«شاهگوش» جذاب به خانه ها آمد
اولین قسمت از مجموعه سریالی «شاهگوش» با فضایی کاملا ایرانی، ادبیاتی عامیانه و بدون سانسور، با تم طنز و استفاده از ترانه هایی که محسن تنابنده با گریمی شبیه به ابی خواننده آن را می خواند، سه شنبه در شبکه ی خانگی توزیع شد و از همین شماره ی اول جذاب نشان داد.
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، اولین قسمت از مجموعه ویدئویی «شاهگوش» به کارگردانی داود میرباقری و به تهیه کنندگی مشترک مهران برومند و سیدمحمد امامی، سه شنبه از طریق شبکه ی نمایش خانگی به بازار آمد.
اکبر عبدی، فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، حمیدرضا آذرنگ، مرجانه گلچین، احمد مهرانفر، شهرام حقیقتدوست، طناز طباطبایی، مصطفی طاری، ابراهیم آبادی، علیرضا جعفری، علی فتحعلی و حامد میرباقری بازیگران اصلی «شاهگوش» هستند.
بنا بر این گزارش، از ساعات اولیه ی توزیع این سریال، تعدادی سایت اینترنتی مدعی ارایه ی رایگان امکان دانلود آن شده اند، هر چند لینک آنها تا زمان ارسال خبر غیر فعال بود اما به نظر می رسد که در نهایت این سریال نیز دچار این عمل غیر اخلاقی شوند.
انتهای پیام
