جریمهی میلیاردی قاچاقچیان لوازم تحریر

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ٣٧ میلیارد ریالی قاچاقچیان لوازم تحریر داد.
به گزارش سایت یافته (لرستان)، «قهرمان شاهی در جمع خبرنگاران گفت: پرونده قاچاق لوازم تحریر به ارزش ١٤ میلیارد و ٤٧٠ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان خرمآباد رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز، متخلف ردیف اول را به پرداخت ١٤ میلیارد و ٤٧٠ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.
شاهی گفت: شعبه همچنین برای خودرو حامل کالای قاچاق هشت میلیارد ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلف ردیف اول را به پرداخت ٢٢ میلیارد و ٤٧٠ میلیون ریال جریمه محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه متخلف ردیف دوم را علاوه بر ضبط کالاها، به پرداخت ١٤ میلیارد و ٤٧٠ میلیون ریال برابر ارزش کالا و در مجموع متخلفان این پرونده را به پرداخت ٣٦ میلیارد و ٩٤٠ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
شاهی گفت: ماموران نیروی انتظامی شهرستان خرمآباد از یکدستگاه خودرو محموله کالای قاچاق را کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.»
انتهای پیام




