خرید تور نوروزی

ادارات خودسر و سفر روحانی به چهارمحال!

رضا صادقیان، در یادداشتی برای انصاف نیوز نوشت:
استاندار چهارمحال بختیاری در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا به مناسبت دیدار دکتر روحانی و هیات همراه در روزهای چهارشنبه و پنچ‌شنبه ی همین هفته که متاسفانه هیچ خبر و متنی از این مصاحبه در سایت استانداری یافت نمی‌شود، گفته است: در طراحی بنرها و پوسترهای استقبال تنها عکس امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری، دکتر روحانی و پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی باید لحاظ شود و هر چه غیر از این باشد به طور قطع “تعریف و تمجید دستگاه” و “گروه مربوطه” تلقی می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفته است: چاپ و نصب بنرهای خیر مقدم در ادارات و مسیرهای استقبال و تجمع در مسیر رییس‌جمهور و وزرا با استفاده از امکانات دولتی و بیت‌المال ممنوع است.
اما بنا به اخبار دریافت شده، البته مشخص نیست چرا و به کدام دلیل سخن شخص استاندار شنیده نشده است و همچنان برخی از ادارت بنرهای دلخواه خود را چاپ و نصب کرده‌اند. شاید هم گوشی برای شنیدن این حرف ها یافت نشده و برخی از مدیران کار خویش می‌کنند! البته معاون امنیتی استاندار در باره ی کارگروه استقبال از رییس دولت یازدهم خبر از فعالیت نهادهای مردمی، موسسه‌های غیر دولتی داده است. با این حال خبرهایی به گوش می رسد که گویا اوضاع و احوال استقبال از هیات دولت و شخص روحانی همچون سفر احمدی‌نژاد به این استان است و انبوهی از بنرها و پلاکاردها با پول بیت‌المال به چاپ رسیده و می‌رسد.
در میان تصاویر سفر احمدی‌نژاد در 18 آبان 1390 به این استان، انبوهی پلاکارد و بنرهایی دیده می‌شود که عکس رییس دولت را بزرگ چاپ کرده‌اند و خوش‌آمدگویی می‌کنند، شمارگان این تصاویر در مقایسه با تصاویر پرچم کشورمان بسیار ناچیز و اندک است.
بدون شک اگر دولت فعلی در مقابل این تحرکات خودسرانه که از سوی برخی از مدیران استانی و ادارات صورت می‌گیرد سکوت کند، همان راهی را طی می‌کند که چندی قبل منتقد آن رفتارها بودند. براساس گفته‌های استاندار، خرج کردن از جیب مردم برای کسب منافع شخصی و گروهی از سوی هر مدیر و اداره‌ای که صورت گرفته و بگیرد، جرم و حرام است.
در همان سفر 1390 احمدی‌نژاد و سه سفر قبل از آن گویا بیش از 1435 مصوبه به تصویب هیات دولت رسید. استاندار فعلی از اجرا نشدن آن طرح‌ها گفته، طرح‌هایی که همچنان روی کاغذ مانده‌اند و هیچ حرکتی برای اجرایی کردن آنها نشده است! اینکه نرخ بیکاری در این استان بالاست و همچنان بیشتر واحدهای تولیدی استان با کمتر از 30 درصد به کار مشغول هستند، بخشی از مشکلات این استان است. بدون شک کار هیات دولت و دکتر روحانی باید رفع و رجوع این مشکلات باشد و مقتدرانه جلوی اشخاص و اداراتی که گوششان به حرف‌های استاندار هم بدهکار نیست ایستادگی کنند.
باز تولید همان مناسبات قبلی، تمجید و تعریف  از شخص دکتر روحانی و  وزیران همراه وی با نصب بنرها و بیلبوردها، دقیقا افتادن به همان جاده‌ای است که نزدیکان احمدی‌نژاد در طول هشت سال گذشته تلاش داشتند انجام دهند و دادند، با چنین برنامه‌ها و کارهایی بود که هزاران سخن می‌گفتند و کمتر از هر دولت دیگری کار می‌کردند. برنامه‌ای که در آن تبلیغات زیاد با کمترین کار هدف قرار گرفته بود.
امید آنکه دولت روحانی چاره‌ای بیندیشد و جلوی چنین تحرکاتی را بگیرد. چنین باد.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا