خرید تور تابستانی

جوابیه دفتر رحیم پور ازغدی به خبرآنلاین: بیمار روحی و اخلاقی هستید/ پزشکیان از سنخ روحانی نیست

در جوابیه دفتر رحیم پور ازغدی ضمن دستکاری تیتر خبرآنلاین و عبارات اشتباه، نوع ادبیات بکار رفته قابل توجه است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی انتشار خبری با محتوای تقدیم یک کتاب از سوی حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به مسعود پزشکیان در خبرآنلاین، دفتر این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام به ارسال جوابیه‌ای کرده که محتوای آن سنخیتی با محتوای خبر منتشره ندارد.

در این خبر که با تیتر «هدیه خاص مخالف سرسخت پزشکیان به او پس از جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی» منتشر شد، آمده است: «جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، عصر روز گذشته به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و دیگر اعضای این شورا در ساختمان شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. در ادامه تصویری جالب از جلسه روز گذشته و اهدای یک کتاب توسط رحیم پور ازغدی، مخالف سرسخت پزشکیان، به وی را مشاهده می‌کنید».

حالا در پاسخ به این خبر، دفتر رحیم پور ازغدی جوابیه‌ای ارسال کرده است که در آن اقدام به نوشتن نسبت‌های ناروا و توهین‌آمیز کرده است.

نکته قابل توجه در جوابیه ارسالی که از سوی دفتر این چهره به خبرآنلاین ارسال شده، آنجاست که حتی نام افراد حاضر در خبرآنلاین هم به شکل درست ذکر نشده است و این اشتباه جالب توجه است.

عجیب‌تر آنکه در متن جوابیه، حتی تیتر منتشره از سوی خبرآنلاین را نیز دستکاری کرده و بجای کلمه «مخالف سرسخت» که در تیتر بوده، از واژه «دشمن سرسخت» استفاده کرده است که همین امر در کنار نوع ادبیات استفاده شده در جوابیه که بیشتر به فحش‌نامه شبیه است تا جوابیه، می‌تواند گواه خوبی بر میزان دقت و صداقت سخنان و مواضع حسن رحیم پور ازغدی و طیفی باشد که او آنها را نمایندگی می‌کند.

خبرگزاری خبرآنلاین در ادامه متن کامل جوابیه را منتشر می کند و از خوانندگان و کاربران محترم خود می خواهد با دقت به ادبیات استفاده شده در این جوابیه و اشتباهات عجیب در آن توجه کنند و قضاوت را به خود کاربران محترم می سپارد.

متن جوابیه دفتر رحیم پور ازغدی

بسمه تعالی 

خبرگزاری خبرآنلاین که در جعل خبر و تحریف ، سابقه دار است و ظاهرا برای نفرت پراکنی، دستمزد خوبی می گیرد، متعلق به شخصی بنام عبدالرضا معزی ، سردفتر آقای حسن روحانی و مسئول خبررسانی های رییس جمهور اسبق است که با استعمال رسانه ای افرادی چون  ج.موسوی و م.مهاجر و  ح.آ  و … از هر خبری، ابزاری برای تشویش اذهان می سازد و اخیرا تصویر یکی از گفتگوهای کاملا دوستانه میان آقای رحیم پور و آقای پزشکیان را منتشر و در ذیل آن نوشته ( هدیه دشمن سرسخت پزشکیان به او.).

این تیتر زنی ها، نه خبررسانی بلکه بیماری روحی و اخلاقی است و از نظر ما ، پزشکیان از سنخ روحانی نیست بلکه شخص متدین و معتقدبه مبانی انقلاب اسلامی است.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. واقعا خبر آنلاین اضعیف توصیف کرده
    خبر آنلاین بیشتر به یک مزدور و لامذهب که از دین و انقلاب کینه دیرینه دارد باید توصیف شود

    11
    4
  2. بدبخت مردم ایران و فرهنگ ایران که رحیم پور … عضو شورای انقلاب فرهنگی و برای خودش دفتر درست کرده و هزینه های این دفتر و دستک از جیب مردم ایران باید پرداخت شود دیگه هیچ آدم باسوادی نبود افسوس

    7
    12
  3. در آب به آسیاب ریختن انصاف نیوز و خبر آنلاین به ضد انقلاب شکی نیست نوع پوشش کارکنان شون هم خلاف قانون است هرچند صدای قانون مداری این افراد گوش فلک را کر کرده است

    8
    4
  4. بنده خدا راست گفته دیگه، بعضی موارد خیلی جهت دار و هدفمند تیتر میزنید برای زدن کسی که باهاش دشمنی دارید، البته به ناحق. خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه و اعتقاد به معاد و پاسخگویی در رابطه با اعمالمون رو به ما و شما متذکر بشه

    9
    1
  5. مطالب دکتر رحیم پور راجع به خبر آتلاین کاملا دقیق و درست است.لطفا ملزومات حرفه ایی یک خبرگزاری را رعایت کنید.

    10
    2
  6. حالا بجای یه «مخالف» نوشته «دشمن».الان این متن شما بیشتر شبیه به توهین هست تا جوابیه رحیم پور.هم به خودش توهین کردید هم به هم مسلکانش. و با این تفاسیر بنظر حرف های ایشون در مورد خبرآنلاین و خبرگزاری شما کاملا تصدیق میشه

    10
    2
  7. سلام
    بی انصاف نیوز هم از طیف خبرآنلاین و رسانه های همسوی آن بوده و در تلاش برای تضعیف نظام اسلامی و در راس آن ولایت مطلق فقیه و سربازان وفادارش ازجمله استاد رحیم پور میباشد.
    برکسی پوشیده نیست که شما حامی افرادی ضد ولایت ، همچون خاتمی و اطرافیانش هستید ولی آرزوی تضعیف مقام شامخ ولایت را به گور خواهید برد

    8
    2
  8. البته من هم برداشتم اینه که خبرآنلاین بیشترمیخوادجوآرام جامعه راهم بزنه و دیگران رادل نگران کنه،هرچندکه ما همیشه براین کردارش لعنت می فرستادیم.

  9. اتفاقا درست گفته است
    شما هم باید نامه را کامل منتشر می کردید

    بیمار خطاب کردن توهین نیست
    ممکن است بیمار خوشش نیاید ولی توهین نیست

  10. فحش‌نامه!!!؟
    تقصیر خبر آنلاین در انتشار یک خبر به این سادگی و تبدیلش به یک موضوع تفرقه افکنانه را رها کردید و به جوابیه آقای ازغدی چسبیدید!!
    ما که فحشی در چند خط جوابیه جناب ازغدی ندیدیم اگر شما دیدید، هایلایت کنید ما هم ببینیم!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا