با فریادهای‌الله اکبر
ناله‌های مادران داغدار
خونهای پاک ریخته شده بر زمین
همراه با روح خدا
بهمن ماه نقطه عطف تاریخ معاصر ایران زمین شد و زندگانی در زیر لوای پرچم پرغرور اسلام را بر ما ارزانی داشت. 
بهمن ماه آبستن انقلابی شد که در تاریخ ماندگار گشت و الحق که انقلابی بود مردمی. 
انقلابی با حضور فرد فرد مردم ایران زمین با هر عقیده و مسلک و مرام، که رای به رهبری پیر جماران دادند، امامش خواندند و از عمق وجود فریاد آزادی ایران زمین را سر دادند. 
مردمی خسته از دیکتاتوری داخلی و استعمار خارجی که ایران را آزاد و آباد می‌خواستند. 
مردمان و زنانی که پس از چند ده سال، هنوز هم به آرمانهای انقلاب پایبندند، هنوز روح خدا را امام می خوانند و آرمانهای او را مسیری برای رسیدن به اهداف متعالی انقلاب میدانند. 
همین مردم صاحبان اصلی انقلابند و ولی نعمتان مسئولین نظام. 
مردمی که هر گاه اراده کرده‌اند دست به کاری زده و غصه‌ها را به سر آورده‌اند که فعل کوچکشان هشت سال دفاع مقدس بود در برابر دنیایی امکانات و ایستادگی چند ده ساله در برابر تحریم‌هایی خصمانه. 
مردم ایران زمین لایق زندگانی با آرامش هستند و صد البته خواستار آن. 
رای بالای این ملت در انتخابات 1392 سند محکمیست بر خواست آنان برای زندگانی به دور از تنش. 
تنش‌هایی که طی 8 سال قبل از انتخابات زندگانی مردم را با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرد و در خرداد ماه مردم با قاطعیت به آن تفکر نه گفتند و رای را به صندوق کسی ریختند که از آزادی و آبادی و وحدت سخن راند و انشالله که دولتمردان در این راه قدم‌هایی بردارند مستحکم و به پیمانی که با مردم بستند پایبند بمانند. 
دست در دست هم نهیم همراه با مهربانی، همبستگی و انسجام ابتدای انقلاب و جنگ تحمیلی را بازیابی کنیم، خط کشیهایی که به دفعات از سوی برخی انجام گرفته و مردم ایران اسلامی را به دوست و دشمن تفکیک کرده به کنجی نهیم و راست قامت بایستیم. 
بایسیتیم و از انقلابی که برای آن خونها دادیم مردانه دفاع کنیم. 
در مقابل تحجری که خون به دل امام نمود، در مقابل انشقاق در صفوف مردمی که بارها و بارها انسجام و وحدت خود را به جهانیان نشان دادند، در مقابل هر نوع تفکری که باعث ایجاد زاویه از اهداف اولیه انقلاب اسلامی شود، در مقابل هر عقیده‌ای که رای مردم را به سخره بگیرد، مردانه ایستادگی کنیم و از انقلاب و ذره ذره خاک میهن عزیزمان دفاع نماییم. 
ما مردم ایران، خود را صاحبان این انقلاب دانسته و به احدی اجازه تخطی از اهداف اولیه این درخت تناور که خون پدرانمان نهال آن را آبیاری نمود نخواهیم داد، ما مصادره انقلاب از سوی هیچ دسته و گروهی را بر نمیتابیم و برای انقلابی خواندن خود احتیاج به اجازه از هیچ فرد و گروهی نداریم، ما نسبت به انقلاب اسلامی ایران متعصب بوده، به آن عشق میورزیم و اطمینان داریم در صورت ایجاد کوچک‌ترین خطری برای کشور عزیزمان این ما هستیم که صفوف اولیه دفاع را با حضور مردانه مان پر می‌کنیم و هنوز هم با صلابت میگوییم “این انقلاب با خونهایمان پربارتر می‌شود “. 
امید است در این دهه پرشکوه فجر انقلاب اسلامی با تدبیر بزرگان نظام و با هدف ایجاد وحدت بین صفوف مردم و برگزاری آشتی ملی، مشکل عزیزان محصور رفع گردیده، زندانیان به کانون خانواده‌ها بازگردانده شوند و همگی دست در دستان هم در راه رشد و تعالی ایران زمین گام‌های موثری‌ برداریم. 
شورای مرکزی کمیته جوانان مجمع نیروهای خط امام استان فارس
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا