تا انتخابات با انصاف | «سرهنگ» وارد میشود
محمد توکلی، انصاف نیوز: خبرهای آخرین روز ثبت نام از نامزدهای انتخابات که سودای حضور در پاستور را در سر میپرورانند بیشتر تحت الشعاع ثبت نام محمدباقر قالیباف (شهردار تهران) و اسحاق جهانگیری (معاون اول رییس جمهور) بود.
ـ قالیباف پس از ثبت نام در انتخابات با قرائت بیانیهای که در بخشهایی از آن جملات تندی علیه روحانی وجود داشت مدعی ایجاد اشتغال برای 5 میلیون نفر در 4 سال آینده در صورت برگزیده شدن شد. این ادعا در حالی است که با بررسی آمار ایجاد شغل در چهار دهه اخیر میتوان به این نتیجه رسید که اجرای چنین وعدهای ممکن نیست. بخشهایی از بیانیه تبلیغاتی شهردار تهران به نقل از ایسنا به این شرح است: «آقای روحانی از بهتر شدن وضعیت اقتصادی می گویند اما اگر ایشان پای خود را از درون اتاقشان بیرون بگذارند و میان مردم بروند و از واقعیتهای ملموس درون جامعه تصویر دقیقتری پیدا میکنند و برایشان روشن میشود که تنها ۴ درصد جامعه از وضع موجود رضایت دارند. به جای اینکه با آمارهای کاغذی از وضعیت خوب اقتصادی سخن بگویند با گوشهای خود میشنیدند که مردم میپرسند: چقدر شعار؟ چقدر وعده؟ و چقدر حرف؟ امروز یعنی ۲۶ فروردین ماه ۱۳۹۶، من، محمدباقر قالیباف به شما تعهد میدهم با توکل به خداوند مننان و به پشتوانه شما «دولت مردم» را تشکیل دهم و در یک دوره چهار ساله با انقلابی اقتصادی درآمد کشور را دو و نیم برابر افزایش دهم، ۵ میلیون شغل ایجاد کنم، نظام مالیاتی را به نفع ۹۶ درصد مردم تغییر دهم»
ـ در آخرین ساعت ثبت نام برای انتخابات 96 اسحاق جهانگیری نیز به جمع نامزدهای انتخابات پیوست. معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه روحانی تنها نامزد جریان اصلاحات است خود را مکمل او در رقابتهای انتخاباتی خواند. به گزارش ایرنا جهانگیری گفت: «تصمیم گیری دشواری بود، دورههای گذشته هم تا درب وزارت کشور آمدم اما منصرف شدم، اینبار اصرار دوستان و شخصیتهای اصلاح طلب و رایزنیها با برخی افراد در همین بعد از ظهر، باعث شد برای ثبت نام اقدام کنم. من فکر نمیکنم در هیچ مقطعی بعد از انقلاب هیچ رییس جمهور با معاون اول این رابطه نزدیک و دوستانه را داشته باشد. اقای روحانی هم جایگاه خود را در انتخابات خواهد داشت. من و اقای روحانی کنار هم و مکمل هم هستیم.»
ـ به گزارش ایلنا ثبت نام جهانگیری نتیجه جلسه صبح شنبه برخی چهرههای اصلاح طلب با روحانی بوده است.
ـ به گزارش ایسنا سعید جلیلی از ثبت نام در انتخابات 96 انصراف داد.
عطاءالله مهاجرانی درباره انصراف جلیلی در توئیتر نوشت: «عدم شرکت جلیلی در انتخابات بدیهی ست. پرواز با دو بال شکسته ۱- پایداری/مصباح و ۲- رأی خراسان، با کدام زمینه و پشتوانه نامزد میشد؟»
ـ مهرداد بذرپاش هم در دقایق آخر ثبت نام خبرساز شد تا امروز هم نامش در رسانهها مطرح شود. به گزارش ایسنا این کاندیدای جمنا عصر امروز بعد از ساعت ۱۸ برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم به وزارت کشور مراجعه و با اصرار وارد ستاد انتخابات شد اما حاضر به ثبتنام نگردید و با بیان اینکه به نفع نیروهای انقلاب از ثبتنام کردن انصراف میدهم وزارت کشور را ترک کرد.
ـ حسام الدین آشنا، مشاور رییس جمهور، درباره نام نویسی حسن روحانی در توئیتر نوشت: «دوباره آمده است تا بگوید ازنیمه راه شکستن حصر ایران نباید به عقب برگردیم؛ ما همه با هم ایرانمان را دوباره میسازیم. عقبگردممنوع. اوپس از ثبت نام نه فقط به علامت پیروزی دست راستش را بالا برد بلکه با آغشته کردن دو انگشت، از نماد انتخاباتی دوباره برای ایران رونمایی کرد»
ـ فومنی نامزد مدعی اصلاحات که همواره مورد اقبال رسانههای اصولگراست در گفتگو با ایرنا مدعی شد: «در صورت رییس جمهور شدن سرشاخههای فساد مالی را اعدام میکنم. فرمولی برای حل معضل بیکاری در یک سال دارم»
ـ ایسنا از نامه آیت الله شاه آبادی از علمای حوزه و نماینده مجلس خبرگان به ابراهیم رییسی خبر داد. ایشان خواهان انصراف رییسی شدهاند. نصرالله شاه آبادی در بخشی از نامه خود نوشته است: «اگر چه همه کشور متعلق به حضرت رضا علیه السلام میباشد ولی ترک مسند خدمت به آن حضرت که سیادت عالم در آن مسند هست، آن هم برای شرکت در رقابتهای انتخاباتی را به صلاحتان نمیدانم و از شما میخواهم ضمن اعتذار از ساحت مقدس آن امام رئوف از این کار صرف نظر نموده و تا فرصت باقیست این خدمت گزاری را رها ننمائید که صلاح دنیا و آخرتتان در آن میباشد.»
ـ به گزارش ایسنا حمید رسایی از انتخابات میان دورهای مجلس انصراف داد. وی علت انصراف خود را کمک به نامزد اصلح انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرد. برخی خبرها از پیوستن رسایی به ستاد انتخاباتی رییسی خبر میدهد.
ـ عبدالکریم حسینزاده، نایب رییس فراکسیون امید در پاسخ به خبرنگار ایسنا گفت: «جهتگیری سیاسی صداوسیما در انتخابات موجب سلب اعتماد مردم و گرایش آنها به شبکههای ماهوارهای میشود. انتظار آحاد ملت این است که صدا و سیما تبلور خواستههای تمام اقشار مردم باشد و بتواند فضای چندصدایی و چند گفتمانی ایجاد کند. لازمه این امر برخورداری عادلانه صاحبان گفتمانها و جریانات سیاسی از این تریبون است.»
ـ علی شکوری راد، دبیر کل حزب اتحاد ملت، نسبت به تعدد لیستهای انتخاباتی هشدار داد و گفت: «افرادی باید وارد لیستها شوند که قابل دفاع و پاک دست باشند. فرد مبتلا به فساد صالح نیست و نه تنها اعتبار خود که اعتبار لیست اصلاح طلبان را نیز از بین میبرد. حتی شائبهی فساد نیز نباید دربارهی افراد وجود داشته باشد. پس از پاک دست بودن، فرد باید کارآمد باشد. معیارهای شورای عالی اصلاح طلبان نیز بر همین اساس مشخص شده و برهمین مبنا تصمیم گیری خواهند کرد. امیدواریم که در تهران و سایر نقاط کشوراین فرایند کلی مورد قبول و رضایت بخش باشد. باید در روند بستن لیستهای شورهای شهرو روستا، اتحاد جریانهای اصلاح طلب حفظ شود و از تعدد لیستها جلوگیری کرد.»(ایسنا)
ـ محمد هاشمی نیز با ادعای آن که برخی به او تکلیف کردهاند در انتخابات 96 ثبت نام کند. به گزارش ایرنا هاشمی پس از ثبت نام گفت: «با برخی افراد در این زمینه صحبت کردهام که نمیخواهم نامی از آنها ببرم. من هم مشورت داشتهام و هم به من تکلیف شده که در انتخابات حضور داشته باشم، زیرا صحنههای انتخابات بسیار حساس است و به من تکلیف شد که در صحنه حضور داشته باشم.»
ـ به گزارش ایسنا سخنگوی شورای نگهبان با اعتراض تند نسبت به هجوم ثبت نام کنندگان فاقد صلاحیت برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری گفت: «این حجم از اشتیاقی که در ثبت نامها وجود دارد باید اشتیاق واقعی باشد ولی فکر نکنیم که اینجا جشنواره ثبت نام است. چون به هر حال پست ریاست جمهوری طبق قانون اساسی مقام دوم کشور به حساب میآید و به سوابق مدیریتی بالا نیاز دارد. صلاحیت بسیاری از ثبتنام کنندگان تأیید نمیشود»
نکته جالب توجه آن است که مسوولان در دولت، مجلس و شورای نگهبان نسبت به این وضعیت معترض هستند اما تا به امروز عزمی جدی برای اصلاح خلاءهای قانونی در انتخابات ریاست جمهوری مشاهده نشده است.
ـ محمد مهدی زاهدی که جامعه دانشگاهی از حضور او در دولت احمدی نژاد خاطرات تلخ بسیاری را در ذهن دارد پس از ثبت نام در انتخابات گفت: «من را در انتخابات جمنا شرکت ندادهاند و یکی از گلایههای من همین موضوع است. مقام معظم رهبری در توصیهای که به وزرات کشور داشتند، تاکید کردند که مهمترین مساله ما در انتخابات پیش رو این است که شاهد حضور گسترده مردم باشیم. در همین زمینه امیدوارم حضور آقای احمدی نژاد با توجه به جملاتی که قبلاً رهبری داشتند فقط به خاطر این مساله باشد که در انتخابات شوری ایجاد کند تا مردم بیشتری بیایند.»
ـ آیت الله مکارم شیرازی، از مراجع تقلید، با انتقاد مجدد از ثبت نام گسترده در انتخابات 96 از شورای نگهبان خواست تدبیری بیندیشند. به گزارش ایسنا ایشان در درس خارج فقه خود گفتند: «وضع امروزِ نامنویسی در انتخابات ریاست جمهوری اسباب نگرانی است، اظهار کرد: گاهی جوان ۱۶ و ۱۸ ساله و یا پیرزن ۹۰ ساله علیل، برای نامنویسی حضور پیدا کرده و یا همچنین شخصی با ادعای نبوت در این نامنویسی شرکت میکند که جای تأسف است. برخی مسئولین این حضور بالا را شور انتخاباتی توصیف میکنند؛ در حالیکه نباید خود را فریب دهند؛ چراکه این مسئله آبروریزی است و در دنیا به سخره گرفته میشود. شورای نگهبان باید شجاعت به خرج داده و از راهی که مراجع در فقه استفاده میکنند، در تفسیر قانون اساسی استفاده کند»
ـ محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاح طلب، نیز با ادعای مستقل بودن وارد صحنه انتخابات شد و گفت آمده است تا رییس جمهور شود!. به گزارش ایسنا رهامی پس از ثبت نام در انتخابات گفت: «سالها است که من یک اصلاح طلب هستم و امروز نیز که برای حضور در انتخابات آمدهام قرار نیست کاندیدای پوششی باشم. برای حضور در انتخابات با اعضا و مسئولین شورای عالی سیاستگذاری مشورت کردهام. همچنین به تعدادی از نمایندگان ادوار و مدیران نیزبا آقای خاتمی دیداری داشتهام»
ـ حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با ایرنا رویکرد اصولگرایان را تثبیت خود با نفیِ اقدامات دولت یازدهم عنوان کرد.
ـ مقتدایی، استاندار برکنار شده دولت روحانی نیز در انتخابات ریاست جمهوری 96 ثبت نام کرد. مقتدایی اعلام کرد از ابتدا هم موافق روحانی نبوده است. بخشی از گفتههای این مسئول معزول دولت اعتدال به نقل از خبرگزاری فارس در پی میآید: «من موافق آقای روحانی نبودم اما به مصلحتهایی با دولت یازدهم همکاری کردم. نیامده ام که در سایه باشم»
ـ عباس پالیزدار، عضو هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوهقضاییه، که چند سال پیش به واسطه افشاگریهایش بازداشت شد هم در انتخابات 96 ثبت نام کرد. او درحین ثبت نام گفت: «من ودکتر خزعلی یکی هستیم»! (خبرآنلاین)
ـ تسنیم از ثبت نام صادق خلیلیان، وزیر کشاورزی دولت سابق، خبر داد. خلیلیان پس از ثبت نام گفت: «کشور در شرایط اقتصادی نامطلوبی است»
این ادعای انتخاباتی در حالی مطرح میشود که حداقل در حوزه کشاورزی که ظاهراً در حوزه تخصصی ایشان است شاهد خودکفایی در محصول استراتژیک گندم و بهبود قابل ملاحظه تراز تجاری در بخش کشاورزی در سه سال اخیر بودهایم.
ـ به گزارش ایلنا، اسامی اعضای ستاد مرکزی حمید بقایی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد: عبدالرضا شیخ الاسلامی، رییس ستاد، سید حسن موسوی، قائم مقام ستاد، علی ذبیحی، معاون امور استانها، مرتضی تمدن، معاون هماهنگی، علی اکبر جوانفکر، معاون اطلاع رسانی و سخنگوی ستاد
ـ سید علی اصغر حسینی، وکیل دفتر رئیس جمهور سابق، در گفت و گو با دولت بهار از شکایت احمدی نژاد از دادستان کل کشور خبر داد.
انتهای پیام
ننويسيد سرهنگ چون در ارتش سرهنگهاى با شرفى هستند كه جانشان را براى مملكت و مردم ميدهند’ .و اهل سياست بازى و دغل بازى و وقاحت و دزدى براى كسب قدرت نيستند، همان درجه و عنوان مرسوم ايشان را بنويسيد
:سردار وارد ميشود.
پرگویی وهجوگویی ودنکیشوت بازی کار یست که از هرکسی بر نمی اید فقط قهرمانان وشوالیه های سروانس اند که اینچنینند الحمدلله ما در این دیار کم نداشتیم 8 سال هم مصادر قدرت را اشغال کرده بودند…..
جای اجرا به خدا عرصه ی سرهنگی نیست
ساختن می طلبد کشور و این، جنگی نیست
گر نظامی شده ای فخر بکن؛ ننگی نیست
جبهه جای تو بود، جای بسی تنگی نیست!