خرید تور نوروزی

سندروم سقط جنین چیست؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم، سقط مکرر تجربه‌ای بسیاردردناک‌تر ازناباروری است.درواقع بارسنگین روانی این اتفاق بر شانه مادران آن‌قدر زیاد است که می‌تواند تا مدت‌ها تاثیر منفی خودش را بر آنها داشته باشد؛آن‌قدر که اغراق نیست اگر آن رایکی از بزرگ‌ترین چالش‌های احساسی برای زوج‌ها دانست.

زوجینی که بارها و بارها شاهد امیدواری و سپس ناامیدی ناگهانی خود می‌شوند.بدیهی است که ناباروری به معنای عدم تجربه بارداری است اما سقط به‌ویژه سقط‌های مکرر، برای زوج‌ها تجربه‌ای بسیاردردناک‌تر به همراه دارد.مادرانی که سقط مکرر را تجربه کرده، جنین را در رحم خود حس می‌کنند، در سونوگرافی‌ها می‌بینند و امیدوار می‌شوند اما ناگهان با فقدان آن و توقف ضربان قلب جنین روبه‌رو می‌شوند. پذیرش این وضعیت برای آنها بسیار دشوار و دردناک است.


یکی دیگر از مشکلات جدی که سقط مکرر برای مادران به همراه دارد، اضطراب و استرس مادران در بارداری‌های بعدی است؛ به این صورت که مادران به‌طور مداوم از ترس تکرار سقط رنج می‌برند و این اضطراب با نزدیک شدن به زمان سقط‌های قبلی بیشتر می‌شود. این موضوع ممکن است باعث ایجاد حالتی مشابه «سالگرد وماهگرد سوگواری» شود.جالب است بدانیدکه درچنین زمانی، ما با سندرمی به‌عنوان سندرم پس از سقط مواجه هستیم که شامل علائم ترکیبی از افسردگی و اضطراب است.


در این سندرم، فرد احساس گناه، ناامیدی، بدخوابی و بداشتهایی دارد و دائما خودش را مقصرمی‌داند؛حتی اگر ازنظرعلمی تقصیری متوجه او نباشد.

 اگرزوج‌ها نتوانند پس ازشش ماه تایک سال ازسوگ خارج شوند وبه زندگی عادی بازگردند،ممکن است به اختلال افسردگی اساسی مبتلا شوند. در موارد حاد، درمان‌های روان‌شناسی و دارویی با استفاده از داروهای ضداضطراب و ضدافسردگی توصیه می‌شود اما در بیشتر موارد، حمایت‌های روانی و اجتماعی کافی است تا افراد به زندگی عادی بازگردند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا