خرید تور نوروزی

تا انتخابات با انصاف | آن مرد، تنها آمد

محمد توکلی، انصاف نیوز: بیست و پنجم فروردین ماه با حضور دو چهره که از آن‌ها با عنوان کاندیداهای اصلی انتخابات 96 یاد می‌شود همراه بود. جمعه، حسن روحانی و ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند. روحانی تنها آمد و رییسی با همراهانش که رنگ و بوی دولت احمدی نژاد را داشتند. همراهانی مانند مسعود میرکاظمی، فرهاد رهبر و …

ـ به گزارش ایرنا روحانی پس از ثبت نام در انتخابات گفت: «هووهایی که بارها به قصد کشتن این فرزند و نوزاد یعنی برجام تصمیم گرفته بودند، نمی‌توانند سرپرست خوبی برای این فرزند باشند. همان‌هایی که تمام تلاش شبانه روزی خود را برای این توافق نهادند باید مسیر این توافق را تا آخرین قدم‌ها بردارند. ما امروز در بازار نفت یکبار دیگر بعد از سال 1390 که غیبت کرده بودیم، حضور پیدا کردیم. این به معنای عزت ملی است. یکبار دیگر در سال گذشته در گندم خودکفا شدیم و امسال هم این چنین خواهد بود. این به معنای عزت ملی است. ما یکبار دیگر بر روی کشتی‌هایمان، پرچم ایران در اهتزاز است. این در حالی است که قبلاً پرچم برخی از کشورها و جزایر دیگر را کرایه می‌کردیم. این به معنای عزت ملی است. ریال در برابر دلار ثبات بیشتری حتی نسبت به پوند و یورو داشته است و این به معنای عزت ملی است.»

ـ ابراهیم رییسی با همراهانش که عمدتاً از همکاران دولت احمدی نژاد بودند پس از عبور از زیر قرآن یک مادر شهید وارد وزارت کشور شد. برخی این نوع حرکات رییسی را یادآور رفتارهای رییس جمهور پیشین در انتخابات 84 می‌دانند. بخشی از صحبت‌های رییسی پس از ثبت نام به نقل از ایسنا در پی می‌آید: «در این مدت از ناحیه مردم و گروه‌های مختلف دعوت زیادی شد. در حالی که پیش از آن، آن‌چه بر زبانم بود امتناع از ورود به عرصه انتخابات بود چراکه مسئولیتی که اکنون دارم با هیچ مسئولیتی قابل قیاس نیست و در پنهان و آشکار گفتم که بنای دریافت این مسئولیت را ندارم اما احتجاج‌ها و دیدن مشکلات مردم و درخواست‌هایی که از جانب اقشار مختلف و فرهیختگان وجود داشت، حجت را بر من تمام کرد. مأموریت من در آستان قدس کمک به مستمندان بوده و خودم در این رابطه از ابتدا تلاش کردم. از وقتی هم که تصمیم به کاندیداتوری گرفتم، کار جاری انجام می‌شود اما بعضی از اقدامات که ممکن است احیاناً شائبه انتخاباتی بودن داشته باشد را انجام ندادند و انجام نخواهند داد.»

ـ امروز در کنار این دو چهره سیاسی افرادی دیگری نیز برای حضور در انتخابات 96 ثبت نام کردند که بخشی از گفته‌های آنان را در ادامه مرور می‌کنیم.

مهدی کلهر (مشاور احمدی نژاد در دولت سابق): «هیچ هماهنگی با احمدی نژاد نداشتم و به صورت مستقل در این انتخابات نام نویسی می‌کنم وبه تعهدات جمنا پایبند نیستم. دوستانی که عناوین انقلابی را استفاده می‌کنند خواهش می‌کنم عرصه انقلاب را جمع و خیلی بسته نکنید؛ این خدمت به دشمن است که بگوییم گروه کوچکی انقلابی و بقیه غیر انقلابی هستند. من نامزد احمدی نژاد نیستم. کس دیگری است و شباهتی هم با او ندارم. خودشان هم گفتند این شباهت را. معتقدم که به جای شباهت، مکمل خوبی برای هم باشیم، خوب است. در کنار احمدی نژاد مکمل موفقی بودیم»(ایرنا)

محسن غرویان (استاد حوزه و عضو جامعه مدرسین): «هدف اولیه من حمایت از اندیشه مرحوم آیت الله هاشمی و نیز آقای روحانی است، اما با توجه به این که شرایط انتخابات تغییر پیدا می‌کند، این تغییرات در تصمیم من تأثیر دارد. بنده به طور قطع و یقین نمی‌توانم بگویم در روزهای آینده چه اتفاقی می افتد و چه تصمیمی خواهم گرفت اما بنده رقیب روحانی نیستم. با شعار علم اخلاق و عقلانیت آمده است و به نفع روحانی کنار می‌روم.» (ایرنا)

مصطفی کواکبیان (دبیرکل حزب مردمسالاری): «نام دولت من دولت اخلاق است. الف اقتصاد است. (خ) خدمت به مردم، (لام) لیاقت سالاری در پست‌های اجرایی و (الف) اعتمادسازی و (ق) قانون مداری است.» (ایسنا)

علیرضا زاکانی، فعال سیاسی اصولگرا، که در انتخابات 94 شکست خورد: «امروز کشور از نظر اقتصادی در مرز بحران قرار گرفته است و دولت مدعی است که شرایط آرام است اما این ادعا یا از سر ندانستن و جهل نسبت به اموری است که در جامعه می‌گذرد یا از سر سیاسی‌کاری است. سیاسی‌کاری و بیان نظرات نادرست و اغواگرایی نسبت به افکار عمومی است. چنانچه طرح این ادعا عامدانه صورت بگیرد خیانت و اگر که جاهلانه مطرح شود نشان از بی‌صلاحیتی برای ادامه کار است» (ایسنا)

محمد زارع فومنی که در رسانه‌های اصولگرا با عنوان اصلاح طلب معرفی می‌شود و در بین اصلاح طلبان به اصلاح طلب بدلی مشهور است پس از ثبت نام در انتخابات گفت: «با دولت نشاط و برای نشاط جوانان آمده‌ام.» (ایرنا)

اعظم طالقانی، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، پس از ثبت نام در انتخابات 96 گفت: «آمدم تا تکلیف رجل سیاسی را مشخص کنم.» (خبرآنلاین)

ـ به گزارش ایرنا آیت الله مکارم شیرازی با ابراز گلایه از ثبت نام‌های بی ضابطه در انتخابات ریاست جمهوری گفت: «شکایت‌های زیادی از افراد متعدد از نقاط مختلف به ما رسیده که معتقدند عده‌ای ناآگاه و گروهی آگاهانه برای به سُخره کشیدن انتخابات ریاست جمهوری و ضربه زدن به نظام با نداشتن هیچ گونه صلاحیتی، برای نام‌نویسی شرکت کرده و حتی صف تشکیل می‌دهند که ادامه این وضع به ضرر نظام مقدس جمهوری اسلامی است و مخالف شئون کشور بزرگی مانند کشور ماست. باید هر چه زودتر فکری برای حل این مشکل شود تا افرادی نام‌نویسی کنند که حداقل کمترین صلاحیت لازم را برای این کار داشته باشند و ای کاش از سالیان قبل اقدام به حل این مشکل می‌شد و تعجب می‌کنیم چگونه بزرگان کشور برای حل این مشکل تدبیری نفرموده‌اند»

ـ آیت الله جوادی آملی در جلسه اخلاق خود با اشاره‌ای ضمنی به انتخابات پیش رو فرمودند: «اگر کسی اهل دعای کمیل بود دلیل نیست که او بتواند کشور را خوب اداره کند و یا حوزه استحفاظی‌اش را خوب اداره کند! دعای کمیل، ضروری و نافع است، اما برای کسی که بخواهد مسلّح بشود مدیریت هم حتمی است.» (شفقنا)

ـ دری نجف آبادی در نماز جمعه این هفته اراک درباره نام نویسی احمدی نژاد گفت: «برخی افراد با ثبت‌نام ریاست جمهوری قصد عقده‌گشایی دارند، علیرغم اینکه با نهی مقام معظم رهبری مبنی بر صلاح نبودن برای شرکت در این امر مواجه شده‌اند، باز هم متاسفانه می‌خواهند خودی نشان دهند.» (ایسنا)، در نماز جمعه این هفته تهران نیز کاظم صدیقی در اظهاراتی که می‌توان آن را به نوعی در حمایت از ابراهیم رییسی و در انتقاد از روحانی ارزیابی کرد گفت: «هویت ملت ما هویت انقلابی است که شعارش «ما می‌توانیم» است. این کشورهای انقلابی می‌تواند با قدرتهای بزرگ دست و پنجه نرم کند و از هیچ قدرتی نمی‌هراسد. رئیس‌جمهوری می‌خواهیم که روحیه سازشکاری، تزلزل و انفعال در برابر قدرتها را نداشته باشد بلکه باید دارای روحیه اتکاء به خدا و نترس باشد که این شرط اساسی است. در انتخابات ریاست جمهوری یکی از ملاکها برای رئیس جمهور کشیدن مزه فقر و دوری از اشرافیت مطرح است،‌ رئیس جمهور باید به اصول اخلاقی پایبند باشد. اختلافات سنگین طبقاتی قابل تحمل نیست. مدیریت جهادی، مدیریتی پرتلاش است که عاشق خدمت و پابرهنگان است و امتیازی برای خودش و اطرافیانش کسب نمی‌کند که رئیس جمهور باید دارای چنین ویژگیهایی باشد.»(تسنیم)

این گونه اظهارات از سوی ائمه جمعه در حالی مطرح می‌شود که بنا بر قانون انتخابات ریاست جمهوری انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی له یا علیه نامزدهای ریاست جمهوری از میز خطابه نماز جمعه ممنوع بوده و مرتکب، مجرم شناخته می‌شود.

ـ احمد مازنی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، درباره عملکرد صداوسیما گفت: «صدا و سیما باید در قامت رسانه ملی ظاهر شود یعنی تمام هشتاد میلیون ایرانی از آن سهم داشته باشند. بنابراین هر گونه شائبه نگاه جناحی و یا مربوط به یک جریان خاص از سوی صدا و سیما می‌تواند منجر به کاهش سرمایه اجتماعی و کاهش مشارکت مردم شود، ضمن اینکه اعتماد مردم به نظام را کاهش می‌دهد. در حال حاضر صدا و سیما متهم است و این اتهام در دادگاه ملت به صورت جدی مطرح است و مردم اگر قضاوت کنند، نمره و امتیازی خوبی به صدا و سیما از جهت بی طرفی در طرح مسائل مربوط به کاندیداها نمی‌دهند.»

ـ به گزارش ایرنا مرضیه وحید دستجری از اعضای جمنا در خصوص سازوکار تعیین نامزد نهایی این تشکل تازه تأسیس اصولگرایان گفت: «براساس مناظره‌ها، سخنرانی‌ها و پیمایش‌ها نامزدی واحد را برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی می‌کنیم.» جالب آن که تمامی نامزدهای مطرح شده از سوی جمنا تاکنون اعلام کرده‌اند تا انتها در رقابت باقی خواهند ماند!

ـ مجید انصاری، معاون حقوقی رییس جمهور، در گفتگویی با ایلنا گفت: «گوشه‌هایی از عملکرد احمدی‌نژاد را در مناظره‌ها برملا می‌کنیم. تا الان خویشتن‌داری کردیم. مردم باید بدانند این افراد چه بر سر کشور آورده‌اند. نامه‌ها و حرف‌هایی که احمدی‌نژاد این روزها مطرح می‌کند تنها یک بازی انتخاباتی است چرا که همه می‌دانند آقای احمدی‌نژاد چه بر سر اقتصاد این کشور آورده است.»

ـ ابولقاسم رئوفیان از چهره‌های اصولگرا در خصوص انتخابات شوراها اظهار کرد: «معتقدم اکنون که جمنا به مسئله ریاست جمهوری می‌پردازد نباید اینگونه تصور شود که احزاب اصولگرا از موضوع انتخابات شوراها غافل شده‌اند. اعضای جمنا به این موضوع توجه نکرده‌اند در حالی‌که این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت است. پروژه انتخابات شوراها مانند انتخابات ریاست جمهوری پروژه ملی نیست و از همین‌رو به استان‌ها اختیاراتی داده‌ایم تا در تصمیم‌گیری آزاد باشند.» (ایلنا)

ـ شنیده‌های فارس حکایت از آن دارد که نوبخت و جهانگیری نیز در کنار روحانی در انتخابات 96 حضور خواهند داشت. هنوز منابع دولتی این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ـ اخبار غیر رسمی خبرگزاری‌های نزدیک به اصولگرایان مانند تسنیم و فارس حکایت از انصراف سعید جلیلی به نفع ابراهیم رییسی دارد. ظاهراً این خبر از سوی برخی منابع نزدیک به سعید جلیلی تأیید شده است.

ـ مهرداد بذرپاش مدعی شد: «همه چیز برای تغییر وضع موجود مهیاست» (فارس)

ـ جبار کوچکی نژاد (از حامیان قالیباف در مجلس دهم) درباره عملکرد شهردار تهران معتقد است: «شاهد بودیم که از ابتدای دولت یازدهم و از ابتدای آغاز مجلس دهم جریان اصلاحات تلاش کرد با طرح موضوعات مختلف همون تحقیق و تفحص از شهرداری، حادثه پلاسکو، پرونده واگذاری املاک بکوشند وجهه شهردار تهران را تخریب کنند، اما باید بگویم که بعید است این تخریب‌ها نتیجه بخش باشند. دکتر قالیباف در میان مردم و مسئولان نظام از اقبال خوبی برخوردار است. درست است که برخی جریان‌های سیاسی تلاش دارند چهره وی را تخریب کنند، اما باید بگویم عملکرد خوب ایشان در کسوت شهردار تهران حاکی از آن است که وی توانسته اهداف نظام را در پایتخت و در کسوت نیروی انتظامی در کل کشور تحقق بخشد.» (مشرق)

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا